Tzane Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια, Εχω εδω και αρκετο καιρο μια συνδεση 24αρα της forthnet και εκτος απο τις κλασικες αποσυνδεσεις(Forthnet εγγυηση ) δεν ειχα αλλο προβλημα. Πριν 3-4 μηνες παρατηρησα το ιντερνετ ναι μεν να ειναι συνδεδεμενο αλλα να φορτωνει παααρα πολυ αργα.Πηρα λοιπον τηλεφωνο στην forthnet καναμε επαναφορα ρυθμισεων και μου εβαλε και εναν περιοριστη(?) για να τρεχει πιο απροβληματηστα η συνδεση! Μετα απο καποιες μερες παρατηρησα οτι παλι σερνοτανε το internet και καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη πρεπει να κλεινω το router για τουλαχιστον 5 λεπτα και μετα να συνδεομαι για να μπορω να μπω κανονικα στο ιντερνετ! Φταει η γραμμη(μου φαινετε περιεργο γιατι δεν ειχα τετοια θεμα εδω και 5 χρονια),το ρουτερ(απο τα πρωτα της forthnet,ενα siemens)? Επισης φορτωση στην γραμμη δεν υπαρχει μιας και μπαινω μονο εγω! Η συνδεση ειναι ενσυρματη. Δωστε τα φωτα σας,τι μπορει να φταιει?
giannispaok Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 πες μας περιοχη..... περιοριστη πρωτα φορα το ακουω! δε τοι βγαζεις φωτο να το δουμε πως ειναι?
Tzane Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Περιοχη Βυρωνας, το router ειναι το siemens adsl sl2-141. Οταν πηρα τηλεφωνο μου κατεβασαν την ταχυτητα(εκει που κατεβαζα με 2.2 τωρα max πιανω 1.7-8)! Φωτο απο τι χρειαζεσε να βαλω? (Περιορισμο μου εβαλε αυτος απο την εταιρια για να μην υπαρχουν σφαλματα μου ειπε,παιζει και να μην στο λεω σωστα)
NikosKallithea Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Περιοχη Βυρωνας, το router ειναι το siemens adsl sl2-141. Οταν πηρα τηλεφωνο μου κατεβασαν την ταχυτητα(εκει που κατεβαζα με 2.2 τωρα max πιανω 1.7-8)! Φωτο απο τι χρειαζεσε να βαλω? (Περιορισμο μου εβαλε αυτος απο την εταιρια για να μην υπαρχουν σφαλματα μου ειπε,παιζει και να μην στο λεω σωστα) Σωστα το λες, εστι κανουν για να μην εχεις διακοπες
rfc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 βασικα πρεπει να σου ανεβασε το margin του SNR. ψιλοοτιναναι δλδ.... Μπορεις να βρεις καποιο αλλο ρουτερακι να δοκιμασεις? Αυτο θα ηταν το καλυτερο για να εισαι σιγουρος. Τα στοιχεια μεσα απο το ρουτερ σου σου ειναι ευκολο να μας τα ποσταρεις? Παρε ενα prntscr αν μπορεις.
Tzane Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 βασικα πρεπει να σου ανεβασε το margin του SNR. ψιλοοτιναναι δλδ.... Μπορεις να βρεις καποιο αλλο ρουτερακι να δοκιμασεις? Αυτο θα ηταν το καλυτερο για να εισαι σιγουρος. Τα στοιχεια μεσα απο το ρουτερ σου σου ειναι ευκολο να μας τα ποσταρεις? Παρε ενα prntscr αν μπορεις. Τι στοιχεια χρειαζεσε να τα βγαλω,να τα δεις και εσυ.Σου εχω ανεβασει μονο το status να τσεκαρεις. Το προβλημα μου ειναι γιατι να χρειαζετε να κλεισει για 5 λεπτα για να μπει στο Internet. Παιζει να "μπουκωνει" η γραμμη απο κατι? Για ρουτερακι θα κοιταξω μπας και βρω κανενα να δοκιμασω!
spirosd2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 lol, τα στοιχεία της σύνδεσης στο Ίντερνετ μάλλον χρειάζονται τα παιδιά βγάλε ένα screenshot απο εκεί που λέει Internet connection η dsl line δεν το ξέρω το interface αυτού του router.
Tzane Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 lol, τα στοιχεία της σύνδεσης στο Ίντερνετ μάλλον χρειάζονται τα παιδιά βγάλε ένα screenshot απο εκεί που λέει Internet connection η dsl line δεν το ξέρω το interface αυτού του router. Οριστε:
Luciddream Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 η γραμμή φαίνεται μια χαρά... το ρουτερ μάλλον φταίει... πάντως αυτά τα ρουτεράκια χαλάνε εύκολα... (if u know what i mean) 1
rfc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Η γραμμη σου φιλε ειναι τουλαχιστον.... εξαιρετικη. Αυτο το 0.0dbm στο output power δε παιζει να υπαρχει ομως. Αυτο σημαινει 3 πραγματα, ή προβλημα στη πορτα που κουμπωνεις, ή στη καρτα πελατη, ή οπως σωστα προανεφερες στο ρουτερ. Θα σου προτεινα να κανεις τα εξης: 1) firmware update στο ρουτερ σου 2) hard reset στο ρουτερ σου και στησιμο απο την αρχη (αυτο καντο ουτως ή αλλως και firmware να μη βρεις) 3) Αν δε λυσεις ετσι το θεμα σου και δεν εχεις καποιο αλλο ρουτερ να δοκιμασεις, ζητα απο το παροχο σου να σου κανει ενα reset στη πορτα και ενα restart στη καρτα (δυσκολο να στο κανουν αυτο με τη καρτα αλλα, επεμεινε). 4) αγοραζεις αλλο ρουτερ στο τελος να δε γινει κατι με ολα αυτα. Δες το λιγο το θεμα πριν πας σε αγορα παντως. 1
Tzane Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Η γραμμη σου φιλε ειναι τουλαχιστον.... εξαιρετικη. Αυτο το 0.0dbm στο output power δε παιζει να υπαρχει ομως. Αυτο σημαινει 3 πραγματα, ή προβλημα στη πορτα που κουμπωνεις, ή στη καρτα πελατη, ή οπως σωστα προανεφερες στο ρουτερ. Θα σου προτεινα να κανεις τα εξης: 1) firmware update στο ρουτερ σου 2) hard reset στο ρουτερ σου και στησιμο απο την αρχη (αυτο καντο ουτως ή αλλως και firmware να μη βρεις) 3) Αν δε λυσεις ετσι το θεμα σου και δεν εχεις καποιο αλλο ρουτερ να δοκιμασεις, ζητα απο το παροχο σου να σου κανει ενα reset στη πορτα και ενα restart στη καρτα (δυσκολο να στο κανουν αυτο με τη καρτα αλλα, επεμεινε). 4) αγοραζεις αλλο ρουτερ στο τελος να δε γινει κατι με ολα αυτα. Δες το λιγο το θεμα πριν πας σε αγορα παντως. Θα ψαξω να βρω ενα αλλο ρουτερακι να δοκιμασω και βλεπουμε πως θα παει. Το output power τι μας δειχνει και δεν γινετε να ειναι 0?(ασχετος ) Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 μην ανυσηχεις που δειχνει Output power 0.0απλα δεν καταλαβαινει ποσο ειναι.δεν ειναι προβλημα.επειδη η γραμμη σου παιζει τεζα για αρχη δοκιμασε αλλο ρουτερ η κανε hard reset αυτο και ξανασεταρε το.και δοκιμη σε αλλο pc.χλωμο να φταιει η γραμμη.και ναι σου αλλαξαν Profile για αυτο επεσε λιγο η ταχυτητα.αν με αλλο ρουτερ εισαι οκ πες τους να στο βαλουν στο default Παλι για να παρεις πισω την ταχυτητα που εχασες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα