Pippin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω ένα Sony Ericsson Xperia Mini με Android 4.0.4. Δεν μου βρίσκει το modem/router μου στο WiFi. Το modem είναι ΖΤΕ του ΟΤΕ. Άλλα κινητά, λάπτοπ το βρίσκουν μια χαρά. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ???Ευχαριστώ
giannispaok Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 λογικα θα αλλαξεις μεσα απ οτο μενου του ρουτερ τα καναλια... πχ να ειναι στο 11 ή αλλου.. ετσι νομιζω οτι θα βρεις λυση... ας σου πουν καλυτερα αλλοι που εχουν το ιδιο ρουτερ με σενα ή ξερουν καλυτερα! εγω πιστευω οτι φταιει αυτο παντως. δοκιμασε παντως αν βρισκει αλλα σε αλλων μηπως εχει προβλημα το συγκεκριμενο κινητο....
Xristaras12 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 αν το επαθε τωρα ετσι ξαφνικα περα απο την αλλαγη καναλιου στο ρουτερ δοκιμασε να σβησεις το δικτυο απο το κινητο και να ξανασυνδεθεις εκ νεου!
alnter Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Το πρόβλημα είναι με τα κανάλια. Τα καινουργια ΖΤΕ του ΟΤΕ έρχονται με αυτόματη ρύθμιση στα κανάλια και όταν μπαίνουν στο 13 δν μπορούν πολλες συσκευες να τα εντοπίσουν. Μπές στο ρούτερ και άλλαξε το κανάλι σε κατι μεταξύ των 6,9 ή 11 και θα είσαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα