AnneGeorgiou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας! Ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε χρησιμοποιήση την εφαρμογή του χρυσόυ οδηγού για τα εφημερεύοντα. Site: https://itunes.apple.com/us/app/greek-yellow-pages/id331545277?mt=8">χρυsos λεγετε Εγω την κατέβασα και τη βρίσκω πολυ καλή Πήρε και βραβείο είδα Γενικά βρίσκεις Φαρμακεία, είτε σεεφημερία, είτε σε κανονικό ωράριο σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και Νοσοκομεία. Παρέχει και βασικές οδηγίες Πρώτων Βοηθειών και χρήσιμα τηλέφωνα SOS Θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες και άρθρα να ενσωματωθούν για την υγεία χωρίς να είναι έκτακτης ανάγκης αλλά γενικά τη βρίσκω πολύ χρήσιμη. Την έχει κατεβάσει κανείς; Τη γνώμη έχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Kαλή είναι, προσωπικά χρησιμοποιώ την εφαρμογή Φαρμακεία για τα φαρμακεία αλλά θεωρώ ότι είναι αρκετά ολοκληρωμένη για αυτά που δίνει σαν πληροφορίες. Δε νομίζω ότι χρειάζεται επιπλέον "bells and whistles" αλλιως πάει στην πολύ εξειδικευμένη κατηγορία πληροφοριών και θα γίνει χάος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 nice try προγραμματιστη της εφαρμογης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 nice try προγραμματιστη της εφαρμογης Ε? προγραμματιστή ποιας εφαρμογής καλέ? Άσχετο χαχαχα μακάρι νάξερα να κάνω εφαρμογές. Πού σου ήρθε αυτό πάντως για πες γιατί έχω απορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ε? προγραμματιστή ποιας εφαρμογής καλέ? Άσχετο χαχαχα μακάρι νάξερα να κάνω εφαρμογές. Πού σου ήρθε αυτό πάντως για πες γιατί έχω απορία. Δεν λεω για εσενα για την AnneGeorgiouλεω. Να κανω και εγω 467 post ξεχωριστα για καθε εφαρμογη που εχω στο κινητο μου και μου αρεσει; Τοσο πολυ την ενθουσιασε και εφτιαξε λογαριασμο για να μας πει για την εφαρμογη του χο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δεν λεω για εσενα για την AnneGeorgiouλεω. Να κανω και εγω 467 post ξεχωριστα για καθε εφαρμογη που εχω στο κινητο μου και μου αρεσει; Τοσο πολυ την ενθουσιασε και εφτιαξε λογαριασμο για να μας πει για την εφαρμογη του χο; AAAA χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα