Nikos667 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπον ποιο απο τα δυο μου προτεινετε?
skanjos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 u are fucking kidding right?, πρώτον το project shield δεν έχει βγει ακόμα, και δεν έχουμε κιόλας ημερομηνία κυκλοφορίας. 2ον ειναι android device μην το συγκρίνεις καν με φορητές κονσόλες που έχουν exclusive games. 3ον έχεις Nvidia κάρτα γραφικών καινούριας γενιάς για να είναι συμβατό το streaming σπίτι ?4ον την φορητή την θέλεις για να παίζεις μέσα στο σπίτι ή έξω? 5ον θέλεις περισσότερο παιχνίδια ή multimedia functions όπως facebook/twitter/video player/music player etc? απάντησε τα ερωτήματα και θα σου πω ποια θα σου ταιριάζει περισσότερο. για τις δικές μου ανάγκες πάντως το Psvita είναι καλύτερη αγορά.και αν ήταν να πάρω το project shield θα έπαιρνα το galaxy s3 καλύτερα να είναι και τηλέφωνο και να παίζει ότι παίζει το project shield... άποψη μου συγκρίνεις 2 διαφορετικά πράγματα, και δεν φταίς εσύ γιαυτό ,αλλα το όλο μάρκετιγκ που κάνουν αυτές οι εταιρίες και μπερδέυουν τον κόσμο, για μένα απότι έχω δει το project shield θα είναι μια ταμπλέτα android εφαρμοζμένη πάνω σε xbox controller.τπτ περισσότερο τπτ λιγότερο
dreaming123 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε χωρίς παρεξήγηση αλλά δεν έχει καμια σχέση το psp vita με το Project Shield... To ζήτημα είναι εσύ τι games θέλεις να παίζεις? Toυ psp vita η απο android ?
Nikos667 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Λοπον...μονο games... Κυριως σε εσωτερικους χωρους και και λιγες φορες σε εξωτερικους... Και οχι δεν εχω nVidia παρα μονο σειρα 9xxx η οποια δεν νομιζω να ειναι συμβατη!
Titanomaxos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Mην πετας τα λεφτα σου σε άχρηστα μηχανήματα.... και το ενα αλλα και το αλλο θα πανε στο ράφι! Kρατα τα λεφτα σου και παρε ενα κινητο κτήνος galaxy s4 για παράδειγμα Που θα το χρησιμοποιείς συνέχεια αλλα και για games!
RedPanda Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 το PS vita δεν τα πάει καλά αλλά δεν είναι και άχρηστο. η Sony υποστηρίζει τις κονσόλες της το killzone θα το βγάλει η ίδια η guerilla και όχι άχρηστος third party developer το tearaway από τους δημιουργούς του little big planet το Soul Sacrifice από τον inafune και να μην βγουν άλλα παιχνίδια είναι σίγουρο ότι θα βγει ένα final fantasy και ένα metal gear
Nikos667 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν...εάν εννοείς οτι ενα κινητό 200 ευρώ θα ηταν καλύτερο σήκωνω τα χέρια ψηλά,...
naruto14 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Θέλει games το παιδί και εσείς του προτείνετε smartphones? Ε ρε γλέντια. Το Project Shield θα άξιζε αν είχε μια καλή nvidia κάρτα για να streamάρει games από το PC. Αλλιώς η καλύτερη επιλογή είναι Vita.
Nikos667 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Εχει ομως λιγο χαλια γραφικα...μεχρι και το HD 4000 της intel ειναι σαν GTX 9800....θα μπορουσαν να ειχαν κανει κατι καλυτερο!
ababapanos Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Θέλει games το παιδί και εσείς του προτείνετε smartphones? Ε ρε γλέντια. Το Project Shield θα άξιζε αν είχε μια καλή nvidia κάρτα για να streamάρει games από το PC. Αλλιώς η καλύτερη επιλογή είναι Vita. τελικα μπορει το project shield να streemarei απο PC ? γιατι συφωνα με αυτο το βιντεο δειχνει οτι γινεται... Τωρα δεν ξερω αν μπορει να το κανει και με βαρια παιχνιδια οπως το crysis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα