googlebro Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Γεια σας παιδιά! έχω το εξής πρόβλημα: επιλέγω από τον graber να μπει στα λίνουξ αλλά μου βγάζει το εξής μήνυμα : The system is running in Low-graphics mode πατάω Enter για (ok) και μου βγάζει: What would you like to do? Run in low-graphics mode for just one session Recconfigure graphics Troubleshoot the error Exit to console login και έπειτα δε μπορώ να συνεχίσω γιατί ούτε ποντίκι δουλεύει όυτε με το Enter κάνει τπτ. Σημείωση: Στα Windows μπαίνει κανονικά, στο recovery mode (linux) καθώς και στο linux previous versions στον graber μου βγάζει τα ίδια πιο πάνω μηνύματα Πως μπορώ να βρω τι φταίει ώστε να προσπαθήσω να το επιδιωρθώσω? σημειωτέον ότι από linux ξέρω λίγα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chisao Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου...τί είναι ο grabber?Μήπως εννοείς grub?Και τι μηχάνημα έχεις?Δεν γίνεται να μαντέψουμε... Πριν πούμε το οτιδήποτε, ψάξε στο Google.Υποθέτω ότι έχεις ubuntu οπότε το πρόβλημα σου κατά 99% έχει ήδη λυθεί. Αρκεί να βάλεις την κάρτα γραφικών σου, την λέξη Ubuntu και το πρόβλημα σου στο Google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Για την κάρτα γραφικών ανοίγεις τερματικό (Cltr+ alt +T) και δίνεις <br><br> lspci | grep VGA <br><br> Για να δεις ποιος driver τρέχεις (φαντάζομαι να έχεις nvidia θα είναι ο open source ) <br><br> Και για πες μας κάτι σημαντικό (για μην τρέχουμε μετά ) πως έβαλες το ubuntu ? Μέσω windows installer ή απλά έκανες ένα bootable media(έκαψες cd ή το πέρασες σε usb και από εκεί το έκανες install )<br> Ακόμα καλό θα ήταν να μας τα έλεγες τα στοιχεία του υπολογιστή σου (VGA & DRIVER και πως το έβαλες <br><br> σνιφ σφιφ τα νυχια μου δεν μυρίζουν <br> <br><br><br> Sent from my ST15i using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
googlebro Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) άρα απότι καταλαβαίνω κάποιο πρόβλημα έχει ο driver. αλλά πως το έπαθε αυτό ετσι στα ξαφνικά? πριν 1 χρόνο που είχα βάλει τα ubuntu, είχα κάνει partition και τα έκαψα σε CD και τα εγκατέστησα. Ο υπολογιστής μου είναι αυτός http://www.sony.gr/product/vaio-seira-e/vpceb1s1e-bj, με κάρτα γραφικών ATI Mobility™ Radeon® HD 5650. στο τέρμιναλ δε μπαίνει με Ctrl+Alt+T (φαίνεται σαν να είναι κολλημένος ο υπολογιστής και δεν ανταποκρίνεται) Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2013 από googlebro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elise Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 το ιδιο προβλημα εχω και εγω φιλε μου. καρτα γραφικων nvidia 525M Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Για αρχή εκεί στις επιλογές που σου λέει επέλεξε αυτήν εδώ Recconfigure graphics αν δεν λυθεί το πρόβλημα επέλεξε το exit to login console και δώσε κανονικά το username σου και pass για να κάνεις login και εκεί δώσε τις εντολές sudo apt-get update sudo apt-get upgrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
googlebro Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 τελικά τι έγινε διορθώθηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
googlebro Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 τελικά τι έγινε διορθώθηκε? ναι, μόνο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 μάλλον μπερδευτήκανε οι άλλοι και γράφουν για το grub εδώ γράφουμε linux για αρχάριους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα