javavall Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Είσαι σίγουρος ότι δεν υποστηρίζει fastpath η cyta? Το ζήτησες και είπανε ότι δεν βάζουνε? http://www.adslgr.com/forum/threads/354213-Cyta-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Fastpath
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 επισης το dmt τι error βγαζει?εφοσον λες οτι το Telnet ειναι ανοιχτο μου φαινεται παραξενο να μην σου παιζει.και ποιο μοντελο εχεις ακριβως?το 782???
Luxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δεν λειτουργει με καμια επιλογη απο το orbmt. Στο dmt μου λεει disconnected, αλλα απ'οτι ειδα δεν υποστηριζει το συγκεκριμενο μοντελο. Ειναι το TG782 εκδοση 8.2.7.D Πιο πολυ μου την σπαει το ping.. Τωρα πλεον ειναι σταθερα στα 95-100..
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 το 782 δεν το εχω δοκιμασει.585v8 και 784(νομιζω) εχω δοκιμασει με Orbmt.δεν ξερω αν αλλαξεις κανα firmware και βαλεις πιο καινουριο αν θα καταφερεις να δεις το γραφημα.βεβαια αν εχεις voip τηλεφωνια την χανεις.
Luxx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Και δε θα εχω καθολου τηλεφωνο μετα; Καλυτεαρ να το αφησω ως εχει.. Απλα αυτο το max bandwidth δεν εχω καταλαβει εαν γινεται να το αποκτησω καπως..
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Και δε θα εχω καθολου τηλεφωνο μετα; Καλυτεαρ να το αφησω ως εχει.. Απλα αυτο το max bandwidth δεν εχω καταλαβει εαν γινεται να το αποκτησω καπως.. ναι δεν θα εχεις οποτε αστο.αυτο το max μην το πολυκοιτας.ειναι καπως θεωρητικο.β.για να πετυχεις το max Θα πρεπει να παιζεις με λιγοτερο απο 6 margin ενω η cyta δινει 9.εκτος αν βρεις προγραμμα να ριξεις το snr που για thomson δεν υπαρχει.
Luxx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλα ετσι κι αλλιως εμενα δε με ενδιαφερει το bandwidth, αλλα να εχω χαμηλοτερο Ping. Γινεται αυτο καπως;
rfc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Αν οχι με το fast τοτε με τον Nagle algorithm και να φροντισεις να εισαι καθαρος απο πασης φυσης malware. Για να καταλαβω φιλος.... 95-100 ping που ακριβως εχεις?
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Καλα ετσι κι αλλιως εμενα δε με ενδιαφερει το bandwidth, αλλα να εχω χαμηλοτερο Ping. Γινεται αυτο καπως; τελικα στην cyta μπορεις να ζητησεις fast path .δεν ξερω αν θα στο ενεργοποιησουν σιγουρα αλλα μπορεις να ζητησεις.ειχα συζητηση σημερα και με ενα ατομο απο cyta και μου λεει οτι δινουν και fast path αλλα και 6 αρι Margin οταν καποιος ειναι κοντα στο αστικο κεντρο.
Luxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ειμαι 550 μετρα απο το ΑΚ συμφωνα με το site της cyta. Βεβαια στις ρυθμισεις του router μου βγαζει line attenuation στο 8,5-9,5 οποτε ισως ειμαι παραπανω αποσταση. Με 6αρι margin θα εχω περισσοτερες αποσυνδεσεις πιστευεις; 95-100 Ping εχω στο παιχνιδι league of legends, αν και πολλες φορες πεφτει στο 75. Βεβαια θα ηθελα να εχω κατω απο 60 εαν γινεται.
rfc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 1) στο 6 margin δεν θα εχεις αποσυνδεσεις αλλα δε νομιζω να σε βαλουν, αναλογα την πολιτικη της καθε εταιρειας, αν μπορουν δοκιμασε το παντως. 2) ολη η Ελλαδα τοσο εχει στο LOL, εγω εχω απο 65-80... μετα τα 120 εχεις θεμα. 3) Δες στο νετ πως κανεις disable το nagle algorithm, ευκολο ειναι και θα σε βοηθησει. Κατι αλλο που θα σε βοηθησει ειναι να βαλεις το autotuning=restricted
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 αν θες τα χαμηλότερα δυνατά pings βάζεις ΟΤΕ και ζητάς fastpath..
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2013 Ειμαι 550 μετρα απο το ΑΚ συμφωνα με το site της cyta. Βεβαια στις ρυθμισεις του router μου βγαζει line attenuation στο 8,5-9,5 οποτε ισως ειμαι παραπανω αποσταση. Με 6αρι margin θα εχω περισσοτερες αποσυνδεσεις πιστευεις; 95-100 Ping εχω στο παιχνιδι league of legends, αν και πολλες φορες πεφτει στο 75. Βεβαια θα ηθελα να εχω κατω απο 60 εαν γινεται. εφοσον εισαι κοντα στον οτε δεν νομιζω να εχεις θεμα με το 6 Margin ουτε με το fasth path 1) στο 6 margin δεν θα εχεις αποσυνδεσεις αλλα δε νομιζω να σε βαλουν, αναλογα την πολιτικη της καθε εταιρειας, αν μπορουν δοκιμασε το παντως. με τεχνικο που μιλησα μου λεει οτι τους βαζουν αν δουν οτι ειναι κοντα χωρις errors.ουτε εγω το ηξερα οτι δινουν fast path ουτε οτι δινουν 6margin,για το fast path παντως το εχουν γραψει και σε Site Οτι δινουν.για το 6αρι μου το πε ενας τεχνικος της cyta.
Luxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 1) στο 6 margin δεν θα εχεις αποσυνδεσεις αλλα δε νομιζω να σε βαλουν, αναλογα την πολιτικη της καθε εταιρειας, αν μπορουν δοκιμασε το παντως. 2) ολη η Ελλαδα τοσο εχει στο LOL, εγω εχω απο 65-80... μετα τα 120 εχεις θεμα. 3) Δες στο νετ πως κανεις disable το nagle algorithm, ευκολο ειναι και θα σε βοηθησει. Κατι αλλο που θα σε βοηθησει ειναι να βαλεις το autotuning=restricted Απο που αλλαζω αυτες τις ρυθμισεις;
rfc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το nagle algorith ειναι 2 ρυθμισεις στη registry (google it - how to disable nagle algorithm). Το αλλο απο cmd netsh int tcp set global autotuninglevel=restricted και αν δεις οτι σου πεφτει το download που δε θα το δεις.... ξαναβαλτο normal εδιτ. δες εδω και καλο θα ηταν να διαβασεις ολο το αρθρο. Αυτο που σε ενδιαφερει ειναι κατω στο gaming tweaking
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα