xakerdo7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα παιδια,εχω εναν wd 160gb passport και τον δοκιμαζαμε σε ενα pc για να δουμε αν δουλευουν οι θυρες usb και τωρα δεν τον αναγνωριζει κανενα pc,το μηνυμα που βγαζει ειναι αγνωστη συσκευη Usb,τι παιχτηκε?ευχαριστω
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα τον βάλατε και τον βγάλατε χωρίς safely remove hardware πολλές φορές; Sent from my iPhone using Insomnia
xakerdo7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα τον βάλατε και τον βγάλατε χωρίς safely remove hardware πολλές φορές; Sent from my iPhone using Insomnia ακριβως αυτο
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ακριβως αυτο κάπου έφαγε σκάλωμα λοιπόν ο σκληρός τώρα. Κάντε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή και ξαναβάλτε τον σε μια από τις πίσω θύρες να δούμε αν θα τον βρει.
xakerdo7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 κάπου έφαγε σκάλωμα λοιπόν ο σκληρός τώρα. Κάντε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή και ξαναβάλτε τον σε μια από τις πίσω θύρες να δούμε αν θα τον βρει. το εχω κανει αλλα τιποτα,καμια αλλη ιδεα?
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 κάπου έφαγε σκάλωμα λοιπόν ο σκληρός τώρα. Κάντε μια επανεκκίνηση του υπολογιστή και ξαναβάλτε τον σε μια από τις πίσω θύρες να δούμε αν θα τον βρει. το εχω κανει αλλα τιποτα,καμια αλλη ιδεα?Εκεί που λέει άγνωστη συσκευή όταν τον βάζεις, έχει κάποια επιλογή να βρεις τα drivers? για πήγαινε στο device manager και βρες την αγνωστη συσκευή και κανε δεξί κλικ και update driverSent from my iPhone using Insomnia
xakerdo7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Εκεί που λέει άγνωστη συσκευή όταν τον βάζεις, έχει κάποια επιλογή να βρεις τα drivers? για πήγαινε στο device manager και βρες την αγνωστη συσκευή και κανε δεξί κλικ και update driverSent from my iPhone using Insomnia Το έκανα και αυτό αλλά τίποτα
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Σε ενδιαφέρει περισσότερο ο σκληρός ως συσκευή; Ή τα περιεχόμενα αρχεία; Αν το 1ο, έχει εγγύηση; (...αν δεν έχεις εγγύηση από μεταπωλητή ή ξέρεις να έχει λήξει -που είναι και το πιθανότερο- τσέκαρε μέσω του site της WD γκουγκλάροντας για "wd warranty" - πιθανότατα και η "μανίσια" έχει λήξει, αλλά ε, τσέκαρέ το εσύ) Τα παραπάνω έχουν τη σημασία τους. Απάντα και μετά πάμε παρακάτω.
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Σε ενδιαφέρει περισσότερο ο σκληρός ως συσκευή; Ή τα περιεχόμενα αρχεία; Αν το 1ο, έχει εγγύηση; (...αν δεν έχεις εγγύηση από μεταπωλητή ή ξέρεις να έχει λήξει -που είναι και το πιθανότερο- τσέκαρε μέσω του site της WD γκουγκλάροντας για "wd warranty" - πιθανότατα και η "μανίσια" έχει λήξει, αλλά ε, τσέκαρέ το εσύ) Τα παραπάνω έχουν τη σημασία τους. Απάντα και μετά πάμε παρακάτω. Επειδή έχω τον ίδιο σκληρό ακριβώς, είναι 6 χρονων τουλάχιστον, δε νομίζω να έχει εγγύηση.
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ...βρε γι' αυτό κι εγώ έβαλα ανάλογα disclaimer στο ποστ (...δύο κι όλας) - αλλά ε, επειδή ποτέ δεν ξέρει κανείς, κι επειδή το προφανές επόμενο είναι η πρόταση για ξεκοίλιασμα, θεωρώ καλύτερα να το σιγουρεύω πρώτα, όταν συνταγογραφώ παστίλιες για τον δίσκο (και τα λεφτά κατά την προκείμενη επέκταση) του άλλου...
xakerdo7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Σε ενδιαφέρει περισσότερο ο σκληρός ως συσκευή; Ή τα περιεχόμενα αρχεία; Αν το 1ο, έχει εγγύηση; (...αν δεν έχεις εγγύηση από μεταπωλητή ή ξέρεις να έχει λήξει -που είναι και το πιθανότερο- τσέκαρε μέσω του site της WD γκουγκλάροντας για "wd warranty" - πιθανότατα και η "μανίσια" έχει λήξει, αλλά ε, τσέκαρέ το εσύ) Τα παραπάνω έχουν τη σημασία τους. Απάντα και μετά πάμε παρακάτω. Το κοιταξα και εχει λειξει απο τον 12/2011,με τα αρχεια τι γινεται?
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ...α, καλώς τον. ...αφού λοιπόν δεν έχεις να χάσεις παρά μόνο τις βίδες σου (sic), ξεβίδωσέ τον (ή "ξεκούμπωσέ τον" τεσπα) και βγάλε από μέσα τον περιεχόμενο σκληρό και αν είναι SATA* δαύτος, απλά σύνδεσέ τον όπως οποιονδήποτε SATA σκληρό, εσωτερικά, και δες αν τυχόν αναγνωρίζεται (είτε στο "Ο Υπολογιστής Μου" κατευθείαν και έχεις πρόσβαση στα αρχεία, είτε στην Διαχείριση Δίσκων, και πχ θέλει να του αποδώσεις ένα γράμμα για να αναγνωριστεί). Αν τίποτα απ' τα δύο δεν παίζει ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕΙΣΜΟΣ -ΟΚ, πέρασε- ...αν λοιπόν δεν παίζει, μας λες και το κοιτάμε παρακάτω. *...επίσης, αν δεν είναι SATA, πες και θα τα πούμε.
xakerdo7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ...α, καλώς τον. ...αφού λοιπόν δεν έχεις να χάσεις παρά μόνο τις βίδες σου (sic), ξεβίδωσέ τον (ή "ξεκούμπωσέ τον" τεσπα) και βγάλε από μέσα τον περιεχόμενο σκληρό και αν είναι SATA* δαύτος, απλά σύνδεσέ τον όπως οποιονδήποτε SATA σκληρό, εσωτερικά, και δες αν τυχόν αναγνωρίζεται (είτε στο "Ο Υπολογιστής Μου" κατευθείαν και έχεις πρόσβαση στα αρχεία, είτε στην Διαχείριση Δίσκων, και πχ θέλει να του αποδώσεις ένα γράμμα για να αναγνωριστεί). Αν τίποτα απ' τα δύο δεν παίζει ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΕΙΣΜΟΣ -ΟΚ, πέρασε- ...αν λοιπόν δεν παίζει, μας λες και το κοιτάμε παρακάτω. *...επίσης, αν δεν είναι SATA, πες και θα τα πούμε. είναι Micro usb ,που ακριβως θα τον συνδεσω?
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ....η πλακέτα του ΣΚΛΗΡΟΥ; Τον έχεις βγάλει δηλαδή από την "θήκη" και δεν είχε κάποιον αντάπτορα μέσα στον οποίον συνδεόταν; Ή έστω να υπάρχει κάποιος τέτοιος συνδεδεμένος πάνω στον σκληρό, και να είναι αποσπώμενος, ούτως ώστε να αποκαλύψει από κάτω SATA ή IDE connectors...; [Αν είναι έτσι ακριβώς (...το πιθανότερο, φοβάμαι), δυστυχώς...βρασ' τα...]
xakerdo7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ....η πλακέτα του ΣΚΛΗΡΟΥ; Τον έχεις βγάλει δηλαδή από την "θήκη" και δεν είχε κάποιον αντάπτορα μέσα στον οποίον συνδεόταν; Ή έστω να υπάρχει κάποιος τέτοιος συνδεδεμένος πάνω στον σκληρό, και να είναι αποσπώμενος, ούτως ώστε να αποκαλύψει από κάτω SATA ή IDE connectors...; [Αν είναι έτσι ακριβώς (...το πιθανότερο, φοβάμαι), δυστυχώς...βρασ' τα...] δυστυχως ναι,υπαρχει απο οτι μου λες ομως καποιος ανταπτορας που μπορει να κανει δουλεια,να ψαξω να βρω στην αγορα τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα