Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple χαμήλωσε τις τιμές των MacBook Pro Retina 13” ιντσών, με το μοντέλο των 128GB να κοστίζει πλέον $1499 δολάρια, ενώ το μοντέλο των 256GB αναβαθμίζεται στο διπύρηνο επεξεργαστή Core i5 στα 2.6Ghz, με τιμολόγηση τα $1699 δολάρια.Τα μοντέλα με 15” ίντσες οθόνη εξοπλίζονται επίσης με μερικές μικρές αναβαθμίσεις, με το το μοντέλο των $2199 δολαρίων να αποκτά επεξεργαστή i7 χρονισμένο από τα 2.3GHz στα 2.4GHz, ενώ το μοντέλο των $2799 δολαρίων από τα 2.6GHz στα 2.7GHz αντίστοιχα, με αρχική μνήμη Ram τα 16GB. Όσον αφορά τα MacBook Air το μοντέλο με 13” ίντσες οθόνη και 256GB SSD σκληρό δίσκο έχει πλέον αρχική τιμή τα $1399 δολάρια.

Οι μειωμένες τιμές στα μοντέλα φορητών υπολογιστών της Apple σχετίζονται με τις τελευταίες μεταβολές στην τιμολόγηση των SSD σκληρών δίσκων υψηλής χωρητικότητας. Μιλώντας σε χθεσινή διάσκεψη της Goldman Sachs, ο Tim Cook δήλωσε ότι η Apple θα αποδεχθεί χαμηλότερα περιθώρια κέρδους για στρατηγικούς λόγους επειδή έχει την πεποίθηση ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στη ζήτηση και να περιορίσει ταυτόχρονα το κόστος.

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/2/13/3983962/apple-lowers-13-inch-macbook-pro-retina-price-1499[/url]']theverge.com

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τέτοια οθόνη; Καλό!

Χαχα τοσο φανμπου πια;

Και εμενα μ'αρεσει η Microsoft αλλα δεν κανω και ετσι.

Αυτα τα μακ ΠΛΕΟΝ δεν λενε τιποτα, υπαρχουν καλυτερα και φθηνοτερα laptops με Windows 8.

• Like 3
Δημοσ.

Χαχα τοσο φανμπου πια;

Αυτα τα μακ ΠΛΕΟΝ δεν λενε τιποτα, υπαρχουν καλυτερα και φθηνοτερα laptops με Windows 8.

Έλα ρε, turbox/clevo έχω, value for money να πούμε :devil: . Αλλά πρέπει να πουλάω μούρη ότι το μηχάνημά μου ρίχνει στα αυτιά σε ένα 15άρι macbook pro που μόνο οι οθόνες τους έχουν μια διαφορά δε ξέρω και γω πόσα ευρώ και το πληκτρολόγιό μου βουλιάζει; Να μη μιλήσω για μητρικές...

Μείωση τιμών, λέει, it's a good thing, you know? Για ποιό λόγο κράζουμε, λοιπόν;  :-)

• Like 3
Δημοσ.

Συγκεκριμένα παρακαλώ. Αυτά τα "υπάρχουν", τα έχουμε ακούσει τόσες φορές.

Οθόνη και trackpad αντίστοιχης ποιότητας.

Δημοσ.

δηλαδη για το 13άρι Retina, 1500 ευρώ με i5, 8gb ram , κακό δεν το λές ουτε vfm βέβαια.

Ένα τετοιο windows laptop επώνυμο βγαινει στο 900άρι χωρις Retina, για apple η τιμη του ειναι καλή

Δημοσ.

Χαχα τοσο φανμπου πια;

ΠΛΕΟΝ? Θες να πεις οτι παλαιοτερα λέγανε,ενω τωρα με το windows 8 δεν λενε? 

Δηλαδη αν βαλω windows 8 στο mac τι θα λεει τοτε?

ΥΓ.Αν οι ερωτησεις μου σου φαινονται χαζες  σου ζητώ συγνωμη. Προσπαθω να γραφω με την λογικη και οχι με το συναισθημα αλλα δεν ειμαι τοσο έξυπνος....

Δημοσ.

Καλή κίνηση της Apple. 

Όσο για όσους λένε για τις τιμές... ας δουν πόσο κοστίζει το αλουμινιένιο laptop της Dell, με τα ίδια χαρακτηριστικά με ένα Macbook Pro 15''..

Όπου και πάλι δεν έχεις trackpad, time machine, mac os x, icould και UNIX based σύστημα (εκτός και εάν βάλει κάποιο ο χρήστης μετά την αγορά). 

• Like 4
Δημοσ.

Συγκεκριμένα παρακαλώ. Αυτά τα "υπάρχουν", τα έχουμε ακούσει τόσες φορές.

Οθόνη και trackpad αντίστοιχης ποιότητας.

Φθηνοτερο,μεγαλυτερη εγγυηση και αντοχη στο χρονο, μακραν καλυτερη οθονη(ips panel, full hd) απο το macbook air 13(φθηνιαρικο tn panel, κανονικη αναλυση και οχι full hd).

http://www.skroutz.gr/s/2564197/Asus-UX31A-DH51-ZenBook-Prime-i5-3317U-4GB-128GB-SSD.html

Sony που ειναι αισθητα φθηνοτερο κ εχει μακραν καλυτερη οθονη απο το macbook pro 13".

Το macbook pro 13" ειναι μολις ... 58% ακριβοτερο, ειναι βαρυτερο παρολο την μικροτερη οθονη, εχει φθηνιαρικο tn panel αναλυσης 1280x800 και οχι ips panel full hd 1920x1080 οπως το sony.

Η sony εμπιστευεται τα μηχανηματα της με 2 χρονια εγγυηση αντι για 1 οπως η apple.

Το οτι μερικοι εχουν την ψευδαισθηση οτι δινοντας αισθητα παραπανω χρηματα θα παρουν κ καλυτερη οθονη , ειναι κατορθωμα του μαρκετινγκ της apple.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...