panos1550 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Thx TS, πήρα κι εγώ ένα από κατάστημα Vodafone στο κέντρο της Αθήνας. Η πλάκα είναι ότι όταν τους πήρα νωρίς το μεσημέρι δεν ήξεραν τίποτα κ μου είπαν ότι υπάρχει μεν, αλλά σε άλλη τιμή (νομίζω ~120€ ίσως κ παραπάνω αλλά δε θυμάμαι και ακριβώς) και ότι θα το έψαχναν. Τους άφησα το τηλ μου και με πήραν όντως μετά από ένα 20λεπτο για να μου το επιβεβαιώσουν. Τους είπα κ μου πέρασαν και το Destinator (χωρίς χρέωση βέβαια, είχα πάει "δασκαλεμένος" ). Για τα λεφτά του, κ για κάτι σχετικά απλό που ήθελα έτσι κι αλλιώς, είναι πολύ τίμιο κινητάκι νομίζω 1
downhill Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ξέρει κανείς αν έχει ρώσικα το κινητό?
Hal9000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δελτίο τύπου http://www.insomnia.gr/topic/476376-vodafone-samsung-galaxy-mini-2-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-mls-destinator-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-89%E2%82%AC/ 1
panos1550 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 ξέρει κανείς αν έχει ρώσικα το κινητό? Εάν το "ΡΥCCKΝΝ" (το "N" είναι το ανάποδο βέβαια, το κυριλλικό) σημαίνει "Ρωσικά" όπως φαντάζομαι, τότε ναι, έχει! 1
cynic Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δουλευει και στα υπολοιπα δικτυα εκτος vodafone?
panos1550 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δουλευει και στα υπολοιπα δικτυα εκτος vodafone? Ναι, με cosmote τουλάχιστον τσεκαρισμένο
dlmltrls Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια αυτο το mls θελει ντε και καλα συνδεση ιντερνετ μεσω voda για να δουλεψει?
leros2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Όχι με το ΄δεκτη gps του τηλεφώνοθ δουλεύει , δεν χρειάζεται να εχεις ιντερνετ ...
bill987 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Πήγα και εγώ σε ένα κατάστημα vf και πήρα (παρήγγειλα) ένα για τον πατέρα μου, ήθελε σώνει και καλά τώρα στα γεράματα με οθόνη αφής, θα το έχω την Δευτέρα μου είπε, αν μας αρέσει το σκέφτομαι να πάρω και ένα για την γυναίκα μου, πιστεύω για τα λεφτά του είναι καλή επιλογή!!
dlmltrls Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Όχι με το ΄δεκτη gps του τηλεφώνοθ δουλεύει , δεν χρειάζεται να εχεις ιντερνετ ... εφαγε σβησιμο το mls και μπηκε στη θεση του το ναβιγκον. απορω ποιος θα πληρωνε 35 ευρω γι αυτη την τραγικοτητα
UltimaGriever Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις το παρήγγειλα από πλαίσιο. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 140 ευρώ.
eko13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Αυτα τα παιχνιδακια της σαμσουνγκ με τα νεα μοντελα που ουσιαστικα δεν προσφερουν τιποτα παραπανω απο τα υπαρχοντα και απλα τα πλασαρουν επειδη ειναι καινουργια εμενα δεν με αγγιζουν. Με τετοιου ειδους κινητα δεν θα ασχολιομουν καθολου, ή θα εβαζα κατιτις παραπανω να παω σε ΠΟΛΥ καλυτερο καινουργιο κινητο, ή αν δεν ειχα την δυνατοτητα θα επαιρνα ενα μεταχειρισμενο το οποιο θα το εκανε σκονη αυτο... Φανταστειτε οτι το "παλιο" sony mini το συγκεκριμενο το νικα σε ολους τους τομεις....
dlmltrls Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αυτα τα παιχνιδακια της σαμσουνγκ με τα νεα μοντελα που ουσιαστικα δεν προσφερουν τιποτα παραπανω απο τα υπαρχοντα και απλα τα πλασαρουν επειδη ειναι καινουργια εμενα δεν με αγγιζουν. Με τετοιου ειδους κινητα δεν θα ασχολιομουν καθολου, ή θα εβαζα κατιτις παραπανω να παω σε ΠΟΛΥ καλυτερο καινουργιο κινητο, ή αν δεν ειχα την δυνατοτητα θα επαιρνα ενα μεταχειρισμενο το οποιο θα το εκανε σκονη αυτο... Φανταστειτε οτι το "παλιο" sony mini το συγκεκριμενο το νικα σε ολους τους τομεις.... η αυστηρη συγκριση σε χαρακτηριστικα,δεν ειναι παντα κριτηριο. στην πραξη μπορει τα πραγματα να διαφερουν κατα πολυ. επισης το νεο μινι 2 σε σχεση με το παλιο εχει - μεγαλυτερη οθονη -ισχυροτερο επεξεργαστη -περισσοτερη ραμ - πολυ περισσοτερο χωρο αποθηκευσης -μεγαλυτερη μπαταρια -θα παρει και 4.1 ειναι κατα πολυ ανωτερο του 1 μπορει εσυ να μην το θελεις, ας ειμαστε λιγο προσεκτικοι στα σχολια μας, γιατι μπορει να αποτρεψουμε καποιον,χωρις λογο στην πραξη το κινητο εχει αρκετα smooth λειτουργια, δεν μου κολησε καθολου, η μπαταρια δεν τελειωνει με τιποτα, για 90ευρω αξιζει. το Mls δεν αξιζει μια εννοειται οτι μπορει καποιος να αγορασει κατι καλυτερο με +60 ευρω, απλα στα λεφτα του νομιζω οτι αξιζει 1
leros2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Μόλις το παρήγγειλα από πλαίσιο. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι καλύτερο μέχρι 140 ευρώ. Και γιατι δεν το παρήγγειλες στη Βονταφον να πάρεις και το πρόγραμμα πλοήγησης δωρεάν ?
UltimaGriever Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Και γιατι δεν το παρήγγειλες στη Βονταφον να πάρεις και το πρόγραμμα πλοήγησης δωρεάν ? Δεν τους χρειάζομαι τους χάρτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις