Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα, και αφου περιμενα 15+ ημερες για να μου ενεργοποιησουν την VDSL 30, και παιζοντας με demo κωδικο γιατι ακομα δεν μου ενεργοποιησαν τους δικους μου (δηλαδη δεν μου εχει ερθει ακομα sms , απο κολημα του συστηματος απο οτι μου ειπαν) , κοιταξτε και πειτε μου τι βλεπετε....

attachment.php?attachmentid=119859&d=136

Πιανω ακριβως οσα επιανα και με την adsl μου στο download δηλαδη 13461 περιπου...
Ενω αντιθετα το upload η ταχυτητα ανεβηκε κανονικα στα 2495...

Οταν ειχε ερθει ο τεχνικος που μου συνεδεσε την γραμμη στον κατανεμιτη της πολυκατοικιας μου ειχε πει οτι εκανε μετρηση και επιανε 27.

Εσεις τι πιστευετε οτι εχει γινει?

Ασχημα ξεκινησαμε...

• Super Moderators
Δημοσ.

κάποιο πρόβλημα ίσως στην καλωδίωση του σπιτιού? το vdsl είναι αρκετά πιο ευαίσθητο και επιρρεπές σε προβλήματα που δεν επηρέαζαν το adsl...

Δημοσ.

Το attenuation 0 δείχνει ότι είσαι δίπλα σε KV, είναι έτσι; 'Εχουν μπει νέες καμπίνες στην πόλη και είσαο κοντά σε κάποια;

Εάν είναι έτσι η κατάσταση, δεν δικαιολογείται το attainable και το actual

Δημοσ.

Δεν παίζει να εχεις την ίδια ουσιαστικά ταχύτητα με πριν....κατι αλλο παίζει σίγουρα.

Πάρε ενα τηλέφωνο αρχικά να δεις μήπως ειναι απο εκείνους το πρόβλημα και μετα αρχίζεις και ψάχνεις απο την δικιά σου μεριά , καλώδια , φιλτράκια router κτλπ

Δημοσ.

χαχαχα

Σημερα ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα πως εξηγειται αυτο???....

post-43675-0-50035600-1360831716_thumb.jpg

To θεμα ειναι οτι και απο το 13888 που μετρησαν την γραμμη μου το ιδιο βγαζουν, Δεν ειναι οτι βλεπουν 26 πχ και εγω να πιανω 8...

Πριν με την ADSL επιανα 13 , οποτε μου λενε στην χειροτερη θα επρεπε να επιανα πανω απο 15, αρα καπου υπαρχει βλαβη.

• Super Moderators
Δημοσ.

βγάλε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με την τηλεφωνική γραμμή και άσε μόνο το router με κοντό (καινούριο) τηλεφωνικό καλώδιο στην κεντρική/πρώτη πρίζα του σπιτιού χωρίς φίλτρα/splitters...

• Super Moderators
Δημοσ.

αν στον κατανεμητή της πολυκατοικίας συγχρονίζει κανονικά στα 27mbps τότε υπάρχει πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση της πολυκατοικίας, εκεί ο ΟΤΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι, πρέπει να το φτιάξετε με δικά σας έξοδα..

Δημοσ.

αν στον κατανεμητή της πολυκατοικίας συγχρονίζει κανονικά στα 27mbps τότε υπάρχει πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση της πολυκατοικίας, εκεί ο ΟΤΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι, πρέπει να το φτιάξετε με δικά σας έξοδα..

Αυτο δεν το ξερουμε ακομα, αυτο μου ειχε πει αρχικα ο τεχνικος πριν ακομα ενεργοποιηθει η vdsl πριν 15 ημερες. Λογικα θα φερουν συνεργειο να ξανα μετρησουν

αυτο που δεν μπορω να εξηγησω ειναι πως εχτες το βραδυ συνχρωνιζε στα 13461  και σημερα πρωι επεσε στα  8680 ...

Δημοσ.

βαλε μονος το ρουτερ στον κατανεμητη αν μπορεις και παρε μετρηση και μετα πανω οπως ειπε ο thresh, χωρις ουτε καν φιλτρο με το καλωδιο κατευθειαν πανω, χωρις να τερματιζει και σε καμια παλια τηλεφωνικη πριζα του οτε.  

Αυτο θα δειξει.

Δημοσ.

τελικα το προβλημα λυθηκε! δεν ηταν καθολου δικο μου αλλα δικο τους.

Με αυτα τα χαρακτηρηστηκα  πιστευετε μπορω να παω για  50αρα?

post-43675-0-01593500-1360954632_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

από ότι βλέπεις το θεωρητικό (attainable rate) που μπορεί να πιάσει η γραμμή σου είναι 31mbps (31016kps)...

Δημοσ.

από ότι βλέπεις το θεωρητικό (attainable rate) που μπορεί να πιάσει η γραμμή σου είναι 31mbps (31016kps)...

με 14.5dbm output power και 9.4 margin... το attenuation ειναι πολύ μικρό και δείχνει να φτάνει άνετα 50 (θεωρητικά πάντα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...