Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σ ολους,ηθελα να ζητησω γνωμες και αποψεις για κατι που συμβαινει εδω και μια βδομαδα που αγορασα και χρησιμοποιω το iphone 5.Παρατηρω εντονο πονοκεφαλο κατα τη χρηση του και ειδικα οταν μιλαω στο τηλεφωνο,αρχικα ειχα ανοιχτο το ιντερνετ του κινητου,οταν το εκλεισα παρατηρησα παλι το ιδιο οχι ομως στην ιδια ενταση..Εχω ρωτησει και δεν συμβαινει σ αλλα ατομα(κατοχοι phone 4) αλλα εχει συμβει το ιδιο και σε ξαδερφο μου κατοχο iphone 4s.Θα ηθελα να μου πειτε αν ισχυει ή αν εχετε ακουσει κατι παρομοιο.Πιο πριν ειχα το galaxy s2 και δεν ειχα κατι παρομοιο προβλημα..ευχαριστω εκ των προτερων

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά τα iphones εχουν υψηλοτερο sar απο τα samsung, αλλα σε οποιαδηποτε περιπτωση θα σου προτεινα ενα hands free γιατι προφανως μιλας πολυ...

Δημοσ.

το galaxy s2 εχει πολύ χαμηλο sar (δεικτη ακτινοβολίας) ενώ το Iphone 5 εχει περίπου 4 φορες περισσότερο απο το s2...

Αν μιλάς πολύ βαζε handsfree...

Δημοσ.

Αν σε πιάνει πονοκέφαλος από την ακτινοβολία που εκπέμπει η κεραία τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα… δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο κινητό που έχεις στα χέρια σου είναι ελαττωματικό ή αν εσύ πολύ ευαίσθητος  πάντως αν είναι όντως από αυτό καλύτερα να προσέχεις.

Sar γοογλε ιτ

Δημοσ.

καλως παιδια,υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω αυτο?η απλα να αλλαξω κινητο?

δε φτιαχνεται κάπως, ετσι ειναι το τηλέφωνο....

Εχει τυχει και μενα μια πατατα νοκια των 30 ευρω να με πονοκεφαλιάζει μετα το διωρο κλησεων...

εγω προτείνω bluetooth και ησυχασες...

Δημοσ.

θα δοκιμασω να μιλαω με τα hands free που εχει στο κουτι το κινητο,και αν συνεχισει το ιδιο θεμα θα παρω bluetooth και επομενο βημα το πουλαω..

Δημοσ.

Δεν επηρεάζονται όλοι οι οργανισμοί το ίδιο. Κάποιος μπορεί να επηρεάζεται ενώ άλλος όχι (με την ίδια συσκευή) δε σημαίνει ότι έχεις πρόβλημα. 

Και ναι η samsung εδώ και αρκετό καιρό που χαζεύω τα κινητά της έχει τα χαμηλότερα SAR σε σύγκριση με άλλες. Και ενδεικτικά το iphone 5 έχει 0,95W/kg ενώ το S2 0.34 W/kg, ενώ το S3 μόλις 0.21 W/kg... Βέβαια το 98% των καταναλωτών όχι απλά δε κοιτάζει πόσο έχει η συσκευή που θέλει να πάρει, αλλά αρκετοί δε γνωρίζουν καν τι είναι. Και εννοείται πως δε φταίνε οι καταναλωτές, αλλά φυσικά οι εταιρίες που δεν αναφέρονται ποτέ σε αυτό! Διαφημίζουν ότι παπάτζα θέλουν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον πελάτη (πχ: η μακρόστενη οθόνη είναι απλά θέμα κοινής λογικής αλλά το 0,95W/kg δε μας ενδιαφέρει.) 

Μια χαρα είναι το τηλ.εξετασεις χρειάζεται να κανείς.

Sent from my iPhone using Insomnia

μάλλον εσύ χρειάζεσαι εξετάσεις μπας και βρούμε αντιβιοτικο για την ξεροκεφαλιά σου που αγόρασες iphone και το θεωρείς Θεό επειδή έτσι σου είπε η Apple.

• Like 5
Δημοσ.

ρε παιδιά, προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμός;

Ο καθένας αναλογως με τα θέλω του αγοράζει οτι θεωρεί οτι του χρειάζεται...

Οκ το iphone 5 εχει αρκετα μεγάλη ακτινοβολία για τα σημερινά δεδομένα αλλα απο εκει και πέρα ίσως ειναι και οργανικό το ζήτημα πραγματι, π.χ. το ιδιο θα επηρρεάσει έναν άνθρωπο 100 κιλών και το ιδιο εναν 45 κιλών μετα απο 3 ώρες ομιλιας;

Sent from my iPhone using Insomnia 
Δημοσ.

Άρα φταίει ο άνθρωπος και όχι ο υψηλός δείκτης?

Η μήπως iphone επιτρέπεται να αγοράζουν οι ευτραφείς μόνο?

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε κανε καμια εξεταση και αμα σου βγουνε οτι δεν εχεις κανενα προβλημα το περνεις το βαφης μπλε και το πετας αμα εχεις κοντα θαλασσα....αμα ειναι να σκας 700 και δεν σου δινουν κινητο που να σου προσφερει χαμηλο sar οπως τα αλλα κινητα σε αυτα τα λεφτα για το καλο της υγεια σου τι να πεις...περνεις κινητο για να μιλας ασχετα απο τις επιπλεον δυνατοτητες και τη διαφορα της τιμης,δεν το περνεις για να το κοιταζεις και να σερνεις ολη την ωρα τα hands free αλλιως θα επερνες με το ιδιο σκευτικο οτι κινεζικη μ... που βγαζουν και δεν θα εσκαγες 7φορες την αξια του κινεζικου..

Δημοσ.

Επιστρεφεις στο galaxy s2 μονο και μονο για να σου φυγει απο το μυαλο η ιδεα πρωτα και μετα για να δεις αν συνεχιζεται ο πονοκεφαλος. Και κανεις και εξετασεις

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...