adtakhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μνήμες στα 1866Μηζ μήπως βρίσκεις με +5€ ας πούμε ?
andreas2128 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Εχεις προχειρο λινκ να στειλεις να τις δω?
adtakhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Όχι βρε ρωτάω . G-SKILL Sniper Series 2 x 4 GΒ DDR3-1866 - PC3-14900 - CL9 (F3-14900CL9D-8GBSR) http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=cc891ecb-eee1-4c04-835d-8eefb4cfc580
billpao Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε έχωω Ati και για αυτό σου το λέω. Ξέχνα τα υλικά! Σκέψου ώμος πως nvidia είναι πολύ πιο μπροστα σε drivers ! Επίσης όταν η nvidia έφτιαχνε κάρτες φραγικών η ATI δεν ήξερε τι ήταν... Τα συμεπρέσματα δικά σου... Ψάξε καλά το πάντα πρώτου αγοράσεις κάτι... Σόρρυ που βγήκα εκτός θέματος. Πάντα φιλικά billpao
andreas2128 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Βρηκα εγω 2 8GB-Kit G.Skill Sniper PC3-14900U CL9-10-9-28 8GB-Kit G.Skill RipJaws-X PC3-17066U CL11οι πρωτες ειναι στα ιδια λεφτα και οι δευτερες στα +3 απο τις adata της συνθεσης. Παω για τις δευτερες ε? τα λινκ δουλευουν που εστειλα?
adtakhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε έχωω Ati και για αυτό σου το λέω. Ξέχνα τα υλικά! Σκέψου ώμος πως nvidia είναι πολύ πιο μπροστα σε drivers ! Επίσης όταν η nvidia έφτιαχνε κάρτες φραγικών η ATI δεν ήξερε τι ήταν... Τα συμεπρέσματα δικά σου... Ψάξε καλά το πάντα πρώτου αγοράσεις κάτι... Σόρρυ που βγήκα εκτός θέματος. Πάντα φιλικά billpao Εχω κάρτες γραφικών ΑΤΙ από την εποχή της : ATI RAGE 128 PRO /32MB SDRAM AGP X4 που δουλεύει ακόμα ! Έχω αυτή την στιγμή 2X 5870 σε crossfire . (την μια την έβγαλα για λίγο καθώς το pc είναι στον πάγκο. ...) Δεν έχω κάποιο θέμα ... Προβλήματα με drivers έχουν όλοι τους ! Και η AMD και η NVIDIA , αλλά τα λύνουν με τον επόμενο. Πάντα αυτό γίνεται. Βρηκα εγω 2 8GB-Kit G.Skill Sniper PC3-14900U CL9-10-9-28 8GB-Kit G.Skill RipJaws-X PC3-17066U CL11οι πρωτες ειναι στα ιδια λεφτα και οι δευτερες στα +3 απο τις adata της συνθεσης. Παω για τις δευτερες ε? τα λινκ δουλευουν που εστειλα? Όποιες γουστάρεις περισσότερο ! Και οι δυο καλές είναι !
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε! R A G E ! ! !
adtakhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Τι μου θύμισες τώρα ρε φίλε! R A G E ! ! ! Η χειρότερη μακράν κάρτα μου ξέρεις ποια ήταν ? Σκέψου λίγο και θα το βρεις ! Σου αρέσουν και οι Nvidia άρα ξέρεις ! Όχι χειρότερο ... Ούτε εικόνα σωστή δεν είχα ... Αλλα αυτό δεν καταδικάζει την Nvidia σε αιώνια διαγραφή. Εχει καλές κάρτες ...
u7timus Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 20 Ευρώ είναι.Παρήγγειλα προχθές,την επόμενη Τετάρτη θα τα έχω.Υπάρχει και μια χρέωση 3% επί του κόστους του καλαθιού σου,για αγορά με πιστωτική ή Paypal.Αν κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό έχεις μόνο τα μεταφορικά.Στην δική μου περίπτωση,περίπου 20 Ευρώ,σύνολο 40 δηλαδή.Συμφέρει σαφώς αν πάρεις πολλά πράγματα μαζί,για 1 ή 2 αντικείμενα,δεν ξέρω... Επίσης,υπάρχει η δυνατότητα με 5 Ευρώ επιπλέον να στο στήσουν αυτοί. η πληρωμη μεσο τραπεζης πως ακριβως γινεται? και οχι παυπαλ...ρωταω γιατι ειναι ηπρωτη μου φορα..!!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Η χειρότερη μακράν κάρτα μου ξέρεις ποια ήταν ? Σκέψου λίγο και θα το βρεις ! Σου αρέσουν και οι Nvidia άρα ξέρεις ! Όχι χειρότερο ... Ούτε εικόνα σωστή δεν είχα ... Αλλα αυτό δεν καταδικάζει την Nvidia σε αιώνια διαγραφή. Εχει καλές κάρτες ... Απο που το συμπέρανες ότι μου αρέσουν οι nVidia? Βασικά η χειρότερη κάρτα που έχει περάσει απο τα χέρια μου είναι η GeForce FX5700. Μιλάμε για μεγάλο παλτό. Και εκείνη την εποχή η Radeon 9600Pro έσπερνε.... Προσωπικά θεωρούσα τις Ati κάρτες αρκετά πιο γρήγορες σε σχέση με τις nVidia, αλλά έπασχαν απο drivers. Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα κολλήματα, αρκεί να ανταποκρινόντουσαν στα λεφτά τους.
Millennium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Ati Rage είχα κ'έγω Τεσπα και οι 2 εταιρίες είναι πολύ καλές.Στις τελευταίες σειρές συμφέρουν για gaming και opencl οι amd ενώ αν κάνεις χρήση cuda πας σε nvidia.
SigmaDelta Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 η πληρωμη μεσο τραπεζης πως ακριβως γινεται? και οχι παυπαλ...ρωταω γιατι ειναι ηπρωτη μου φορα..!! Δεν ξέρω ακριβώς,αλλά όπως και να έχει δεν είναι τρελή η χρέωση 3%,επέλεξε paypal ή αφού δεν έχεις,βγάλε μια προπληρωμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα