Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ξυπνητήρι.

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Ericsson T39m & εδώ & 2 χρόνια του έχω ρυθμίσει το ξυπνητήρι να κτυπάει μία συγκεκριμένη ώρα για να πηγαίνω στη δουλειά & απο Δευτέρα έως Παρασκευή. Αυτή η ρύθμιση γίνεται μόνο μία φορά & όχι κάθε τόσο.

Όλα καλά μέχρι εδώ! Το θέμα είναι οτι χτες το πρωί δεν κτύπησε (άργησα στη δουλειά! :roll: :? ) & τα ίδια έκανε & σήμερα! Το βράδυ το κλείνω & ανοίγει κάθε πρωί με το ξυπνητήρι. Δοκίμασα λοιπόν να το αφήσω ανοικτό μήπως σήμερα κτυπούσε. Πάλι τίποτα! Θα μου πείτε, γιατί δε το πας στο service να στο φτιάξουν & μας τα πρήζεις. Ε, έχει λήξει ο χρόνος της εγγύησης & πρέπει να πληρώσω, οπότε όποιος ξέρει κάτι, ας μου πει. Ευχαριστώ. 8)

Δημοσ.

Γιατί δε δοκιμάζεις να αγοράσεις ένα ξυπνητήρι; :lol:

Θα σου έρθει πολύ φθηνότερα από την επισκευή του Ericsson (αν όντως χρειάζεται επισκευή)

Δημοσ.

:P :D :lol: Ας το καλό σου, μ' έκανες & γέλασα πρωί πρωί! Τελικά, σήμερα το πρωί χτύπησε το βλαμμένο! :wink: Δε ξέρω πως έγινε αυτό. Ξυπνητήρι έχω αλλά είχα συνηθίσει 2 χρόνια τώρα με το κινητό.

Thanx πάντως. 8)

Δημοσ.
:P :D :lol: Ας το καλό σου' date=' μ' έκανες & γέλασα πρωί πρωί! Τελικά, σήμερα το πρωί χτύπησε το βλαμμένο! :wink: Δε ξέρω πως έγινε αυτό. Ξυπνητήρι έχω αλλά είχα συνηθίσει 2 χρόνια τώρα με το κινητό.

Thanx πάντως. 8)[/quote']

Πλάκα έκανα, αλλά μάλλον το κατάλαβες :wink:

Κι εγώ πάντως, αν και έχω αρκετά ξυπνητήρια στο σπίτι, το κινητό χρησιμοποιώ. Ειδικά τώρα που πήρα το Τ610 την έχω καταβρεί με τους πολυφωνικούς ήχους :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...