spirosd2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω το εν λόγω Mouse από το 2008, μετά από 5 χρόνια άψογης λειτουργίας αν και είχα κάτι θέματα με την εμβέλεια και με την διάρκεια της μπαταρίας μπορώ να πω ότι τα έβγαλε τα λεφτά του. ( 90€ το είχα πάρει) Εδώ και κάποιες μέρες ξεκίνησε τα προβλήματα με το αριστερό κλικ, σχεδόν συνέχεια αντιδρά σαν διπλό κλιλ και το κάνει αδύνατο να το χειριστείς επίσης χάνει το σήμα σε highlight κειμένου η γενικά σε παρατεταμένο πάτημα. Μετά από ένα ψάξιμο στο ίντερνετ κατέληξα ότι έχει πρόβλημα το αριστερό κουμπί σε πολλούς οι περισσότεροι βέβαια το επιστρέφουν γιατί είναι εκτός εγγύησης αλλά μερικοί το αλλάζουν και δουλεύει κανονικά. Για πείτε λοιπόν έχε τύχει και σε άλλους? αν αποφασίσω να το αλλάξω το κουμπί που θα μπορώ να βρω ανταλλακτικό μόνο ebay? αξίζει να ασχοληθώ η να πάρω καινούργιο να τελειώνω? edit: το mx revolution mouse έχω τελικά Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2013 από spirosd2008
spirosd2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 δεν βλέπω ενδιαφέρον άρα μάλλον πάω για νέο ποντίκι, για πείτε καμία πρόταση...
gamer hd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Κοιτα το ποντικι ειναι κατι προσωπικο πηγαινε σε κανα μεγαλο μαγαζι και παρε αυτο που σε βολευει Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App
Voodooman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Έχεις το performance από το 2008; Κυκλοφορούσε τότε; Δεν εννοείς το revolution,σωστά; Όπως και να έχει, είχα το revolution από το οποίο έμεινα υπέρ-ικανοποιημένος για πέντε χρόνια, πέρασα πέρυσι στο performance όπου έμεινα λίιιιιγο λιγότερο ικανοποιημένος (το hyper scrolling του δεν είναι το ίδιο καλό με του revolution) και, λογικά, αν χρειαστώ καινούργιο ποντίκι, πάλι το performance θα πάρω. 1
spirosd2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Έχεις το performance από το 2008; Κυκλοφορούσε τότε; Δεν εννοείς το revolution,σωστά; Όπως και να έχει, είχα το revolution από το οποίο έμεινα υπέρ-ικανοποιημένος για πέντε χρόνια, πέρασα πέρυσι στο performance όπου έμεινα λίιιιιγο λιγότερο ικανοποιημένος (το hyper scrolling του δεν είναι το ίδιο καλό με του revolution) και, λογικά, αν χρειαστώ καινούργιο ποντίκι, πάλι το performance θα πάρω. να σου πω δίκιο πρέπει να έχεις το revolotion μάλλον έχω δεν είμαι σπίτι τώρα να το δω, έχω αυτό με την ροδέλα στο πλάι, αλλά το πρόβλημα το ίδιο πρέπει να είναι και στα δυο μοντέλα. Λες να πάρω το performance? η εμβέλεια έχει βελτιωθεί καθόλου?
Voodooman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 To performance έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά απέναντι στο revoution. Τα θετικά του performance: -Έχει κανονική επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑ, την οποία-όταν και ανα χαλάσει ποτέ-την πετάς και βάζεις καινούργια. -Μπορείς να το φορτίζεις την στιγμή που το χρησιμοποιείς. Δεν υπάρχει πια το docking station, οπότε απλά πριζώνεις το τηλέφωνο στο καλώδιο USB, συνεχίζεις να δουλεύεις και αυτό φορτίζει. -Δουλεύει πρακτικά σε όλες τις επιφάνειες-και σε γυαλί. Τα αρνητικά του: -Δεν έχει πια την πλαϊνή ροδέλα. Βέβαια, στη θέση της έχουν μπει πλήκτρα, αλλά εμένα με βόλευε. -Το hyper scrolling του δεν δουλεύει το ίδιο. Στο revolution o μηχανισμός ενεργοποιείτο αυτόματα, εδώ πρέπει να πατήσεις ένα πλήκτρο. Ποιότητα-φινίρισμα είναι στα ίδια εξαιρετικά επίπεδα. Για την εμβέλεια δεν ξέρω, και τα δύο τα δούλευα κοντά στον δέκτη. Για τα περίπου €60 που κοστίζει τώρα πια, είναι εξαιρετικό. 1
Fotis13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 δεν βλέπω ενδιαφέρον άρα μάλλον πάω για νέο ποντίκι, για πείτε καμία πρόταση... Τι να πουμε ρε φιλε 5 χρονια το εχεις, ποντικι ειναι κατι επαθε χαλασε αλλαχτο ημαρτον .
spirosd2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τι να πουμε ρε φιλε 5 χρονια το εχεις ποντικι ειναι κατι επαθε χαλασε αλλαχτο ημαρτον . Ωραίος φίλε θα το αλλάξω. To performance έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά απέναντι στο revoution. Τα θετικά του performance: -Έχει κανονική επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑ, την οποία-όταν και ανα χαλάσει ποτέ-την πετάς και βάζεις καινούργια. -Μπορείς να το φορτίζεις την στιγμή που το χρησιμοποιείς. Δεν υπάρχει πια το docking station, οπότε απλά πριζώνεις το τηλέφωνο στο καλώδιο USB, συνεχίζεις να δουλεύεις και αυτό φορτίζει. -Δουλεύει πρακτικά σε όλες τις επιφάνειες-και σε γυαλί. Τα αρνητικά του: -Δεν έχει πια την πλαϊνή ροδέλα. Βέβαια, στη θέση της έχουν μπει πλήκτρα, αλλά εμένα με βόλευε. -Το hyper scrolling του δεν δουλεύει το ίδιο. Στο revolution o μηχανισμός ενεργοποιείτο αυτόματα, εδώ πρέπει να πατήσεις ένα πλήκτρο. Ποιότητα-φινίρισμα είναι στα ίδια εξαιρετικά επίπεδα. Για την εμβέλεια δεν ξέρω, και τα δύο τα δούλευα κοντά στον δέκτη. Για τα περίπου €60 που κοστίζει τώρα πια, είναι εξαιρετικό. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφέρον εκεί με βλέπω να πηγαίνω μιας και το ποντίκι αυτο το είχα ερωτευτεί για αυτο σκεφτόμουν να το επισκευάσω γιατί δεν ήξερα αν πάω σε άλλο αν είμαι τόσο ευχαριστημένος. 69€ απο το πλαίσιο θα το πάρω το έχει και το pc1 60€ αλλά δεν μπλέκω με e-shop
antbyron Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 πέντε χρόνια δεν είναι πολλά. Αν μπορείς να το φτιάξεις, φτιάχτω να γλυτώσεις τα λεφτουδάκια σου!
qsis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 To performance έχει κάποια θετικά και κάποια αρνητικά απέναντι στο revoution. Τα θετικά του performance: -Έχει κανονική επαναφορτιζόμενη μπαταρία ΑΑ, την οποία-όταν και ανα χαλάσει ποτέ-την πετάς και βάζεις καινούργια. -Μπορείς να το φορτίζεις την στιγμή που το χρησιμοποιείς. Δεν υπάρχει πια το docking station, οπότε απλά πριζώνεις το τηλέφωνο στο καλώδιο USB, συνεχίζεις να δουλεύεις και αυτό φορτίζει. -Δουλεύει πρακτικά σε όλες τις επιφάνειες-και σε γυαλί. Τα αρνητικά του: -Δεν έχει πια την πλαϊνή ροδέλα. Βέβαια, στη θέση της έχουν μπει πλήκτρα, αλλά εμένα με βόλευε. -Το hyper scrolling του δεν δουλεύει το ίδιο. Στο revolution o μηχανισμός ενεργοποιείτο αυτόματα, εδώ πρέπει να πατήσεις ένα πλήκτρο. Ποιότητα-φινίρισμα είναι στα ίδια εξαιρετικά επίπεδα. Για την εμβέλεια δεν ξέρω, και τα δύο τα δούλευα κοντά στον δέκτη. Για τα περίπου €60 που κοστίζει τώρα πια, είναι εξαιρετικό. +00 σε ολα αυτα που λεει ο voodoo , τα ιδια θα εγραφα κι εγω μιας και ειχα και τα 2 πριν το performance ειναι αριστο ποντικι για καθημερινη χρηση και φοβερα ανετο για καποιον που ειχε το revolution και το θελει για αναλογη χρηση ειναι η πρωτη επιλογη ΥΓ η κεραια του του performance ειναι καλυτερη , αλλα δινει και το καλωδιο για να φτασεις μεχρι το γραφειο ή οπου θες που να πιανει καλυτερα πραγμα το οποιο θεωρω μεγαλο συν απο το revolution ηδη ειχα παρει usb hub να φτανει λιγο πιο περα απο το χερι μου ακριβως για αυτο το λογο και μπραβο της της logitech που πλεον το σκεφτεται και ειχε το καλωδιο και στο performance και στο g700 που πηρα στη συνεχεια (αν και συνεχιζω να χρησιμοποιω το hub για να συνδεω και φλασακια/σκληρους κτλ.. )
ironcan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Εγω το logitech που έχω το άνοιξα και το επισκεύασα μόνος μου, δες εδώ 2 βιντεάκια που θα σε βοηθήσουν για το δικό σου αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς. Να ξέρεις ότι η ποιότητα κατασκευής των Logitech επιτρέπει να δέχονται επισκευή. Άνοιξέ το πρώτα και ίσως να μην θέλει καν αλλαγή το πλήκτρο. Όσον αφορά για το χάσιμο σήματος μπορεί να έχει πιάσει βρωμιά από τα χρόνια στον ανακλαστήρα του αισθητήρα κίνησης και να θέλει απλά ένα καθάρισμα. 1
spirosd2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 αμα κάνεις ένα γρήγορο search με 'left click problem mx revolution' θα δεις οτι το εχουν πολλοι το προβλημα και ειναι προβλημα με το κουμπι σιγουρα, εχω δει καποια βιντεο και πιανουν τα χερια μου οποτε θα παραγγειλω ανταλακτικο απο ebay και θα το επισκευασω καποια στιγμη, θα πάρω όμως το performance και το άλλο οταν το φτιαξω θα το χρησιμοποιησω αλλου.
Voodooman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Η αλήθεια είναι πως και εγώ πριν το πετάξω το revolution (που δεν το πέταξα, το έχει ακόμη ο αδερφός μου...) του έκανα αρκετές επισκευές. Διόρθωσα την ροδέλα του της οποίας το λάστιχο είχε ξεχειλώσει, άλλαξα τα pads του και του άλλαξα και μπαταρία. Δυστυχώς τσιγκουνεύτηκα και έβαλα μαϊμού, η οποία τα'φτυσε σχετικά γρήγορα. Ετοιμαζόμουν να αγοράσω καινούργια, όταν βρήκα προσφορά στα €45 το performance, οπότε έκανα την κίνηση.
spirosd2008 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Εγω το logitech που έχω το άνοιξα και το επισκεύασα μόνος μου, δες εδώ 2 βιντεάκια που θα σε βοηθήσουν για το δικό σου αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς. Να ξέρεις ότι η ποιότητα κατασκευής των Logitech επιτρέπει να δέχονται επισκευή. Άνοιξέ το πρώτα και ίσως να μην θέλει καν αλλαγή το πλήκτρο. Όσον αφορά για το χάσιμο σήματος μπορεί να έχει πιάσει βρωμιά από τα χρόνια στον ανακλαστήρα του αισθητήρα κίνησης και να θέλει απλά ένα καθάρισμα. Ευχαριστώ πολύ για τα βίντεο ακριβώς αυτά είχα δει και εγώ άλλα όταν είδα το μήνυμα σου ήμουν από κινητό και δεν τα άνοιγε, θα προσπαθήσω το πρώτο να κάνω ένα καλό καθάρισμα δηλαδή και αν δεν πετύχει πάω για το δεύτερο. Η αλήθεια είναι πως και εγώ πριν το πετάξω το revolution (που δεν το πέταξα, το έχει ακόμη ο αδερφός μου...) του έκανα αρκετές επισκευές. Διόρθωσα την ροδέλα του της οποίας το λάστιχο είχε ξεχειλώσει, άλλαξα τα pads του και του άλλαξα και μπαταρία. Δυστυχώς τσιγκουνεύτηκα και έβαλα μαϊμού, η οποία τα'φτυσε σχετικά γρήγορα. Ετοιμαζόμουν να αγοράσω καινούργια, όταν βρήκα προσφορά στα €45 το performance, οπότε έκανα την κίνηση. Από ebay είχε πάρει τα pads? καλά σε τέτοια προσφορά δεν κάνεις πίσω και να δουλεύει κανονικά το παλιό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα