panagias... Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχω το fujitsu siemens li 1718 και δεν μου διαβάζει παραπάνω από 894mb Ram... Επίσης μου λέει ότι έχω εγκατεστημένη μνήμη 1GB ενώ έχω εγκατεστημένες 2 μνήμες 1GB η κάθε μια.... Το λειτουργικό σύστημα είναι windows 7 32bit. Τι μπορεί να φταίει για αυτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2013 από panagias...
Scaner Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Κανονικα θα επρεπε να διαβαζει και τις 2 ram που εχει.1.) ανοιξε και δες αν ειναι σωστα τοποθετημενες.2.) αλλαξε τους θεση 3.) δοκιμασε καθε φορα μια απο τις δυο, την μια στη μια θεση, και αλλη μια στην αλλη, να δεις αν δουλευουν ειτε οι υποδοχες ειτε οι ram. 4.) ετσι θα καταλαβεις, αν φταινει α.) καποια ram b.) καποια υποδοχη c.) ή το λειτουργικο συστημα, εχει παθει λαλα , και χρειαστει φορματ. 5.) ολες οι κινησεις θα πρεπει να γινονται με σβηστο το μηχανημα, και να το ανοιγεις καθε φορα που κανεις καποια αλλαγη, ΟΧΙ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ.
panagias... Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Τα έχω δοκιμάσει όλα όσα μου γράφεις και έκανα 2 φορές φορματ... :/
Scaner Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 δηλαδη, θες να πεις οτι, εχεις τσεκαρει οτι δουλευουν και οι δυο οι ram, και οι δυο οι υποδοχες, και δεν υπαρχει περιπτωση να εχει χαλασει τιποτα αυτα τα δυο, και οτι εχεις κανει φορματ, και παλι τα ιδια? δεν ξερω, τοτε, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι προβλημα στα bios, αν εχεις κανει καποιο update και καπου κατι δεν εχει παει καλα. κανε reset cmos, μηπως κατι περιεργο σημβαινει εκει, αλλιως περιμενε να σου απαντησει καποιος που ξερει ακριβως τι μπορει να φταιει.
panagias... Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Okay, Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα