Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια! Θελω να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το ιντερνετ κ την ασυρματη συνδεση. Για να σας βαλω στο θεμα λοιπον , ειχαμε προβληματα με το ιντερνετ ( επεφτε συνεχως ) κ επικοινωνησα με τους τεχνικους την Hol και καταληξε στην αντικατασταση ρουτερ .Ηρθε το ρουτερ , το συνδεσα κανονικα , λειτουργει. Σ'αυτο το ρουτερ λοιπον συνδεω κ εναν αλλο υπολογιστη ( σταθερο απλως πηρα Usb wireless tis etairias Tp link ) και μου κανει disconnects  ενω το ιντερνετ υπαρχει ( δεν πεφτει ).Το σημα ειναι τερμα και η αποσταση απο το ρουτερ μικρη.  Επειτα οταν το κανει αυτο παταω παλι συνδεση στο δικτυο και μου βγαζει δεν ειναι δυνατη η συνδεση.. Μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις ωστε να μην μου κανει αυτα τα disconnects ?? Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

a.Νεους drivers για το usb stick.

β.αλλο firmware για τον ρουτερ αν υπαρχει.

γ.αλλο καναλι στο ρουτερ για το ασυρματο.δοκιμασε με 1 η 6 η 11.

δ.αν παλι τιποτα δοκιμασε αλλο κλειδωμα να βαλεις .πχ απο wpa σε wpa2 η το αναποδο.

ε.δοκιμη σε αλλη Usb.

Δημοσ.

Αλλαξα το καναλι κ για την ωρα δεν μου εχει κανει disconnect :) Αν ξαναεχω προβλημα θα δοκιμασω τα παραπανω. drivers για το usb θα βρω απο το google e? Α! και το firmware τι ακριβως ειναι κ πως το αλλαζω? Ευχαριστω κ παλι γιατι με την Hol δεν βγαζεις ευκολα ακρη ...

Δημοσ.

Αλλαξα το καναλι κ για την ωρα δεν μου εχει κανει disconnect :) Αν ξαναεχω προβλημα θα δοκιμασω τα παραπανω. drivers για το usb θα βρω απο το google e? Α! και το firmware τι ακριβως ειναι κ πως το αλλαζω? Ευχαριστω κ παλι γιατι με την Hol δεν βγαζεις ευκολα ακρη ...

αν δεν κανει θα το δεις σε μια δυο μερες χρησης.drivers για το usb wifi stick θα κατεβασεις απο το site της εταιρειας

www.tplink.com

για το firmware αστο για την ωρα γιατι αμα το ρουτερ ειναι hol με custom firmware απορω αν θα βρεις firmware .επισης αν η τηλεφωνια ειναι voip θα εχεις θεμα μετα(αν δηλαδη τα τηλεφωνα συνδεεονται(ξεκινανε) πανω στο ρουτερ και οχι στον τοιχο)

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε για τις πληροφοριες. Συνεχιζει να λειτουργει κανονικα , κανενα προβλημα :) Και μπραβο σας , κανετε φοβερη δουλεια!!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ φιλε για τις πληροφοριες. Συνεχιζει να λειτουργει κανονικα , κανενα προβλημα :) Και μπραβο σας , κανετε φοβερη δουλεια!!

μια χαρα:D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...