DJ_XLR8 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Έχω το Ericsson T39m & εδώ & 2 χρόνια του έχω ρυθμίσει το ξυπνητήρι να κτυπάει μία συγκεκριμένη ώρα για να πηγαίνω στη δουλειά & απο Δευτέρα έως Παρασκευή. Αυτή η ρύθμιση γίνεται μόνο μία φορά & όχι κάθε τόσο. Όλα καλά μέχρι εδώ! Το θέμα είναι οτι χτες το πρωί δεν κτύπησε (άργησα στη δουλειά! :roll: :? ) & τα ίδια έκανε & σήμερα! Το βράδυ το κλείνω & ανοίγει κάθε πρωί με το ξυπνητήρι. Δοκίμασα λοιπόν να το αφήσω ανοικτό μήπως σήμερα κτυπούσε. Πάλι τίποτα! Θα μου πείτε, γιατί δε το πας στο service να στο φτιάξουν & μας τα πρήζεις. Ε, έχει λήξει ο χρόνος της εγγύησης & πρέπει να πληρώσω, οπότε όποιος ξέρει κάτι, ας μου πει. Ευχαριστώ. 8)
dim_b Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Γιατί δε δοκιμάζεις να αγοράσεις ένα ξυπνητήρι; Θα σου έρθει πολύ φθηνότερα από την επισκευή του Ericsson (αν όντως χρειάζεται επισκευή)
DJ_XLR8 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Ας το καλό σου, μ' έκανες & γέλασα πρωί πρωί! Τελικά, σήμερα το πρωί χτύπησε το βλαμμένο! :wink: Δε ξέρω πως έγινε αυτό. Ξυπνητήρι έχω αλλά είχα συνηθίσει 2 χρόνια τώρα με το κινητό. Thanx πάντως. 8)
Aias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 H allh lysh pantws einai na gineis nyktofylakas...esy dialegeis!! :)
dim_b Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Ας το καλό σου' date=' μ' έκανες & γέλασα πρωί πρωί! Τελικά, σήμερα το πρωί χτύπησε το βλαμμένο! :wink: Δε ξέρω πως έγινε αυτό. Ξυπνητήρι έχω αλλά είχα συνηθίσει 2 χρόνια τώρα με το κινητό.Thanx πάντως. 8)[/quote'] Πλάκα έκανα, αλλά μάλλον το κατάλαβες :wink: Κι εγώ πάντως, αν και έχω αρκετά ξυπνητήρια στο σπίτι, το κινητό χρησιμοποιώ. Ειδικά τώρα που πήρα το Τ610 την έχω καταβρεί με τους πολυφωνικούς ήχους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.