SPANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Έγινε το βήμα, τωρα απο εδώ και πέρα ειναι να το υποστηρίξουν τοσο οι εταιρίες παιχνιδιών αλλα να βρεθεί σωστή και πλήρως συμβατή υποστήριξη για τους drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Καιρός ήταν να δούμε την πλατφόρμα σε εξέλιξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Η υποστηριξη υπαρχει η σχεδιαζεται και για διανομες περα απο το Ubuntu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 παίζει σίγουρα σε debian και σε arch εκτός από ubuntu σε rpm δεν ξέρω αν υπάρχει πάντως που το έβαλα, το team fortress μου παίζει καλύτερα από τα windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μπράβο στο steam. Φοβερή κίνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Πολύ καλά νέα αλλά είμαστε ακόμα μακρυά. Πολύ αμφιβάλλω αν οι publishers έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον να φέρουν "μεγάλα" παιχνίδια στο linux. Θα περάσει καιρός ακόμα... Καλα μην νομιζεις οτι ο κοσμος παιζει και πολλά παιχνιδια στο PC. Εδω η καινουρια γενια mobile επεξεργαστων της Intel δεν θα εχει PCIe3 x8. Το εχω πει και ξαναπει. Το Linux θελει hardware. Να βγαλει η Canonical officially certified laptops, και να τα υποστηριξει σε καθε upgrade χωρις προβληματα. Κατι παει να κανει με ενα Dell XPS, αλλα ειναι πανακριβο. Αν ειχε το μυαλο να βγαλει φθηνοτερα μοντελα, στην Κινα τουλαχιστον το Ubuntu θα επιανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Απιστευτο! Και τιμες για σκοτωμα. Ευγε Valve!!! Επιτελους, τα καλυτερα λειτουργικα (mac και linux) αρχιζουν κι αποκτουν αξιολογα παιχνιδια. fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxs14 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 αυτό που ξέρω έιναι ότι από κάπου πρεπει να ξεκινήσουμε για να δούμε και μεγάλα παιχννίδια στο linux.. καλή κινηση και μάλιστα ήταν κάτι που αν τραβήξει θα κανει την διαφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danieloukos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 πολυ καλο φαινεται, θα δουμε στην πραξη ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα