Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης θεμα. Θελω να εγκαταστησω το itunes οχι στον κυριο δισκο(SSD) αλλα στον δευτερο ετσι ωστε να περασω ολη μου την library χωρις να μου φαει πολυ χωρο. Το προβλημα ειναι πως μου ειπαν πως το itunes δημιουργει εναν φακελο στον κυριο δισκο με backup ολα τα κομματια που εχω. Δεν θυμαμαι ακριβως ποτε το κανει αυτο με καποιο synchronize χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος. Ας με βοηθησει καποιος που γνωριζει. 

Δημοσ.

Το itunes κρατάει τα αρχεία συγχρονισμού στον βασικό δίσκο και συγκεκριμένα στον φάκελο

%AppData%\Apple Computer

Κάνε αντιγραφή την παραπάνω γραμμή και πάτα WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση και επικόλληση εκεί. Ο MobileSync είναι ο φάκελος με τα backup του κινητού.

EDIT:

Α, και την μουσική την κρατάει στα έγγραφα στον φάκελο Μουσική\iTunes ο οποίος αλλάζει από το μενού Προτιμήσεις, καρτέλα Προηγμένα

Δημοσ.

Επειδή και εγώ το θέλω αυτο και δεν κατάλαβα πως το να το αντιμετωπίσω, μπορεί κάποιος με απλά λόγια να μας καθοδηγήσει στο πως να αλλάξουμε τον default φάκελο που αποθηκεύονται τα τραγούδια; Θέλω ο φάκελος αυτός δηλαδή να είναι σε άλλο δίσκο.

Δημοσ.

@polaki:

Το λέω στο παραπάνω μήνυμα κάτω από το edit.

Μενού Προτιμήσεις καρτέλα Προηγμένα. Πάνω-πάνω λέει τον φάκελο μουσικής και μπορείς να τον αλλάξεις.

Τον φάκελο με το backup των κινητών δεν ξέρω πως και αν μπορεί να αλλάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...