original89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Τον εχω 10 χρονια κοντα και πολυ κρατησε..Καηκε ο σκληρος και τωρα δε μπορω να βρω πουθενα γιατι ειναι ATA και οπου βρισκω ειναι ακριβος.Συμφερει να παρω εναν η να τον δωσω για ανταλλακτικα και να παρω αλλον?
QuantumWanderer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ίσως να καταφέρεις να βρεις κάτι στο ebay. Εγώ πάντως δεν θα έδινα τέτοια κομμάτια έστω και για λίγα χρήματα. Έχουν μεγαλύτερη συλλεκτική αξία και σκέψου πώς θα είναι να το έχεις στη ντουλάπα σε 20 χρόνια.
original89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 ναι οντως εχεις δικιο σε αυτο..και στην ελλαδα βρηκα αλλα μου λενε 130 για 40αρι σκληρο ..απλα λεω μηπως εχει ιδεα κανεις πουθενα να βρω για να μην το δωσω..
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Αν κάνει εκκίνηση από usb σκέψου να τρέχεις καμιά μικρή έκδοση linux από αυτό π.χ. το puppy έχει και ελληνική έκδοση... Αν έχει pcmcia υποδοχή μπορείς να βάλεις και sata controller εκεί και να το δουλεύεις με εξωτερικό sata δίσκο,θα τον βλέπει σαν κανονικό δίσκο οπότε θα μπορείς να έχεις ακόμα και xp εκεί. Και για τα δύο θέλει bios που να υποστηρίζει κάτι τέτοιο...
coolerman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Κατά καιρούς θα βρείς αγγελίες εδώ στο φόρουμ που πουλάνε, Άνοιξε και μια αγγελία ζήτησης κάτι θα βρείς σίγουρα!
original89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 καλως θα δω τι μπορω να δοκιμασω για να δουλεψει διαφορετικα θα περιμενω μπας και βρω τιποτα.παντως αν γνωριζει καποιος κατι ας μου στειλει ενα pm.
doakes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ναι οντως εχεις δικιο σε αυτο..και στην ελλαδα βρηκα αλλα μου λενε 130 για 40αρι σκληρο ..απλα λεω μηπως εχει ιδεα κανεις πουθενα να βρω για να μην το δωσω.. Τι 130? Ευρω? 15-20 ευρω maximum εχω δει οτι πουλανε στις αγγελιες του forum τους 40GB 2.5" IDE.
iMarilina Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δες και στο ebay σίγουρα, και ΜΗΝ τον δώσεις με τίποτα κράτα τον!!
chrismilo91 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 doakes εσυ μακιν ενοης τους sata ενο λεμε για ATA
doakes Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Οχι για ATAPI/PATA/IDE/EIDE, μιλαω πες τους οπως θες.
Apostolos83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μην τους ακους φίλε μου, πέτα τον... Εδω σε μένα δωστόν και θα σου δώσω και κανα 50αρικάκι για τον κόπο σου!! Φίλτατε ειμαι και εγω κάτοχος του ηρωικού αυτού laptop, δεν αξίζει να το πετάξεις για κανένα λόγο εκτός αν αποφάσισες να πάρεις καινούργιο.. Φαντάσου το χρησιμοποιώ ακόμη ως κυρίος υπολογιστή μου και ας έχουν σπάσει τα "μεντεσεδάκια" της οθόνης και ας έχουν καεί τα πλαστικά απο τα χρόνια... Ψάξε καλύτερα ebay ή στην ανάγκη ξεκοίλιασε κανένα παλιό laptop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα