Costas00F Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα παιδιά, μετά απο τερματισμό χθές βράδυ υπλογιστή μου και όλα έδειχναν μια χαρά, σήμερα το πρωί χωρίς κανένα λόγο ή κάποιο ανοιχτό πρόγραμμα, το λάπτοπ μου άρχισε να παίζει μουσική στα καλά καθούμενα. Τι μπορεί να φταίει??
QuantumWanderer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δώσε μας μερικά στοιχεία αν θέλεις για την ιστορία του σπιτιού και τυχόν ύπαρξη μεταφυσικών φαινομένων. 2
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Και τί μουσική έπαιζε να μας πεις χιχι (σορρυ απλά εχει πλάκα) Στα σοβαρά τώρα, μήπως είχες κάποιο πρόγραμμα που έτρεχε και άκουγες μουσική πριν το κλείσεις και έμεινε ανοιχτό?
magdalhnh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Τερματισμό γράφει πως έκανε!! Κατά τον τερματισμό τα windows κλείνουν όλα τα ανοιχτά προγράμματα. Αν δεν μπορέσουν να κλείσουν κάποιο πρόγραμμα, για οποιονδήποτε λόγο, πολύ απλά δεν τερματίζουν.
N3CR4 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 H επανάσταση των μηχανών άρχισε και εμείς κοιμόμαστε. Costas00F αν μπορείς πες μας λίγο περισσότερα στοιχεία. Όταν λες ότι έπαιζε μουσική εννοείς ότι μπήκε στα windows και έπαιζε με κάποιο πρόγραμμα μουσική; 1. Σε τι περιβάλλον έγινε αυτό; 2. Τι φορητός είναι;
iMarilina Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 <p>Τερματισμό γράφει πως έκανε!! Κατά τον τερματισμό τα windows κλείνουν όλα τα ανοιχτά προγράμματα. Αν δεν μπορέσουν να κλείσουν κάποιο πρόγραμμα, για οποιονδήποτε λόγο, πολύ απλά δεν τερματίζουν.</p> Δεν ειπα αυτό. Εννοούσα μήπως υπήρχε κάποιο πρόγραμμα το οποίο εγκαταστάθηκε (πχ ραδιόφωνο κλπ) και το οποίο ειχε σαν default setting εγκατάστασης να ξεκινάει με την εκκίνηση των windows. Sent from my iPhone using Insomnia
magdalhnh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή έχω πρόβλημα με την παράθεση.. Είπες ακριβώς αυτό: " μήπως είχες κάποιο πρόγραμμα που έτρεχε και άκουγες μουσική πριν το κλείσεις και έμεινε ανοιχτό?"
neXTgen Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 (χωρίς παρεξήγηση/καλή καρδιά -START) 14 Φεβρουαρίου. Αγίου Βαλεντίνου... (χωρίς παρεξήγηση/καλή καρδιά -STOP)
Costas00F Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια περα απο την πλακα, εχει καταντησει σπαστικο!! Το κανω scan τωρα μπας και εχει πιασει κανενα ιο!! Το λαπτοπ ειναι asus με λειτουργικο windows 7 pro 64-bit. Το εκλεισα χθες βραδυ και σημερα το πρωι μολις το ξεκινησα, αρχισε η μουσικη να παιζει!! Δεν εχω στο λαπτοπ καν μουσικη διοτι ειναι σε εξωτερικο.!! Φαντασματααααααα!!!!!!!!!!
QuantumWanderer Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δοκίμασε και εντοπισμό Malware. Επίσης πλήρη καθαρισμό registry, κλπ. Δες λίγο και τί ξεκινάει στην startup κατάσταση. Ένα ωραίο εργαλείο είναι το Ccleaner. Πες μας αν επανεμφανιστεί και τις συνθήκες αν αυτό συμβεί.
Costas00F Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Κανενα καλο προγραμμα για malware;;;;
spirosd2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 πολύ καλά είναι το Malwarebytes και το spybot.
Costas00F Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 πολύ καλά είναι το Malwarebytes και το spybot. Ας τα δοκιμασουμε!! Mε το kaspersky παντως δεν μου βρηκε τιποτα.... Παραξενο, πολυ παραξενο...!!
spirosd2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 δοκίμασε το malwarebytes και για ακόμα καλύτερα σε safe mode αν μπορείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα