Sorath Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2013 Αν παίζει P4 με 6600GT, HD ταινία, πες μου τι μέγεθος έχει το αρχείο να δούμε κατά πόσο HD είναι.
spaka279 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Παιδεια καλησπερα. Εφτιαξα και γω ενα pc με οτι περισσεματα ειχα και το εχω συνδεμενο στην τηλεοραση. Athlon 2400+ 2.2ghz , 6600gt pci (συνδεμενη μεσω dvi ανταπτορα σε hdmi καλωδιο) και 2gb ddr μνημες. Παιζει χαλαροτατα 1920 χ 1080 αναλυση 1080p full hd Κατεβασα 2 ταινιες 13gb η καθε μια και το δοκιμασα . Τα παιζει με τελεια ποιοτητα. Τωρα για 3d δε ξερω γιατι η tv μου δεν υποστηριζει Εγω νομιζω οτι ο φιλος το εχει χαλαρα το hd
Sorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μάλιστα, δηλαδή ένας Prescott με μια κάρτα που δεν υποστηρίζει hardware MPEG4 deconding, παίζουν χαλαρά 1080p ταινίες.... Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω αυτές τις ρυθμίσεις που αναφέρονται πιο πάνω, γιατί μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν τελικά παίζει.
spaka279 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Μάλιστα, δηλαδή ένας Prescott με μια κάρτα που δεν υποστηρίζει hardware MPEG4 deconding, παίζουν χαλαρά 1080p ταινίες.... Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω αυτές τις ρυθμίσεις που αναφέρονται πιο πάνω, γιατί μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν τελικά παίζει. Φιλε Sorath η αληθεια ειναι ειμαι ασχετος απο θεματα καρτων γραφικων και hd video. Μαλιστα μεχρι πριν λιγο καιρο ειχα την 6600gt συνδεμενη με ενα απλο καλωδιο vga και δουλευα 1024 χ 768. Τυχαια δανειστηκα ενα hdmi καλωδιο απο τον αδερφο μου , συνδεσα με αυτο την tv και ανεβαα την αναλυση σε 1920 χ 1080 για δοκιμη. Και γω ξαφνιατηκα με το αποτελεσμα γιατι την ειχα για πολυ χαλια αυτη τη καρτα. Σαν παραδειγμα παραθετω ενα link με ενα 12λεπτο video που κατεβασα αρχικα για να δω το αποτελεσμα. Τσεκαρετο και συ να μου πεις αν ειναι οντως hd και αν εχεις να προτεινεις κατι αλλο να τσεκαρω για να σου πω Παιζω με το KMPlayer
Sorath Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Το κατέβασα το video. Έχει μεν ανάλυση HD, αλλά και δεν είναι κωδικοποιημένο με MPEG4, αλλά και το bitrate του κυμαίνεται με μέσο όρο στα 3000Kb/s, ενώ σε κανονική ταινία το bitrate κυμαίνεται μεταξύ 10.000 με 20.000Kb/s Και αυτό φαίνεται, μιας και δεν έχει κρυστάλλινη εικόνα. Είναι λογικό όμως να μην το καταλαβαίνεις αν το βλέπεις σε μικρή τηλεόραση και σε απόσταση άνω των 2 μέτρων.
spaka279 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Η τηλεοραση μου ειναι 37" Μπορεις να βρεις καποιο λινκ απο κει να κατεβασω κανα σωστο βιντεο να δω πως τα παει? Οχι πως με ενδιαφερει το καλυτερο αποτελεσμα (το εχω για βλεπω streaming αγωνες και streaming ταινιες) απλα για τεσταρισμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα