Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ο Γολγοθας μου ξεκινάει από την μετακόμισή μου. Μετακομίζω σε καινούργιο σπίτι και για να προλάβω να έχω ιντερνετ όταν μπω αποφάσισα να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ για την τηλεφωνική γραμμή. Από το παρελθόν, ήξερα ότι η πιο γρήγορη διαδικασία ειναι να κάνεις αίτηση για τηλέφωνο στον ΟΤΕ (μπαίνει σε 2-3 μέρες) και μετά να κάνεις αμέσως αίτηση σε κάποιον πάροχο και σε 2-3 εβδομάδες να σου βάλει το ιντερνετ. Έτσι λοιπόν 5 του μηνός κάνω αίτηση από το ιντερνετ για γραμμή. Στις 8 έρχεται ο τεχνικός και την περνάει. Επειδή όμως το σπίτι ακόμα φτιάχνεται, μπαίνει μόνος του, την συνδέει, λέει στα μαστόρια τον αριθμό και φεύγει!!! Δεν αφήνει ΚΑΝΕΝΑ χαρτί σε κανέναν και δεν έχω υπογράψει ΠΟΥΘΕΝΑ σε καμμία σύμβαση.(Την τελευταία φορά που το έκανα αυτό ο τεχνικός είχε έρθει και πέρασε το τηλέφωνο και μου είχε αφήσει ένα χαρτί που φαινόταν ο τηλεφωνικός αριθμός και ο αριθμός βρόχου. Το ίδιο απόγευμα είχα πάει και είχα κάνει αίτηση στην HOL και όλα πήγαν καλά.)

Το απόγευμα τις ίδιας μέρας μπαίνω στο ιντερνετ και κάνω αίτηση On line στην HOL για doyble play. Τους λέω ότι δεν έχω αριθμό βρόχου που ζητάνε γιατί δεν υπάρχει λογαριασμός και με ειδοποιούν σήμερα ότι τον χρειάζονται οπωσδήποτε. Εγώ εν τω μεταξύ έχω προσπαθήσει 3-4 φορές να μιλήσω με τον ΟΤΕ και να πάρω αυτόν τον αριθμό όπου έφτασα στο σημείο να βριστώ με κάποια τηλεφωνήτρια χωρίς αποτέλεσμα η οποία μου λέει (όπως και τις προηγούμενες φορές) ότι δεν μπορεί να μου τον δώσει.
Σήμερα μου είπανε ότι μπορώ να πάρω ένα χαρτί από ένα OTESHOP με τα στοιχεία της γραμμής. Πήγα από εκεί και δέχτηκα την ίδια απάντηση ότι δεν μπορούν να μου πούν τον αριθμό αυτό και ότι εάν θέλω να κάνω ένα αίτημα και να μου έρθει επιστολή σε κανένα μήνα με τα στοιχεία της γραμμής (όπου εν τω μεταξύ θα έχω πάρει και τον λογαριασμό στα χέρια μου). Άσε που επέμενε η μανταμ να μου πουλήσει πακέτα ΟΤΕ και γίναμε κώλος στο κατάστημα μέσα και ανέβασα πίεση 40!

Τι μπορώ λοιπόν εγώ να κάνω για να έχω ιντερνετ στο καινούργιο σπίτι όπου μπαίνω στις 25 του μηνός? πως μπορώ να "εκβιάσω" τον Π-ΟΤΕ να μου δώσει τα στοιχεία της γραμμής? Η υπάρχει κάποια λύση με την HOL όπου μπορούν αυτοί να κάνουν κάτι για να προχωρήσει η αίτησή μου? Βοηθήστε με κάποιος σας παρακαλώ είμαι σε απόγνωση. Δουλεύω από το ιντερνετ 14 ώρες την ημέρα και μου είναι απαραίτητο.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.

Ολα δικα σου τα θέλεις, καλα ξεμπερδέματα

Ποια δικά μου τα θέλω δηλαδή? Δεν έχω δικαίωμα να μάθω τα στοιχεία της γραμμής μου? Έλεος δλδ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εσυ ησουν που μαλωνες με την κοπελα; ΛΟΛ! Σε ειδα :Ρ

ΧΑχΧΑχΧΑχΧΑχΧαχ ωραίος

Αν βασιζόταν η δουλεια μου στο internet 14ωρες τη μέρα δε θα επέλεγα τιποτε άλλο εκτός από ΟΤΕ. Μεινε εκεί, αυτή είναι η συμβουλή μου

1ον είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ

2ον με τέτοια συμπεριφόρα και να υπήρχε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να μείνω χάθηκε και αυτή

3ον είμαι καμμένος από τον Π-ΟΤΕ στο παρελθόν όπου αντιμετώπισα παρόμοια προβλήματα περιμένωντας μήνες για λύση του προβλήματός μου. Ε λοιπόν να μου λείπει

Επίλογος: Τελικά έκανα αίτηση επαναχώρησης αφού δεν είχαν περάσει 15 μέρες, μαθαίνοντας εκ των υστέρων ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα και θα έπρεπε να πληρώσω 120€ για την άμεση αλλαγή σε άλλο πάροχο.

Μπράβο κύριοι του ΟΤΕ. Συγχαρητήρια. Μπράβο ελληνικό δαιμόνιο. Είστε απαράδεκτοι. Τέτοια συμπεριφορά ούτε σε τρικοκοσμική χώρα.

Δημοσ.

Ποια δικά μου τα θέλω δηλαδή? Δεν έχω δικαίωμα να μάθω τα στοιχεία της γραμμής μου? Έλεος δλδ.

ΧΑχΧΑχΧΑχΧΑχΧαχ ωραίος

1ον είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ

2ον με τέτοια συμπεριφόρα και να υπήρχε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να μείνω χάθηκε και αυτή

3ον είμαι καμμένος από τον Π-ΟΤΕ στο παρελθόν όπου αντιμετώπισα παρόμοια προβλήματα περιμένωντας μήνες για λύση του προβλήματός μου. Ε λοιπόν να μου λείπει

Επίλογος: Τελικά έκανα αίτηση επαναχώρησης αφού δεν είχαν περάσει 15 μέρες, μαθαίνοντας εκ των υστέρων ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα και θα έπρεπε να πληρώσω 120€ για την άμεση αλλαγή σε άλλο πάροχο.

Μπράβο κύριοι του ΟΤΕ. Συγχαρητήρια. Μπράβο ελληνικό δαιμόνιο. Είστε απαράδεκτοι. Τέτοια συμπεριφορά ούτε σε τρικοκοσμική χώρα.

Οχι που θα στο έδιναν ετσι τζάμπα.

Δημοσ.

Ποια ρε φίλε? τα στοιχεία μου? είμαστε με τα καλά μας?

Δηλαδή σαν να πας εσύ στην τράπεζα, να ζητήσεις τον αριθμό ΙΒΑΝ σου και να μην σου τον δώσουν ένα πράμα.
Το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι.

Δημοσ.

Άποψη μου είναι ότι κακώς πήγε κατευθείαν στον ΟΤΕ για πιο γρήγορα. Γιατί μπλέκεις χωρίς λόγο και έτσι θα πληρώσεις και 120 που είναι τα πιο ακριβά της αγοράς για υπαναχώρηση. Με τον πανάκριβο ΟΤΕ δεν πλέκεις εάν είσαι αποφασισμένος να τα σκας.

Δημοσ.

ο οτε όπως πάντα κάνει ότι μπορεί για να εκνευρίσει τον πελάτη άλλου παρόχου και στο τέλος να πάει στον ίδιο.

πιστεύω με λίγη υπομονή και λίγο πρήξιμο παραπάνω θα στη βάλουν τη γραμμή

Δημοσ.

Έκανα τελικά υπαναχώρηση και γλίτωσα τα 120. Θα πληρώσω μόνο τα 35 περίπου που είναι τα τέλη σύνδεσης.

Και έκανα εξ αρχής αίτηση στην HOL..

Πιστεύω καλύτερα έτσι..
Δεν ήξερα ότι έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα μέσα σε 3 χρόνια που είχα κάνει την προηγούμενη αίτηση

Δημοσ.

ποτέ ξανά στον Π-ΟΤΕ. Είναι όλοι τους δημόσιοι υπάλληλοι με μυαλά που έχουν μείνει στη δεκαετία του '80.

ακόμα και τώρα κάνουν ότι μπορούν για να λαδωθούν και να σε εξυπηρετήσουν.

ούτε 1 ευρώ δεν τους ξαναδίνω...

Δημοσ.

κανονικα η Hol νομιζω θα πρεπε να θελει το τηλεφωνικο νουμερο και οχι τον αριθμο του βροχου.τον αριθμο του βροχου παιζει να τον βλεπουν και αυτοι μεσα απο το wcrm του οτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...