Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ καλησπερα σας...

Εχω ενα λαπτοπ το HP Pavilion DV6000..

Καλο λαπτοπακι,ομορφο,γρηγορο.

Αλλα μου την εκανε την ζημια του να πουμε.

Εδω και πολυ καιρο αργουσε να μπει στα windows,εκανα κανα 10λεπτο,μπορει και 15λεπτο να μπει...κολλουσε στο λογοτυπο των windows..Αντε λεω ισως μπορει να θελει κανα φορμαρισμα.Ελα ομως που απο εχθες σταματαει στα γραμματακια του bios και λιγο παραπερα και δε μπενει καθολου.Δε φτανει καθολου δηλαδη μεχρι το λογκο.Περναει το bios,μαζι με το λογκο του λαπτοπ,φευγουν αυτα,και μενει η οθονη μαυρη(αναμμενη βεβαια) και εχει μια μικρη παυλιτσα πανω αριστερα..Και μενει εκει.Το εχω αφησει ωρες ατελειωτες.Δοκιμασα να το κανω boot απο ενα windows cd που εχω,και κολλαει στο boot from cd press any key to continue.μενει εκει..Πιστευω οτι ισως ειναι σκληρος δισκος.να τα εχει παιξει.

Τι λετε εσεις; Να κανω βημα για αγορα δισκου; αν και αποτι ξερω σκοτωνουν οι τιμες τους.ειναι 2,5'' και sata ο δισκος του.

Δημοσ.

Με κάτι παλιά προβλήματα που είχα και εγώ (σε σταθερό  κάτι τέτοια μου έκανε  Άρα είναι ο δίσκος .. Βέβαια περίμενε και την γνώμη των "ειδικών" του forum μήπως υπάρχει σωτηρία. Πόσα χρόνια έχεις το laptop?

Δημοσ.

Λοιπον το λαπτοπ το εχω 3 χρονια.Αλλαξα σημερα σκληρο δισκο.το εκανα φορματ.αλλα οταν το ανοιγω παλι δε μπενει.σταματαει εκει στην παυλα.για να μπει μεσα στα windows πρεπει να πατησω στην αρχη F9 και να bootαρω απο εκει τον σκληρο για να μπει.Μπηκα και στο bios μπας και δεν ειναι στη πρωτη θεση στη λιστα αλλα μπα.κανονικα ειναι.Πρωτα εχει τον σκληρο,μετα το σιντιρομ και παει λεγοντας.δηλαδη πρεπει τωρα καθε φορα να παταω F9 και εντερ στον δισκο.αλλιως δε μπενει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...