AKISHELLAS1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Kαλησπερα εχω το packard bell easy note tj75 με ι5430μ κ ατι 5650 κ οι θερμοκρασιες ειναι πολυ ανεβασμενες ,τι μου προτεινετε ? Εκτος απο βαση τι αλλο ? Ειναι εφικτο να αλλαξω παστα στον cpu ? Κατι με την καρτα γραφικων? Χρονια τωρα με εβγαζε ασπροπροσωπο πλεον σβηνει οταν τον ζοριζω η θερμοκρασιες στην cpu ειναι 77-82 κ στην καρτα 81 βαθμους τι λετε να κανω ? http://gpuz.techpowerup.com/13/02/14/hnz.png HWMonitor.txt
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Να μην το δουλευεις εως οτου αλλαξεις παστα στην cpu και καθαρισεις το fan. Aλλιος θα το παρεις στο χερι. Ειναι σε εγγυηση ?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 οχι εχει ληξει η εγγυηση ,οκ κανω επεμβαση... μια διευκρηνυση καποιο λινκ για τ πως αλλαζουμε παστα στην καρτα γραφικων ,μηπως υπαρχει ?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ολα αψογα , καθαρισα ανεμιστηρα ειχε γεμισει βρωμα ,αλαξα παστα σε gpu-cpu ,προς το παρον ολα οκ ,απλα με πιο προγραμμα βλεπω τον ανεμιστηρα του λαπτοπ κ αν μπορω να πειραξω την ταχυτητα του ,γνωριζει κανεις ? Ολα αψογα , καθαρισα ανεμιστηρα ειχε γεμισει βρωμα ,αλαξα παστα σε gpu-cpu ,προς το παρον ολα οκ ,απλα με πιο προγραμμα βλεπω τον ανεμιστηρα του λαπτοπ κ αν μπορω να πειραξω την ταχυτητα του ,γνωριζει κανεις ?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πω θα με τρελανει ,λοιπον εχει ενα ανεμνηστηρα οπως γραφεις πανω αριστερα τον οποιο καθαρισα κ αυτον κ βαζω το χερι μου απο πισω κ τον νιωθω οτι δουλευει δηλαδη που βγαζει ζεστο αερα αλλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε στο speedfan ? γιατι ? που τον βλεπω ? Επισης παιζοντας football manager φορτωμενο με πρωταθληματα κ συνδεδεμενο λαπτοπ με αλλη οθονη ως προεκταση κ εβλεπα διαφορα sites το λαπτοπ δε μου κολησε καθολου αλλα ανεβαζε θερμοκρασις πρεπει να εφτασε γυρω στους 77-80 το θεμα μου ειναι το εξης τωρα στο ιντερνετ η κ με 3 βιντεο να παιζουν ταυτοχρονα φτανει στους 65-70 κ της gpu στους 60 . Οι ερωτησεις μου ειναι εξης για τον συγκεκριμενο υπ.στη λαπτοπ ανα ξερει καποιος 1) ποσο πρεπει να φτανουν max οι θερμοκρασιες cpu-καρτα γραφικων 2) Που βρισκω επιτελους την ταζυτητα του ανεμνηστηρα η σκετο οτι να δειχνει οτι υπαρχει ανεμνηστηρας κ αν μπορω να ρυθμισω την ταχυτητα του απο καποιο προγραμμα διοτι στο speed fun δεν τον βρισκω . επισης μονο ιντερνετ εχει πεσει στα στους 40-45. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2013 από AKISHELLAS1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα απαντηστε μου καποιος βαζω το speedfan παω στο κουτι charts βαζω πιο κατω στο analyze το fan speeds κ δε μου δειχνει κατι,πως γινεται λοιπον να δουλευει κανονικα το ανεμνηστιρακι του λαπτοπ κ ομως κανενα προγραμμα να μη μου το εμφανιζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα