KingLuther_78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα σε ολους. Το προβλημα που αντιμετωπιζω εχει να κανει με το ρουτερ μου.Παρατηρησα οτι γενικα το συγκεκριμενο εχει την ταση να κανει πολλα reset και αυτο ακριβως συμβαινει και με εμενα.Πρεπει να τονισω οτι το χρησιμοποιω ασυρματα στο λαπτοπ μου εδω και χρονια και μεχρι προσφατα συνηθιζε να κανει reset μια φορα την εβδομαδα και ισως και μια φορα στο δεκαημερο.Οποτε δεν εδινα ιδιαιτερη σημασια.Το προβλημα ειναι οτι πλεον εχει αρχισε να το κανει 1-2 φορες ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!Τι μπορω να κανω?Διαβασα καπου οτι ισως η λυση ειναι να αναβαθμισω το firmware διοτι απο την ημερα που το πηρα εχει το μανισιο firmware.Ειναι ομως η λυση?Επισης καπου αλλου διαβασα οτι τα πολλα reset το συγκεκριμενο τα κανει οταν χρησιμοποιειτε ως wireless.Δηλαδη αν το συνδεσω με σταθερο υπολογιστη ενσυρματα,δεν θα κανει τοσα reset?Επειδη εχω εναν αρχαιο υπολογιστη που λειτουργει αλλα δεν τον χρησιμοποιω,λεω να τεσταρω κατα ποσο ισχυει αυτη η θεωρια!Θα το συνδεσω ενσυρματα,θα κλεισω το ασυρματο δικτυο και θα δω αν κανει και ποσα reset κανει!Εσεις στην θεση μου τι θα κανατε?Και κατι τελευταιο,σε περιπτωση που αποφασισω να αγορασω καινουριο ρουτερ,υπαρχει καποια μαρκα που να εγγυαται,ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΕΒΑΙΑ,οτι δεν θα εχω τετοιες δυσαρεστες εκπληξεις?Μιλαω συγκεκριμενα για resets!Ποιες μαρκες και ποια μοντελα δεν συνηθιζουν να κανουν οποτε γουσταρουν resets?Ευχαριστω προκαταβολικα για οσους εχουν την καλοσυνη να απαντησουν. Υ.Γ Επειδη η γραμμη του ΟΤΕ καμια φορα εχει παρασιτα,αυριο θα μου κανουν απο τον ΟΤΕ καθαρισμο της γραμμης. Υ.Γ 2 Επειδη ειμαι ψιλοασχετος,πως κανεις update firmware στο ρουτερ.Κατεβαζεις ενα προγραμμα που ειναι το update και μετα τι?
foutzos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 καταρχάς δεν χρειάζεται να συνδέσεις ενσύρματα τον σταθερό , μπορεις να συνδέσεις ενσύρματα το laptop και να το τσεκάρεις.. κατα δευτερον έχω το ίδιο router ενσύρματα δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ προβλημα όσο και ασύρματα όταν συνδέομαι απο android.. απο λάπτοπ δεν ξέρω υγ. απο λάπτοπ έιχα παλιότερα conn-x(άλλο router) και τότε όταν είχα συνδέσει ασύρματα το laptop είχα πολλά reset..αρα δεν είναι μονο προνόμιο των thomson αυτο...
KingLuther_78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε επειδη καπου χαθηκα,λες οτι ενσυρματα δεν σου κανει reset ενω ασυρματα οταν συνδεεσαι με android σου κανει?Μηπως με firmware update λυθει το προβλημα?Γιατι καπου διαβασα οτι καπου ο Πουλινος εγραψε οτι ειχε και αυτος πολλα resets και με ενα συγκεκριμενο firmware update μειωθηκαν στο ελαχιστο!
foutzos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Φιλε επειδη καπου χαθηκα,λες οτι ενσυρματα δεν σου κανει reset ενω ασυρματα οταν συνδεεσαι με android σου κανει?Μηπως με firmware update λυθει το προβλημα?Γιατι καπου διαβασα οτι καπου ο Πουλινος εγραψε οτι ειχε και αυτος πολλα resets και με ενα συγκεκριμενο firmware update μειωθηκαν στο ελαχιστο! όχι λέω ότι με android ασυρματα η ενσυρματα δεν έχω προβλημα.. παλια οταν είχα connex και laptop τοτε είχα το πρόβλημα με τα reset..αλλα αλλο router κιολας..
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Παμε ενα ενα απο την αρχη. για τον καθαρισμο γραμμης δεν εχει καποια σχεση με τα Resets οποτε το αφηνουμε αυτο το θεμα.απλα αν ο οτε σου φτιαξει την γραμμη ισως συγχρονισεις πιο πολυ πιο ψηλα δηλαδη. τωρα για το firmware πρεπει να κατεβασεις τον wizard που τον τρεχεις και ο wizard σου ζηταει το firmware.η διαδικασια γινεται με καλωδιο και οχι ασυρματα.επισης καλου κακου κλεινεις τα firewall και ισως χρειαστει καρφωτες ip. εδω ειναι τα αρχεια http://leoforeia.gr/thomson/ απο firmware το τελευταιο generic και οχι custom ειναι το 8.2.6.5 .υπαρχει και αλλο που ειναι της forthnet.για αρχη περνα το generic.εσυ μαλλον εχεις το 7.4.χ.χ που ειναι πολυ παλιο.ναι το εχο πετυχει αυτο με τα restarts και οπως ειπες ειναι οταν εισαι με wireless>με καλωδιο κανει πολυ σπανια.επισης περα απο το firmware προληπτικα δες και για πιο νεοιυς drivers για την ασυρματη καρτα σου στο λαπτοπ/pc. αν παρολα αυτα εχεις θεμα και θες να πας σε αλλο ρουτερ κατι καλο αλλα ακριβο ειναι το vigor 2710n η το 2710ne.αυτο το βλεπουμε πιο μετα.για την ωρα περνα το firmware Κανε hard reset το ρουτερ και ξανασεταρε το.
KingLuther_78 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω για τις πληροφοριες ολους σας.Φιλε πουλινε,αν μου επιτρεπεις,επειδη συντομα θα αγορασω καινουριο υπολογιστη και το ιντερνετ μου πλεον θα ειναι ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ και οχι ασυρματο οπως τωρα,μηπως να μην αλλαξω ρουτερ και να δω μηπως ενσυρματα μου κανει σπανια επανεκιννησεις?Δηλαδη ας μην το αλλαξω ακομα,γιατι οπως μου επιβεβαιωνεις και εσυ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ κανει σπανια resets!Οποτε αφου συντομα θα εχω ενσυρματο ιντερνετ,ας μην το αλλαξω το ρουτερ και ξοδευομαι αδικα για καινουριο! Υ.Γ Εχω ακουσει οτι τα thomson και συγκεκριμενα το μοντελο που εχω εγω φημιζεται για τα reset του.Τα vigor ελπιζω φιλε πουλινε να μην φημιζονται για κατι αλλο..............Επισης κατι σε ποιο φτηνο υπαρχει?Τι θα μου προτεινες?Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας!
poulinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω για τις πληροφοριες ολους σας.Φιλε πουλινε,αν μου επιτρεπεις,επειδη συντομα θα αγορασω καινουριο υπολογιστη και το ιντερνετ μου πλεον θα ειναι ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ και οχι ασυρματο οπως τωρα,μηπως να μην αλλαξω ρουτερ και να δω μηπως ενσυρματα μου κανει σπανια επανεκιννησεις?Δηλαδη ας μην το αλλαξω ακομα,γιατι οπως μου επιβεβαιωνεις και εσυ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ κανει σπανια resets!Οποτε αφου συντομα θα εχω ενσυρματο ιντερνετ,ας μην το αλλαξω το ρουτερ και ξοδευομαι αδικα για καινουριο! Υ.Γ Εχω ακουσει οτι τα thomson και συγκεκριμενα το μοντελο που εχω εγω φημιζεται για τα reset του.Τα vigor ελπιζω φιλε πουλινε να μην φημιζονται για κατι αλλο..............Επισης κατι σε ποιο φτηνο υπαρχει?Τι θα μου προτεινες?Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας! λογικα με καλωδιο δεν θα εχεις.firmware για μενα αλλαξε το.αν εχει μεσα το 7.x.x.x ειναι παρα πολυ παλιο.ναι μην δωσεις λεφτα για αλλο ρουτερ γιατι το thomson ειναι πολυ σταθερο.το v7 με τα παλια firmware κανει resets.το v8 παιζει πολυ καλυτερα.αλλα και το v7 με καποιο πιο νεο firmware Παιζει καλυτερα.το vigor ειναι καλο αλλα ακριβο.για πιο φτηνα πας σε netgear μετα ειτε σειρα 3000 ειτε σε ποιο φτηνο dgn 2200.αλλα και παλι μην το αλλαξεις.αλλαξε firmware δοκιμασε το wireless και μετα θα δεις και με καλωδιο πως θα ειναι.υπαρχει και το vigor to 2700 που ειναι καλο και φτηνο (25 ευρω) αλλα πρεπει να του αλλαξεις firmware και εχει μια μικρη διαδικασια που βεβαια την εχουν σηκωσει εδω σε ενα θεμα.
telisgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα φιλε Poulinos, για να μην ανοιγω νεο θεμα, να σε ρωτησω εδω ..... Επειδη εχω και εγω το συγκεκριμενο ρουτερ (THOMSON TG585 v7) και το ιδιο προβλημα (restarts), προσπαθησα να το κανω αναβαθμιση (εχει την 7.4.4.7) αλλα, αφου δεν μπορω μεσω του μενου του, δεν τα καταφερα γιατι το wizard (UPG_Wizard_2010) που κατεβασα απο την σελιδα που μας εδωσες, βγαζει προβλημα πατωντας το setup.exe, οτι η εγκατασταση δεν μπορει να ξεκινησει, γιατι λειπει το menu.xml [the menu can't start up because the menu definition file (C:Users/ ......./UPG_Wizard_2010/menu.xml)couldn't be found]...... Μηπως θα μπορουσες να μου πεις, πια ειναι η διαδικασια βημα-βημα καθως και πια ειναι τα καλυτερα (για σενα) αρχεια που πρεπει να επιλεξω, δεδομενου οτι εχω παροχο την φορτθνετ .... Σ' ευχαριστω πολυ προακαταβολικα ....
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα φιλε Poulinos, για να μην ανοιγω νεο θεμα, να σε ρωτησω εδω ..... Επειδη εχω και εγω το συγκεκριμενο ρουτερ (THOMSON TG585 v7) και το ιδιο προβλημα (restarts), προσπαθησα να το κανω αναβαθμιση (εχει την 7.4.4.7) αλλα, αφου δεν μπορω μεσω του μενου του, δεν τα καταφερα γιατι το wizard (UPG_Wizard_2010) που κατεβασα απο την σελιδα που μας εδωσες, βγαζει προβλημα πατωντας το setup.exe, οτι η εγκατασταση δεν μπορει να ξεκινησει, γιατι λειπει το menu.xml [the menu can't start up because the menu definition file (C:Users/ ......./UPG_Wizard_2010/menu.xml)couldn't be found]...... Μηπως θα μπορουσες να μου πεις, πια ειναι η διαδικασια βημα-βημα καθως και πια ειναι τα καλυτερα (για σενα) αρχεια που πρεπει να επιλεξω, δεδομενου οτι εχω παροχο την φορτθνετ .... Σ' ευχαριστω πολυ προακαταβολικα .... καλησπερα.τρεξε τον wizard σαν administrator.δεξι κλικ και run as administrator.μηπως σε κοβει αυτο.επισης αν εχεις ελληνικα windows Μην βαλεις τον wizard στην επιφανεια εργασιας αλλα βαλτον στο c: δισκο σε ενα καταλογο για να μην εχει το Path ελληνικα γραμματα.εγω μαρεσει να περναω τα Generic 8.2.6.5 alla πολυ μια χαρα ειναι και της forthnet Το τελευταιο. 8.2.7.8 αν θυμαμαι καλα απεξω,πρεπει να το εχει και η forthnet στο site Της περα απο το site http://leoforeia.gr/thomson/ Που κολλησεις μας λες.
telisgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Καταρχην σ' ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου.... Λογικα αυτο πρεπει να ηταν το προβλημα, γιατι βαζωντας το στο c: δειχνει να το τρεχει ..... Μπορεις να δεις και να μου πεις, οταν μπορεσεις, σε ποιον φακελο συγκεκριμενα ειναι το 8.2.6.5, γιατι ψαχνωντας στα firmwares (στα 585v7 και 585v8) οι ονομασιες τους ειναι με κωδικους (του στυλ ZYAQAA8.278.bli ) και ετσι δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η 8.2.6.5.
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 καταρχην πας v7 αφου εχεις το thomson v7 και μετα πας. ειτε r826 Και μετα στο generic για να κατεβασεις το generic ειτε πας στο 827 και μετα forthnet για να κατεβασεις της forthnet.δοκιμασε τα και τα 2 και δες ποιο σου κανει καλυτερα.
telisgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ενταξει φιλε μου, θα τα δοκιμασω και θα δω..... Σ' ευχαριστω και παλι .....
telisgr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Η αναβαθμιση εγινε στην 8.2.6.5., χωρις προβλημα ...... Να 'σαι καλα φιλε μου, χιλια ευχαριστω .....
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 τιποτα.να σαι καλα.οτι αλλο ειναι μας λες.αν δεν σου κανει η 8.2.6.5 μπορεις να πας και στην 8.2.7.8 αν θυμαμαι καλα απεξω που ειναι της forthnet και να δεις και εκεινη ποσο καλα παιζει.ειτε την κατεβαζες απο το leoforeia το site ειτε απο το site της forthnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα