Προς το περιεχόμενο

Arctic MC001 HTPC (Atom 525 / ATI 5430)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έβαλα τα εφτάρια με ssd και 4gb ram αλλα έχω θέμα με την αναπαραγωγή αρχείων hd ready καθώς και στο youtube, με τα οχτάρια πως πάει ? ελπίζω να μην είναι μονόδρομος το openelec  :unsure:

Δημοσ.

έβαλα τα εφτάρια με ssd και 4gb ram αλλα έχω θέμα με την αναπαραγωγή αρχείων hd ready καθώς και στο youtube, με τα οχτάρια πως πάει ? ελπίζω να μην είναι μονόδρομος το openelec  :unsure:

να σου πω δεν το δοκίμασα γιατί δεν προορίζεται για τέτοια χρήση,αλλά πρέπει να το δοκιμάσω και σε αναπαραγωγή 720p και 1080p και από usb και μέσω δικτύου...

Δημοσ.

είναι καθαρά θέμα drivers με acer revo (3gb ram, sata disk, Atom 330 - NVIDIA IOΝ) παίζω 1080p με 20% cpu

Δημοσ.

είναι καθαρά θέμα drivers με acer revo (3gb ram, sata disk, Atom 330 - NVIDIA IOΝ) παίζω 1080p με 20% cpu

έχω τους τελευταίους drivers περασμένους με το hardware acceleration ενεργοποιημένο, μάλλον θα του περάσω τα 8
Δημοσ.

Ρε παιδιά πολλά λεφτά για τόσο "αργό" μηχάνημα. ΟΚ, ταινίες και σερφάρισμα μπορεί να κάνει,αλλά όταν με τα ίδια λεφτά η και λίγο παραπάνω μπορείς να φτιάξεις μηχάνημα με έναν Athlon διπύρινό η έναν AMD A4 γιατί να μην το προτιμήσεις;

Με 200 ευρώ π.χ φτιάχνεις πολύ καλύτερο μηχάνημα (χωρίς οθόνη), αντί για τα 150-200 που θα δώσεις για ένα HTPC (πάλι χωρίς οθόνη)

Δημοσ.

είναι πλήρως αθόρυβο

έχει wi-fi

έχει tuner

έχει υπέρυθρες

είναι πολύ μικρό και όμορφο

μόνο παιχνίδια δεν μπορείς να παίξεις ουσιαστικά...

δεν συγκρίνεται με ένα κλασσικό κουτί υπολογιστή...

ανάλογα πάντα με την χρήση που το θέλεις, για κάποιους είναι πράγματι άχρηστο

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωτικα .... επειδη ισως μερικοι να ψαχνετε remote control η ASRock εχει βγαλει το Smart Remote http://asrock.com/mb/spec/card.asp?Model=Smart%20Remote και υποστηριζεται ΜΟΝΟ απο αυτες τις μητρικες http://asrock.com/mb/spec/card.asp?Model=Smart%20Remote&cat=Support

Σε ενα HTPC που εφτιαξα με αυτη τη μητρικη http://www.asrock.cn/mb/overview.asp?Model=H67M-ITX/HT ηταν μεσα στο κουτι (δωρεαν)

Το εχω βαλει και δουλευει πολυ καλα  με τον MCE

Δημοσ.

Λοιπόν...

μην ακούω ότι με τόσα φτιάχνεις αυτό με τόσα φτιάχνεις εκείνο το πιο δυνατό κλπ

με 99€

ΔΕΝ φτιάχνεις τέτοιο μηχάνημα...

τα έχω πει... ας τα ξαναπώ για αυτούς που δεν διαβάζουν το thread ..

Με €99 ούτε Pivos δεν αγοράζεις...

ενώ με το Arctic...

(αφού του βάλεις μνήμη και sd)

του βάζεις Openelec XBMC..

το οποίο bootarei σε 20sec...

έχει Ir ενσωματωμένο... ή χρησιμοποιείς το tablet σου ή το κινητό σου ως remote 

έχεις τηλεοπτικό δέκτη DVTB

έχεις USB3

παίζεις αρχεία 1080p αλλά και Blu ray rips ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

(DTS HD το κάνεις downmix σε DTS)

μέσω USB αλλά και μέσω δικτύου ΑΝΕΤΑ

Αν θες το χρησιμοποιείς και για κατεβαστήρι 24/7

έχει Wifi

Μη με τρελαίνεται... το αγόρασα με €99.... του έβαλα μνήμη και επειδή είχα έναν SSD στην άκρη τον έβαλα και αυτόν..

Πάει σφέρα

(δεν βάζω Windows... το θέλω μόνο για media player)

Είναι ΜΑΚΡΑΝ η καλύτερη αγορά που έχω κάνει..... ΤΕΛΟΣ...

Όποιος δεν θέλει δεν το αγοράζει.. απλά.. (δυστυχώς και να θες ... τώρα δεν υπάρχει ... τελείωσε)

Το μηχανάκι το παρέλαβα Πέμπτη, το άνοιξα Παρασκευή στις 20:00 και στις 20:30 είχα πλήρως λειτουργικό XBMC setup ΜΕ PVR. Όλα έπαιξαν out of the box. Ευχαριστώ πολύ τον solamnic για την επισήμανση.

Να είσαι καλά :)

• Like 2
Δημοσ.

Για 99 ευρώ μπορεί να είναι καλή αγορά. Αλλά υπολογιστή πολύ καλύτερο με λίγο περισσότερα χρήματα φτιάχνεις ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΑ. Ειδικά χωρίς RAM και σκληρό,όπως αυτό των 99 ευρώ.

Κουτί 20-25 ευρώ+ F1 μητρική 50 ευρώ+ A4-3400 38ευρώ +Φτηνό τροφοδοτικό 20 ευρώ = 130-140 ευρώ ΣΥΝΟΛΟ

Δημοσ.

Ρε παιδιά πολλά λεφτά για τόσο "αργό" μηχάνημα. ΟΚ, ταινίες και σερφάρισμα μπορεί να κάνει,αλλά όταν με τα ίδια λεφτά η και λίγο παραπάνω μπορείς να φτιάξεις μηχάνημα με έναν Athlon διπύρινό η έναν AMD A4 γιατί να μην το προτιμήσεις;

Με 200 ευρώ π.χ φτιάχνεις πολύ καλύτερο μηχάνημα (χωρίς οθόνη), αντί για τα 150-200 που θα δώσεις για ένα HTPC (πάλι χωρίς οθόνη)

HTPC = ησυχία, μέγεθος και ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ... δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί εξακολουθείτε να μην το καταλαβαίνετε αυτό.. δεν είναι PC είναι ΑΛΛΗ κατηγορία οπότε γιατί συνεχώς αυτές οι άκυρες συγκρίσεις?

Προσωπικά πάντως εγώ θα προτιμούσα ένα intel nuc να σηκώνει και 3d frame packing και με i3 μέσα (αν και είναι ΑΡΚΕΤΑ πιο ακριβό και πιο "άδειο")

Δημοσ.

@Craven μιλάς σωστά.

Λοιπόν δοκίμασα και το remote του ΧΒΟΧ (το μαύρο) και δουλεύει ΑΨΟΓΑ... χωρίς να το πειράξεις καθόλου (σε openelec xbmc) - με εξαίρεση το CH PRG που θα έπρεπε να λειτουργεί ως Page Up και Page Down αλλά δεν λειτουργεί...

Είναι πολύ καλό στην αίσθηση, τα κουμπιά ανταποκρίνονται (όχι σαν τη μλκια remote της Arctic που πήρα) και σε πολύ καλή τιμή (14,90€ από you.gr).. - ανοίγει - κλείνει το Αrctic - και μπορείς να το προγραμματίσεις να χειρίζεται και την τηλεόραση..

Δημοσ.

Λοιπόν δοκίμασα και το remote του ΧΒΟΧ (το μαύρο) και δουλεύει ΑΨΟΓΑ... χωρίς να το πειράξεις καθόλου (σε openelec xbmc) ...

Μήπως ξέρεις εάν λειτουργεί και σε windows 7 xbmc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...