skar1983 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 μπορει να σπρωχνει και κλεμμενες μνημες τι να πω...
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αν πατήσετε στο seller information θα δείτε ότι σε ΟΛΑ τα προϊόντα που έχει πουλήσει (Κάρτες μνήμης 5-6 διαφορετικών μοντέλων) οι φερόμενοι ως αγοραστές είναι ΟΛΟΙ καταχωρημένοι στις 12 και 13/02/2013. Βρωμάει από πολυυύ μακριά παιδιά...
karasardelis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Έχει γίνει χαμός τελευταία με αυτή της μορφής την απάτη... Πουλάνε πέντε δέκα βλακείες να πιάσουν το 100% reputation και μετά βγάζουν κάτι που πουλάει σε τρελό σε τιμή που δεν υπάρχει. Αφού πουλήσουν 200-300 κομάτια το eBay τους διαγράφει την πώληση ως ύποπτη. Από όσο το έχω ψάξει αν επικοινωνήσεις μαζί τους θα σου δώσουν ένα tracking number και θα σου πούνε ότι η πώληση διεγράφη διότι έγινε κάποιο λάθος ή κάτι σχετικό. Θα κάνουν τα πάντα να σε καθυσηχάσουν και σου υπόσχονται ότι θα παραλάβεις κανονικά, αφού έχεις και tracking number. Αν ποτέ παραλάβετε, το πιθανότερο είναι ότι θα πάρετε ένα usb καλώδιο ή κάτι άλλο εντελώς ευτελώς. Αν στο ενδιάμεσο έχετε χάσει το περιθώριο για dispute η το έχετε ακυρώσει διότι σας έπεισε ότι θα παραλάβετε διότι έχετε το tracking, τότε χάνετε και τα λεφτά σας. Μην πιστεύετε σε τόσο χαμηλές τιμές από τόσο ύποπτους πωλητές... απλά, δεν γίνεται... 2
giorginho Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Έχει γίνει χαμός τελευταία με αυτή της μορφής την απάτη... Από όσο το έχω ψάξει αν επικοινωνήσεις μαζί τους θα σου δώσουν ένα tracking number Νομιζω δεν εχει πολυειπωθει και αξιζει της προσοχης, πραγματι δινουν και ψευτικο tracking number. Φιλος που το παρακανε 'δοκιμαζοντας' αγορες απο τους απατεωνες και στη συνεχεια dispute ναι-μεν δεν εχασε τα λεφτα του αλλα εφαγε προειδοποιητικο μπαναρισμα απο το ebay 2 εβδομαδων!!! (θα ειχε δοκιμασει καμια 10αρια μεσα σε 1 μηνα περιπου) Εγω σας το λεω να το εχετε υποψη σας, φυσικα προσωπικα ειμαι εντελως κοντρα στο να 'δοκιμασω' κατι που φαινεται υπερβολικα καλο για να ειναι αληθινο στο ebay.
lelos1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 θα δοκιμάσω την τύχη μου το πολύ πολύ σε ένα μήνα dispute
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα