Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'εχω ένα θέμα !!!!θέλω να κάνω πολαπλασιασμο εκει μέσα  στα κελια μηκοσ  επι πλατοσ και να πηγαινει το αποτελεσμα στα τετραγωνικά !!!γνωρίστετε των κωδικα  για αυτη τη δουλιά !!!!

post-258799-0-47321400-1360846205_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχεις πράγματι ένα θέμα που όμως δεν αφορά τον πολλαπλασιασμό.. Το θέμα σου είναι οτι δεν μπορείς να εξηγήσεις με όμορφα Ελληνικά αυτο που θέλεις να ρωτήσεις.. Δεν εχω καταλάβει τίποτα απο το πρόβλημά σου..

• Like 1
Δημοσ.

ΜΆΛΙΣΤΑ !!!Λοιπών έχουμε μια εικόνα εκεί μέσα δείχνει ακριβώς τη θέλω να κάνω !!!θέλω να κάνω αυτές της πράξης !!

Μήκος επί πλάτος = τετραγωνικά το αποτέλεσμα !!!

τιμή μονάδος επί τετραγωνικά = υποσύνολο

υποσύνολο επί φπά  και τέλος

υποσύνολο συν φ.π.α = σύνολο !!!

το θέμα μου είναι πως βάζω των κώδικα και τη κώδικα γράφω για να κάνει αυτό το αποτέλεσμα !!!

η γλώσσα είναι visual basic 10 expres 

και είναι ένα πρόγραμμα για μένα στα μέτρα μου απλό είναι !!!για εσάς που ασχολείσθε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πάραυτα !!!λοιπών το παίδεψα λήγω αλλά κάτι δεν πάει καλά για δες το !!

Επεξ/σία από dimitrios10
Δημοσ.

εδώ είμαστε ελπίζω να είναι κατανοητό τώρα !!θέλουμε να κάνει αυτές της πράξης και να μεταφέρονται στη φόρμα έξω !!!σιγά σιγά ένα ένα !!!!

post-258799-0-02746600-1360875403_thumb.jpg

post-258799-0-60816800-1360875418_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Private

Sub Πίνακας1DataGridView_CellContentClick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles Πίνακας1DataGridView.CellContentClick

Dim c = Integer.Parse(row.Cells(1).ToString())

Dim d = Integer.Parse(row.Cells(2).ToString())

row.Cells(3).Value = c * d

End Sub

EndClass

Επεξ/σία από dimitrios10
Δημοσ.

Private

Sub Πίνακας1DataGridView_CellContentClick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DataGridViewCellEventArgs) Handles Πίνακας1DataGridView.CellContentClick

Dim c = Integer.Parse(row.Cells(1).ToString())

Dim d = Integer.Parse(row.Cells(2).ToString())

row.Cells(3).Value = c * d

End Sub

EndClass

Ωρίστε κύριε αντιγραφή και επικόλιση !!κάτι άλλο !!!λες να μας χαλάση η φωτογραφία !!μήπως δεν είναι καλό το φωτοσόπ !!!όλα τα καλά σε αυτή τη χώρα !!!

Πράγματι είναι όλα χάλια σε αυτή τη χώρα, οπότε βοήθα λίγο την κατάσταση και μαζί με την αντιγραφή-επικόλληση, ξεκίνα να μαθαίνεις ορθογραφία ή να μάθεις να χρησιμοποιείς έναν ορθογράφο. Μικρά πραγματάκια που κάνουν τη διαφορά!

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι η ορθογραφία σε αυτή τη χώρα !!Το θέμα είναι ότι είμαστε 45 μέρες μέσα στο 2013 και έχουμε 42 αυτοκτονίες !!!!Άμα κάνουμε κάτι για αυτό έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε και την ορθογραφία και τα υπόλοιπα !!!Και τα ρομποτικά !!!βέβαια !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...