Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση αν ενα DVD NTSC δισκάκι είναι playable

Superior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδες μια ερωτηση παρακαλω, αν ξερει καποιος ας απαντησει:

εχω φτιαξει μονος μου στο pc ενα DVD δισκακι με διαφορα οικογενειακα videos μεσα (απο διακοπες, εκδρομες, κλπ) και επειδη τα originals video αρχεια που ειχα ητανε ολα στα 30 frames και 720x480, προτιμησα να το κανω authoring και να το "καψω" ως NTSC format (επειδη τα 30 FPS και το resolution συμφωνουν με τα NTSC specs - κι αν το εκαιγα ως PAL τα frames θα πεφτανε στα 25 και το motion στα γρηγορα κινουμενα πλανα δεν θα τανε τοσο "ομαλο").

Στο PC μου το DVD παιζει μια χαρα, απλα θελω να παω καπου μια επισκεψη αυριο βραδυ να τους το δειξω και θελω να σας ρωτησω αν θα παιζει στο DVD Player που εχουνε εκει περα στην τηλεοραση τους (δε γινεται να το δουμε σε PC εκει που θα μαι). Το DVD ειναι φυσικα region-free αφου το φτιαξα μονος μου στο σπιτι (home-made που λενε).

Θα παιζει λετε στο επιτραπεζιο DVD Player τους ? (δεν ξερω αν αυτο παιζει και PAL και NTSC δισκακια, PAL σιγουρα φυσικα. Παντως το αγορασανε φετος μου ειπανε, αρα θα ναι νεο σχετικα μοντελο... και την τηλεοραση τους την εχουν 1-2 χρονια το πολυ κι αυτη...).

Σας ευχαριστω εκ των προτερων  :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...