vlachaquito Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια καλησπερα. Θα κανω μια γιορτουλα στο σπιτι, και θελω η μουσικη να παιζει παντου. Βασικα θα εχω το δικο μου κομπιουτερ με την λιστα των τραγουδιων και θελω να παιζει το ιδιο και σε ενα αλλο δωματιο σε ενα αλλο κομπιουτερ. Ειδα οτι κατι τετοιο μπορει να γινει μεσω του vlc αλλα αφ ενος δυσκολευομαι λιγο, αλλα κυριοτερο το vlc δεν μου επιτρεπει να κανω πολλα πραγματα στα τραγουδια, οπως fade κλπ. Καποιο αλλο προγραμμα που μπορει να κανει κατι σχετικο??
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δες εδώ για το winamp,δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά λογικά αυτό θες. http://howto.slserver.com/?cat=10
vlachaquito Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 θα προτιμουσα να ηταν κατευθειαν μεσω δικτυου, σε αυτο που μου ειπες αν καταλαβα καλα ειναι μεσω εξωτερικου σερβερ.
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Εκεί στο output δηλαδή αν βάλεις την ip του(των) Η/Υ δεν τους αναγνωρίζει;;;
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Τράβα ενα καλώδιο και βαλε ενα ηχείο και στο αλλο δωμάτιο
vlachaquito Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Σε ευχαριστω νικο, δεν το ειχα σκεφτει. Καμια σοβαρη ιδεα??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα