GP7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Όταν το cpu δουλεύει σε IDLE με στους 30C με τα φουρφούρια της ψύκτρας να έχουν σταματήσει τι να κοιτάξω ? Είναι ρύθμιση από το bios αυτή , να δουλεύει η ψύκτρα με τις μικρότερες δυνατές στροφές ώστε να κρατάει την θερμοκρασία του επεξεργαστή κάτω από τους (50C) το έχω ρυθμίσει ! Η ψύκτρα που έχω έχει πολύ μεγάλη θερμοχωρητικότητα, δηλαδή μπορεί για πολύ ώρα να τραβάει την θερμοκρασία από τον επεξεργαστή και να την αποθηκεύει μέσα της διώχνοντας την προς το περιβάλλον αμέσως μετά ! Οι ανεμιστήρες ξεκινούν από την στιγμή που η ψύκτρα δεν μπορέσει να κρατήσει την θερμοκρασία μέσα στο όριο αυτό ! Ετσι έχω την απόλυτη ησυχία μου και ταυτόχρονα πολύ καλές θερμοκρασίες ! Κατάλαβες ? Δεν ανέφερες κάπου πριν ότι δεν είσαι με στοκ ψύκτρα. Εξ ού και η παραπομπή στο να το ψάξεις. Η στοκ μόνο μεγάλη θερμοχωρητικότητα δεν έχει και προς αυτό η όλη κουβέντα.
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Για αυτό ξεκίνησα ρωτώντας τον "είσαι με την μαμά ψύκτρα?"
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 SCYTHE MUGEN 2100 R.B με δυο ανεμιστήρες ! Η Α50 που έχεις και η Α70 που έχω σε άλλο pc είναι τίποτα μπροστά της ... Η Α70 για να ψύξει θέλει πολύ αέρα ... Η scythe είτε στο 50% τον βάλεις τον ανεμιστήρα είτε στο 100% η διαφορά να είναι 2C ... οπότε τρέχεις χαμηλά ...
Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 adtakhs μη σου κόβει το airflow πρόσεξε 1
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 adtakhs μη σου κόβει το airflow πρόσεξε Για αυτό έχω την μητρική χήμα στον πάγκο ....
adtakhs Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τώρα που έρχεται η PHOBYA NOVA 1080 θα λυθούν όλα τα προβλήματα και θα μπουν όλα στην θέση του !
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Sorry για το offtopic, αλλά η scythe mugen είναι σοβαρό εργαλείο. Την είχα στο παλιό setup μου με core i7 920 [email protected] αν θυμάμαι καλά, και δεν ένιωθε καθόλου απο θερμοκρασίες. Τάκη σε πάγκο έχεις το pc? Πολλά like απο μένα!!! Sorry και πάλι για το off
GP7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 SCYTHE MUGEN 2100 R.B με δυο ανεμιστήρες ! Η Α50 που έχεις και η Α70 που έχω σε άλλο pc είναι τίποτα μπροστά της ... Καλά η skythe είναι "κτήριο" και κτήνος. Βέβαια κι εγώ με την Α50 είμαι αρκετά καλά. Μετά από 10 ώρες prime95 oc στα 3,5gh είχα max temp 47 (για ένα δέκατο του δευτερολέπτου ένας πυρήνας ανέβηκε στα 48 )
Millennium Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δε χρειάζεται να τρέχεις 10 ώρες stress,τσάμπα ταλαιπωρείς το τροφοδοτικό. Είμαστε κάπως off-topic?
GP7 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Ε μια φορά το έκανα (παράκανα). Ναι όντως είμαστε, οπότε έγω "αποσύρομαι" κάπου εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα