Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα εχω το packard bell easy note tj75 με ι5430μ κ ατι 5650 κ οι θερμοκρασιες ειναι πολυ ανεβασμενες ,τι μου προτεινετε ? Εκτος απο βαση τι αλλο ? Ειναι εφικτο να αλλαξω παστα στον cpu ? Κατι με την καρτα γραφικων? Χρονια τωρα με εβγαζε ασπροπροσωπο πλεον σβηνει οταν τον ζοριζω η θερμοκρασιες στην cpu ειναι 77-82  κ στην καρτα 81 βαθμους τι λετε να κανω ?

http://gpuz.techpowerup.com/13/02/14/hnz.png

post-128617-0-67309200-1360874491_thumb.png

HWMonitor.txt

Δημοσ.

Να μην το δουλευεις εως οτου αλλαξεις παστα στην cpu και καθαρισεις το fan.

Aλλιος θα το παρεις στο χερι.

Ειναι σε εγγυηση ?

Δημοσ.

οχι εχει ληξει η εγγυηση ,οκ κανω επεμβαση...

μια διευκρηνυση καποιο λινκ για τ πως αλλαζουμε παστα στην καρτα γραφικων ,μηπως υπαρχει ?

Δημοσ.

Ολα αψογα , καθαρισα ανεμιστηρα ειχε γεμισει βρωμα ,αλαξα παστα σε gpu-cpu ,προς το παρον ολα οκ ,απλα με πιο προγραμμα βλεπω τον ανεμιστηρα του λαπτοπ κ αν μπορω να πειραξω την ταχυτητα του ,γνωριζει κανεις ?

Ολα αψογα , καθαρισα ανεμιστηρα ειχε γεμισει βρωμα ,αλαξα παστα σε gpu-cpu ,προς το παρον ολα οκ ,απλα με πιο προγραμμα βλεπω τον ανεμιστηρα του λαπτοπ κ αν μπορω να πειραξω την ταχυτητα του ,γνωριζει κανεις ?

post-128617-0-92520600-1360958899_thumb.gif

post-128617-0-58334400-1360958906_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πω θα με τρελανει ,λοιπον εχει ενα ανεμνηστηρα οπως γραφεις πανω αριστερα τον οποιο καθαρισα κ αυτον κ βαζω το χερι μου απο πισω κ τον νιωθω οτι δουλευει δηλαδη που βγαζει ζεστο αερα αλλα ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε στο speedfan ? γιατι ? που τον βλεπω ?

Επισης παιζοντας football manager φορτωμενο με πρωταθληματα κ συνδεδεμενο λαπτοπ με αλλη οθονη ως προεκταση κ εβλεπα διαφορα sites το λαπτοπ δε μου κολησε καθολου αλλα ανεβαζε θερμοκρασις πρεπει να εφτασε γυρω στους 77-80 το θεμα μου ειναι το εξης τωρα στο ιντερνετ η κ με 3  βιντεο να παιζουν ταυτοχρονα φτανει στους 65-70 κ της gpu στους 60 . Οι ερωτησεις μου ειναι εξης για τον συγκεκριμενο υπ.στη λαπτοπ ανα ξερει καποιος

1) ποσο πρεπει να φτανουν max οι θερμοκρασιες cpu-καρτα γραφικων

2) Που βρισκω επιτελους την ταζυτητα του ανεμνηστηρα η σκετο οτι να δειχνει οτι υπαρχει ανεμνηστηρας κ αν μπορω να ρυθμισω την ταχυτητα του απο καποιο προγραμμα διοτι στο speed fun δεν τον βρισκω .

επισης μονο ιντερνετ εχει πεσει στα στους 40-45.

Επεξ/σία από AKISHELLAS1
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα απαντηστε μου καποιος βαζω το speedfan παω στο κουτι charts βαζω πιο κατω στο analyze το fan speeds κ δε μου δειχνει κατι,πως γινεται λοιπον να δουλευει κανονικα το ανεμνηστιρακι του λαπτοπ κ ομως κανενα προγραμμα να μη μου το εμφανιζει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...