Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από εχθές το απόγευμα μέχρι σήμερα, μου έχει εμφανίσει τρεις φορές το ίδιο πρόβλημα. Μια μπλε οθόνη (όχι την κλασσική) απλά γράφει πάνω αριστερά Hardware Malfunction, please contact your vendor ή κάτι τέτοιο, και κολλάει, κάθε φορά κάνω reboot. 

Θερμοκρασίες όσες φορές έχω κοιτάξει ,που παίζω για παράδειγμα, δεν είναι υψηλές.

Το κουτί είναι σχετικά ανοιχτό, μήπως φταίει η σκόνη;

Επίσης συνέβη συμπτωματικά την μέρα που αγόρασα ένα gaming keyboard με backlit. Λέτε να είναι το τροφοδοτικό λίγο; 

Το κουτί είναι αυτό: Thermaltake V4 Black Edition

GPU: Gigabyte Radeon HD7870 Ultra Durable

CPU: AMD FX-8120

Motherboard: GA-970A-D3

Και μπορεί να κάνω λάθος αλλά νομίζω έχω αυτό το τροφοδοτικό: Corsair-Builder-Series-CX500-V2-500W

Έχετε καμία ιδέα;

Δημοσ.

πρωτα απο αλλα, καθαρισε το πσ , επισης εχουμε το ιδιο τροφοδοτικο απο οτι φενετε, γι αυτα που εχεις πιστευω χρειαζεσαι ενα 650w τροφοδοτικο... Επισης μπορει να φταινε τα drivers. Κανε ενα install των τελευταιων driver se ολα. Αμα συνεχιζει τοτε μπορει να ειναι κ το τροφοδοτικο :/

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι όσο κάνω ελαφριά χρήση του υπολογιστή δεν συμβαίνει κάτι, μέχρι στιγμής μόνο όταν παίζω κάποιο παιχνίδι γίνεται.

Δημοσ.

Βγαλε τις ραμ και κσαναβαλτες να κουμποσουν καλα.

Αν το ξανακανει κανε memtest.

Αυτο κανε καθως και bios update, επισης δες στο bios το plug N play OS ναναι= ΝΟ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...