Palp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή έχω χειριστεί πώληση προϊόντος σε εταιρία με deals, πάντα υπάρχουν εικονικές πωλήσεις ως κράχτης, ο αριθμός που παρουσιάζεται ποτέ δεν είναι ο αληθινός.
Superpie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Διαφωνω .... ο κουριερ φερνει το πακετο και δεν εχει καμμια απολυτως υποχρεωση να περιμενει να ανοιξεις το κουτι για να βεβαιωθεις οτι ειναι αυτο που ζητησες μεσα και να το ξαναπαραλαβει δωρεαν σε περιπτωση λαθους.Μονο αν δεν το παραλαβεις το περνει παλι πισω χωρις χρεωση. 100% ισχυει εχω eshop και γνωριζω.Το αν σου συνεβει εσενα αποτελει την εξαιρεση και οχι τον κανονα. Στελνεις ενα mail και λες να αναγραψουν πανω οτι να ανοιχτει το δεμα πριν παραλυφθει.. Πολυ απλα τα πραγματα
eko13 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Απο αποψη ασφαλειας το site φαινεται να ειναι ΟΚ, και συνεργαζεται με paypal και λεει συνεργατης τραπεζας... Ομως το σαητ ειναι τραγικο για σοβαρη εταιρια... Περισοτερο για μπλογκ κανει παρα για ηλεκτρονικο καταστημα... Ακυρο... Ντιλαδικο ειναι, αλλα αυτο δεν αναιρει οσα εγραψα...
kage Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Εγω θα το ξαναγραψω και ας με ξαψασβησουν το συγκεκριμενο μαγαζι εχει αποδεδειγμενα βεβαρυμενο ιστορικο (προκαταβολες για παραγγελιες που ακυρωθηκαν κλπ). Οποιος θελει ας το ψαξει καλυτερα και αποφασιζει μονος του, 590 ευρω παραειναι πολλα για να 'παιζεις'. κανα λινκ? googlarate καθολου το e technoshop?
giorginho Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Kαι insomnia-ρεται αμα θες! Αυτο που αναφερω στην παρενθεση παραπανω βρισκεται εδω http://www.insomnia.gr/topic/396563-playstation-3-slim-120gb-e19900/ Για τα υπολοιπα με πμ γιατι οπως ειπα πιπτει ραβδος εδω.
kukukali Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2013 Στελνεις ενα mail και λες να αναγραψουν πανω οτι να ανοιχτει το δεμα πριν παραλυφθει.. Πολυ απλα τα πραγματα Δεν ισχυει αυτο που λες ,το αν το δεχτει το καταστημα να το κανει ειναι αλλο θεμα .Ειναι παρανομο βαση της συμβασης που υπογραφει(η μεταφορικη με την εταιρεια) να επιστρεψει το δεμα ανοιγμενο απο την αρχικη του συσκευασια με τον ιδιο κουριερ .Αν συμβει θα πρεπει να αποζημιωσει η μεταφορικη την εταιρεια ,για το ποσο του περιεχομενου μειον τα εξοδα(μεταφορας+αντικαταβολης).Το εχω κανει και εχω αποζημιωθει για την επιστροφη δεματος που ηταν ανοιχτο και ελειπαν πραγματα απο μεσα.Ο κουριερ ειναι ο ενδιαμεσος μεταξυ καταστηματος-πελατη.Δηλαδη φαντασου τον ταχυδρομο που σου φερνει ενα δεμα απο το ebay,Αmazon π.χ. να του πεις... περιμενε να δω αν ειναι αυτο που παρηγγειλα και αν δεν ειναι να το παρεις πισω.Υπαρχουν κανονες που διεπουν τις συναλλαγες μεταξυ καταστημα-κουριερ-πελατη ειδαλως ο καθενας θα υποστηριζε τη δικη του εκδοχη.Γιαυτο και σε καθε σοβαρο eshop υπαρχει πολιτικη επιστροφης προιοντων,υπαναχωρηση αγορας κλπ
Superpie Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αν η εταιρια ειναι οκ και σου στειλει αυτο το οποιο εχει συμφωνηθει και οχι ενα τουβλο τοτε δεν εχει να φοβαται κατι. Δεν ανοιγει το ιδιο το κουτι του προιοντος αλλα μονο το κουτι του δεματος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα