GiOrGoSk21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καμιά γνώμη για αυτά τα δύο Panasonic; 1). Panasonic KX-TG2511 2). Panasonic KX-TG1611 Δεν έχω τίποτα τρελές απαιτήσεις, γι' αυτο κοιτάω κάτι φθηνό. Όποιος/α έχει κάποιο από τα παραπάνω, ας γράψει κάτι...
helldiver Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Panasonic δεν ειχα ποτε αλλα εχω γνωμη μιας και εχω πουλησει απειρα στο παρελθον και τα συγκεκριμενα μεσα σε αυτα. Σχεδον τα ιδια ειναι στην πραγματικοτητα, αλλα το 2511 εχει ανοιχτη συνομιλια που το 1611 δεν εχει και προσωπικα την χρησιμοποιω πολυ συχνα! Εχει και μεγαλυτερη οθονη που ειναι βολικο γιατι κανει την πλοηγηση στο μενου πιο ευκολη και ειδικα στον καταλογο (γιατι τα υπολοιπα ποσες φορες θα τα χρησιμοποιησεις?). Μοναδικο αρνητικο ειναι τα πληκτρα του 2511. Ειναι τα μαλακα πληκτρα και τα Panasonic εκει χαλανε συνηθως, στα πληκτρα. Αρα το 2511 καλυτερο με επιφυλαξη μονο στα πληκτρα. Καθαρα τεχνικη η αποψη μου και απο feedback πελατων. Προσωπικη χρηση δεν εχω κανει για να σου πω ενταση ακουστικου, που ειναι και το μονο ακομα που εχει σημασια κατ'εμε. Για να κανεις τηλεφωνηματα απλα ειναι και τα δυο τα ιδια! Ελπιζω να βοηθησα λιγο!
GiOrGoSk21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ωραία φίλε μου thanks. Κι εγώ προς το 2511 έτεινα. Σωστός για τα πλήκτρα, το έχω παρατηρήσει αυτό ειδικά στο πατρικό μου που οι γονείς χρησιμοποιούν πολύ το σταθερό. Με τη χρήση που θα του κάνω εγώ δε νομίζω να 'χω θέμα. Έγινε η παραγγελία, ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα