sas-agapaw-olous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα παιδια.χτες πηγα να σθνδεσω το ιντερνετ στον αδελφο μου.εβαλα το ρουτερ σε λειτουργια ολα καλα,μπηκα στο δικτυο κ ενω συνδεθηκε μου εβγαζε την γνωστηκιτρινη πινακιδα στο εικονιδιο του ιντερνετ..που σημαινει συνδεδεμενο αλλα χωρις προσβαση στο δυκτιο.εκανα και επανεκκινηση το ρουτερ και τον υπολογιστη(τα αφησα 10 λεπτα αλλα τπτ παλι το ιδια)ειπα να προσπαθησω και καλωδιακη συνδεση αλλα και παλι τπτ..συνδεετε αλλα χωρις προσβαση στο δικτυο.τελικα δεν εβγαλα ακρη και ετσι ειπα να γραψω εδω το προβλημα μου..(πριν καποιο καιρο ειχα συνδεση και το ιντερνετ της αδελφης μου,και ηταν μια χαρα)τωρα δεν ξερω γ ποιο λογο το κανει αυτο.τι μπορει ν φταιει;
antbyron Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 πήρες τηλ στον πάροχο να δεις μήπως είναι απο εκεί;
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 τι εταιρεια εχεις τι ρουτερ εχεις?ip πηρε το ρουτερ/? username/passrord εβαλες?ποια λαμπακια αναβουν πανω?τα βασικα δεν μας ειπες.
sas-agapaw-olous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 πήρες τηλ στον πάροχο να δεις μήπως είναι απο εκεί; οχι φιλε γτ ειπα αφου πιανει το ρουτερ ο υπολογιστης τοτε καποια ρυθμιση θα θελει. τι εταιρεια εχεις τι ρουτερ εχεις?ip πηρε το ρουτερ/? username/passrord εβαλες?ποια λαμπακια αναβουν πανω?τα βασικα δεν μας ειπες. ειναι του οτε και το ρουτερ zte... πρεπει να πηρε γτ οταν μπηκα στο 192.168.1.1 με το username και το password πρεπει ν το πετυχε το ματι μου.. αναβουν αυτα που πρεπει ολα και του ιντερνετ που αναβοσβηνει...τα μονα που δεν αναβουν ειναι αυτα που δεν χρησημοπουνται δλδ 3 λαν γραμμες.αυτα! ελπιζω να ξερεις κατι παραπανω...
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Πάρε τλφ το helpdesk, νεα σύνδεση ειναι?
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 με βαση αυτα που μου λες το ρουτερ πρεπει να εχει παρει κανονικα Ip.απλα αν μπορεις μπες στο μενου και δες πραγματι αν εχει παρει. β.θα βαλεις τα δικα σου στοιχεια και οχι τα [email protected] με password otenet.επισης κλεισε οτι firewall εχεις στον υπολογστη γιατι μπορει κατι απο εκει να σε κοβει.ειτε firewall δικο σου ειτε firewall των windows.
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 οχι φιλε γτ ειπα αφου πιανει το ρουτερ ο υπολογιστης τοτε καποια ρυθμιση θα θελει. ειναι του οτε και το ρουτερ zte... πρεπει να πηρε γτ οταν μπηκα στο 192.168.1.1 με το username και το password πρεπει ν το πετυχε το ματι μου.. αναβουν αυτα που πρεπει ολα και του ιντερνετ που αναβοσβηνει...τα μονα που δεν αναβουν ειναι αυτα που δεν χρησημοπουνται δλδ 3 λαν γραμμες.αυτα! ελπιζω να ξερεις κατι παραπανω... με βαση αυτα που μου λες το ρουτερ πρεπει να εχει παρει κανονικα Ip.απλα αν μπορεις μπες στο μενου και δες πραγματι αν εχει παρει. β.θα βαλεις τα δικα σου στοιχεια και οχι τα [email protected] με password otenet.επισης κλεισε οτι firewall εχεις στον υπολογστη γιατι μπορει κατι απο εκει να σε κοβει.ειτε firewall δικο σου ειτε firewall των windows. Γιατί του λες για firewall αφού το λαμπάκι του ιντερνετ στον ρουτερ του αναβοσβηνει, προφανώς ο ρουτερ δεν εχει σύνδεση με τον provider, τι σχέση μπορούν να εχουν τα windows
lexmark Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Το λαμπάκι του internet πρέπει να αναβοσβήνει (όχι πάντα βέβαια, αλλά είναι άσχετο με την υπόθεσή μας) - υποδηλώνει κίνηση. Κάνε αυτό που σου είπε ο poulinos με το firewall
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί του λες για firewall αφού το λαμπάκι του ιντερνετ στον ρουτερ του αναβοσβηνει, προφανώς ο ρουτερ δεν εχει σύνδεση με τον provider, τι σχέση μπορούν να εχουν τα windows ειπε οτι αναβοσβηνει του ιντερνετ οχιτου συγχρονισμου οποτε οτι αναβοσβηνει του ιντερνετ συνηθως δηλωνει κινηση.αν αναβοσβηνει του συγχρονισμου και μας το ειπε λαθος τοτε παμε αλλου.και ειπε οτι καπου ειδε μεσα να εχει παρει Ip. Το λαμπάκι του internet πρέπει να αναβοσβήνει (όχι πάντα βέβαια, αλλά είναι άσχετο με την υπόθεσή μας) - υποδηλώνει κίνηση. Κάνε αυτό που σου είπε ο poulinos με το firewall ακριβως σε καποια ρουτερ η αναβοσβηνει οταν εχει κινηση η απλα ειναι αναμενο οτι ειναι στο ιντερνετ.σε καποια αλλα οταν δεν παρει Ip ειναι κοκκινο αντιγια πρασινο οτι κατι παει στραβα.sync no ip η authentication failed 1
sas-agapaw-olous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Πάρε τλφ το helpdesk, νεα σύνδεση ειναι? με βαση αυτα που μου λες το ρουτερ πρεπει να εχει παρει κανονικα Ip.απλα αν μπορεις μπες στο μενου και δες πραγματι αν εχει παρει. β.θα βαλεις τα δικα σου στοιχεια και οχι τα [email protected] με password otenet.επισης κλεισε οτι firewall εχεις στον υπολογστη γιατι μπορει κατι απο εκει να σε κοβει.ειτε firewall δικο σου ειτε firewall των windows. Το λαμπάκι του internet πρέπει να αναβοσβήνει (όχι πάντα βέβαια, αλλά είναι άσχετο με την υπόθεσή μας) - υποδηλώνει κίνηση. Κάνε αυτό που σου είπε ο poulinos με το firewall ok παιδια ευχαριστω,θα δοκιμασω οτι μου ειπατε και δν γινει τπτ τοτε θα παρω τηλ στον παροχο.ευχαριστω κ παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα