Προς το περιεχόμενο

Logitech performance mouse MX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τα βίντεο ακριβώς αυτά είχα δει και εγώ άλλα όταν είδα το μήνυμα σου ήμουν από κινητό και δεν τα άνοιγε, θα προσπαθήσω το πρώτο να κάνω ένα καλό καθάρισμα δηλαδή και αν δεν πετύχει πάω για το δεύτερο.

Από ebay είχε πάρει τα pads? καλά σε τέτοια προσφορά δεν κάνεις πίσω και να δουλεύει κανονικά το παλιό.

Ναι, ήταν γύρω στα €2 αν θυμάμαι και ο πωλητής έλεγε ότι είναι της 3Μ. Δεν αποκλείεται, γιατί όντως ήταν καλής ποιότητας και αντέχουν ακόμη.

Όλη αυτή η "μανία" επισκευής αυτών των δύο ποντικιών μάλλον οφείλεται στο πόσο καλά είναι και πόσο οι κάτοχοί τους θέλουν να τα διατηρήσουν στη ζωή!

Δημοσ.

Ναι, ήταν γύρω στα €2 αν θυμάμαι και ο πωλητής έλεγε ότι είναι της 3Μ. Δεν αποκλείεται, γιατί όντως ήταν καλής ποιότητας και αντέχουν ακόμη.

Όλη αυτή η "μανία" επισκευής αυτών των δύο ποντικιών μάλλον οφείλεται στο πόσο καλά είναι και πόσο οι κάτοχοί τους θέλουν να τα διατηρήσουν στη ζωή!

Το συγκεκριμένο είναι ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει ποτέ σε ποντίκι, μπορεί να υπάρχουν καλύτερα με καλώδιο για gaming αλλά εγώ δεν είμαι και ο πιο gamer αυτό το ποντίκι με την απίστευτη ακρίβεια του με έχει βολέψει απίστευτα, επειδή χρειάζομαι οπωσδήποτε ασύρματο ποντίκι μιας και δουλεύω το pc και σαν HTPC δεν νομίζω ότι έχει νόημα να ψάξω για άλλο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...