Evil_Skullman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μου επεσε Fanta. Εχω κανει ολη τη σχετικη διαδικασια ( γυρισμα,φυσημα κ.τ.λ.) Αλλο θελω να σας ρωτησω. Βαζω το ρευμα και ενω παιρνει ρευμα παταω το power button και δε δινει σημεια ζωης. Δεν αναβει τπτ. Κατα ποσο πιστευετε οτι ειναι καμενη Motherboard?
άδικος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί βιάζεστε να τα ανάψετε δε μπορώ να καταλάβω...; Πρέπει να ελεγχθεί από τεχνικό για να βεβαιωθείς τι ζημιά έπαθε. 5
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου η φαντα έχει πολυυυυυυυυυυυυυ ζάχαρη θέλει άνοιγμα κ καθάρισμα αν βιαστείς όπως λέει και ο φίλος α) μπορεί να το "χάσεις" β) να αποκτήσεις μόνιμο κουσούρι..
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Εχει τύχει να μου πέσει κοκα κόλα πολύ παλιά σε πληκτρολόγιο, θέλουν ΠΟΛΥ καθαρισμό και δυσκολο να γίνει εντελώς καθαρισμός το πιθανότερο θες τεχνικό. Sent from my iPhone using Insomnia
umbrella co. Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Αν το αναψες νωρις, η ζαχαρη που εχει η φαντα μεσα θα εχει γινει καραμελα απο το ψησιμο...Aν εχεις πιστη στις δυνατοτητες σου ομως, βγαλε τη μητρικη και πλυνε την και οτι αλλο μολυνθηκε, οπως το κανει ο ''γκουρου'' εδω
Evil_Skullman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το επλυνα και περιμενω να στεγνωσει. Μακαρι να δουλεψει!
άδικος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το έλυσες και το έπλυνες ή το βούτηξες όπως είναι; 1
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν το αναψες νωρις, η ζαχαρη που εχει η φαντα μεσα θα εχει γινει καραμελα απο το ψησιμο...Aν εχεις πιστη στις δυνατοτητες σου ομως, βγαλε τη μητρικη και πλυνε την και οτι αλλο μολυνθηκε, οπως το κανει ο ''γκουρου'' εδω Αυτός γιατί μετά από κάποιο σημείο άλλαξε ρούχα? Δεν το είδα όλο βέβαια... 1
άδικος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί συνέχισε άλλη μέρα, αφού "στέγνωσε". 1
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί συνέχισε άλλη μέρα, αφού "στέγνωσε". Ρητορική ήταν η ερωτήση ρε!
bikey77 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 2 μέρες μετά και η κόκα κόλα πίσω αριστερά είναι ακόμα στο ποτήρι; Μούφα μου φαίνεται... μάλλον άλλαξε μητρική... 1
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 2 μέρες μετά και η κόκα κόλα πίσω αριστερά είναι ακόμα στο ποτήρι; Μούφα μου φαίνεται... μάλλον άλλαξε μητρική... same here... Και εμένα μουφα μου φαίνεται...
moxalis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην μητρική αν πέσει νερό και στεγνώσει τελείως πριν λειτουργήσει είναι γεγονός πάντως. Τώρα αν αυτός την βραχυκύκλωσε την πρώτη φορά και μετά την άλλαξε, άλλο θέμα.. Παρατηρητικότητα πάντως..!
Evil_Skullman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Κι ομως..MYTH BUSTED...εβγαλα τη μητρικη και την εβαλα στο νιπτηρα οπως πλενει η μανα μου τα ρουχα καμια φορα. Την στεγνωσα μετεπειτα καλα με blower και πανι και την εβαλα απανω. Η μητρικη λειτουργησε τελεια και το λαπτοπ ανοιξε! 3
evagelou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Κι ομως..MYTH BUSTED...εβγαλα τη μητρικη και την εβαλα στο νιπτηρα οπως πλενει η μανα μου τα ρουχα καμια φορα. Την στεγνωσα μετεπειτα καλα με blower και πανι και την εβαλα απανω. Η μητρικη λειτουργησε τελεια και το λαπτοπ ανοιξε! BUSTED! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα