Προς το περιεχόμενο

Arctic MC001 HTPC (Atom 525 / ATI 5430)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Arctic MC001E HTPC

ARCTIC MC001-E - Media Center - Barebone PC - USFF - 1 x Atom D525 / 1.8 GHz inkl. DVD RW und DVB-T Tuner

στα €119 (+15 € μεταφορικά)

http://www.amazon.de/ARCTIC-MC001-E-Media-Center-Barebone/dp/B005DL6V8G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1360845135&sr=8-1

και

ARCTIC MC001-N

- Home Entertainment Center - Multi Media Computer - Barebone PC

στα €99 (+15 € μεταφορικά)

http://www.amazon.de/ARCTIC-MC001-N-Entertainment-Computer-Barebone/dp/B005AR1RT6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1360845135&sr=8-2

Νομίζω πολύ καλές τιμές για Atom D525/ ΑΤΙ 5430

Και τα δύο μοντέλα θέλουν μνήμη (max 4gb) και σκληρό (εκτός αν πας σε διανομή Openelec XBMC οπότε και με ένα usb ή SD είσαι μια χαρά)

Είναι πολύ καλές επιλογές για XBMC...

Επεξ/σία από solamnic
  • Like 1
Δημοσ.

δηλαδή μπορούμε να το ανοίξουμε και να προσθέσουμε εσωτερικό δίσκο 2.5" και μνήμη;

ως προς την αναπαραγωγή περιεχομένου HD τι λέει;

Δημοσ.

ουσιαστικά, αν του βάλω δίσκο+πληκτρολογιο+ποντίκι είναι ένας κανονικός (λίγο αργός) υπολογιστής.

για σερφαρισμά και καμιά βασική εργασία θα κάνει...

Δημοσ.

Το 3d (επειδή δεν είμαι λάτρης) δεν το ξέρω καθόλου...

Οπότε να μην πω κάτι που δεν ισχύει...

Χωρις να εχω δοκιμασει φυσικα το συγκεκριμενο, κοβω το χερι μου οτι αυτο που ελεγα δεν το παιζει.

Αν υπηρχε το μηχανακι αυτο σε τετοια τιμη πριν 2-3 χρονια (νταξει πριν 3 χρονια το αντιστοιχο ας πουμε ΙΟΝ PC) θα το χτυπαγα, πλεον δε με καλυπτει.

@karetsos ναι, σερφαρισμα και κανα word + καμια ταινιουλα..!

Δημοσ.

Στο Amazon.de έχει και το τηλεχειριστήριο της Arctic ... (για όποιον το χρειαστεί)...

@giorginho έχεις καμιά άλλη φτηνή πρόταση να προτείνουμε? (με παραπλήσιες ή μεγαλύτερες δυνατότητες)...

Δημοσ.

Oχι, το συγκεκριμενο "αθλημα" το εχω παρατησει εδω και καμια 2ετια, οταν πρωτοβγηκαν τα ΙΟΝ2 και ειδα οτι 1ον δεν υποστηριζαν πληρως 3D και 2ον ακομα και τα barebones επαιζαν λιγο κατω απο τα 200 ευρω. Για 115-130 ευρω (που θα γινουν και παλι ~200 με μνημη+δισκο) δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο (μπορει και να ειναι μακραν η καλυτερη τιμη στο ειδος του), αλλα επειδη τετοια συστηματακια ειχαν βγει ως εναλλακτικες για media player πλεον οπως ειπα ειναι αργα. Για καποιον που θελει ενα παμφθηνο PC και μονο εαν παιζει σημαντικο ρολο το μικρο μεγεθος θα το συνιστουσα.

Ειδαλλως desktop-ακι με καμια 6450, 2πυρηνο, micro-ATX, μικρο κουτι κλπ θα βγει στα ιδια λεφτα και αρκετα ισχυροτερο.

Δημοσ.

@giorginho Κατανοητό. Όμως δεν θέλουμε κάτι μεγάλο... αλλά κάτι σαλονάτο  και φθηνό :)... 

(τεσπα μεγάλη κουβέντα - μην είμαι άλλο offtopic)

Δημοσ.

Για καποιον που θελει ενα παμφθηνο PC και μονο εαν παιζει σημαντικο ρολο το μικρο μεγεθος θα το συνιστουσα.

Ειδαλλως desktop-ακι με καμια 6450, 2πυρηνο, micro-ATX, μικρο κουτι κλπ θα βγει στα ιδια λεφτα και αρκετα ισχυροτερο.

Ακριβως ετσι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...