Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εφυγε ο τεχνικος που μου εβαλε την γραμμη. Με το μηχανημα που μετρησε μου ειπε οτι πιανω 17. Στο ρουτερ γραφει οτι πιανω 9. Τι ακριβως μπορω να κανω; Απεχω 500 μετρα απο το Α.Κ και γενικα τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι απο τα καλυτερα που εχω πετυχει προσωπικα, σε σχεση με αλλους παροχους, χωρις errors, αλλα δε συγχρονιζω ψηλα.. Επισης δε  μπορω να κανω να δουλεψει το orbmt.. 

Οριστε και μια φωτογραφια με τα στατιστικα της γραμμης.. Μπορω να κανω κατι ή οχι;

post-69898-0-92279700-1360764308_thumb.jpg

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι, να αλλάξεις το DSL type από G.922.1 σε G.922.5 που είναι το adsl2+...

επιλογή modulation είναι...

Δημοσ.

Πως θα το αλλαξω; Δεν υπαρχει τετοια επιλογη σε αυτο το thomson.

Δεν υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις. Να παιξω μεσω telnet την εντολη : xdsl debug multimode config=g992.5_annex_a 

ή να παρω τηλεφωνο την cyta;

Δημοσ.

Μπα.. Η cyta εχει πολλους περιορισμους στα routers της και πολλα πραγματα τα εχει κρυφα..

Αφου δε μπορω να κανω καν καινουρια συνδεση χειροκινητα δλδ να βαλω εγω τα password και username, μονο επιλογη για reset factory settings υπαρχει, η οποια δεν εφερε καποια αλλαγη.

Δημοσ.

Με τετοια στατιστικα πανω απο 20 επρεπε να πιανεις... ελεξε τις καλωδιωσεις και τα σπλιτερ και δοκιμασε με αλλο ρουτερ... επισης δοκιμασε να βαλεις το ρουτερ στην κεντρικη πριζα και γραψε μας στατιστικα...

Δημοσ.

Δε γινεται να αλλαξω ρουτερ στη cyta.. Στη κεντρικη πριζα ειναι το ρουτερ. Ισως δοκιμασω να βγαλω το τηλεφωνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

post-69898-0-92852500-1360769491_thumb.jpgΟλα κομπλε τωρα.. Το ελυσα μεσω telnet. Μονο ενα τροπο για να τρεξω το orbmt θελω τωρα.. 

Στο orbmt μου βγαζει αυτο το πργμα : post-69898-0-64279400-1360771280_thumb.jpg

Λιγο πριν μου βγαλει τα αποτελεσματα λεει disconnecting.

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

sta thomson ετσι ενημερωτικα και ισχυει για ολα τα thomson το Modulation αλλαζει μονο απο telnet .την πρωτη φορα ο φιλος μας κλειδωσε σε g.dmt  992.1 αντι για adsl2+ 992.5.οποτε η απλα το router εφαγε φρικη η για καποιο λογο το Multimode το καταλαβαινει σαν 992.1.οποτε εκειμονο απο Telnet αν δεν ειναι κομμενο μπορεις να το αλλαξεις.για το orbmt me to 788 που εχω τα βλεπω κανονικα τα στοιχεια του ρουτερ.απλα username Administrator και password τιποτα εκτος αν τα εχεις αλλαξει.εχω την 3.42 εκδοση και modem type βαζω speedtouch port 23

Δημοσ.

Και εγω την ιδια port. Username και passowrd στη cyta ειναι το cytauser.

Αυτο το thomson ειναι της cyta, το οποιο εχει και phone line ενσωματομενη και βαζεις εκει το τηλεφωνο. Λογικα θα το ξερεις. 

Επισης ξερετε πως θα πιασω αυτο το maximum bandwidth που δινει; Δε μπορω να πιασω πανω απο 16.500, οσα reset και να κανω.. Ισως εαν αλλαξω καλωδια, αγορασω καλυτερα; 

Δημοσ.

Και εγω την ιδια port. Username και passowrd στη cyta ειναι το cytauser.

Αυτο το thomson ειναι της cyta, το οποιο εχει και phone line ενσωματομενη και βαζεις εκει το τηλεφωνο. Λογικα θα το ξερεις. 

Επισης ξερετε πως θα πιασω αυτο το maximum bandwidth που δινει; Δε μπορω να πιασω πανω απο 16.500, οσα reset και να κανω.. Ισως εαν αλλαξω καλωδια, αγορασω καλυτερα; 

το Line παει σαν backup για το voip κανονικα αλλα οκ μπορεις να το χρησιμοποιησεις οπως θες.

το max θα το πετυχεις αμα ριξεις το snr στο 6 και ισως και πιο κατω.με το thomson το dmt δεν δουλευει οσο ξερω για να ριξεις το margin.το Orbmt ετσι και αλλιως νομιζω ειναι για να βλεπεις .δεν μπορεις να πειραξεις margin.δεν ειναι θεμα καλωδιων.ειναι θεμα του Profile και η cyta παιζει με 9

Δημοσ.

Μπορω να παρω τηλεφωνο και να τους πω να αλλαξουν; Αλλα εαν μου μειωσουν το margin θα εχω πιθανες αποσυνδεσεις; 

Επισης, γινεται να τους πω να κανουν κατι για να μου μειωσουν το Ping στα games; Κυμαινεται απο 80-100, αλλα θα ηθελα πιο χαμηλο εαν γινεται. Παντως fastpath δεν υποστηριζει η cyta.

Τελος, γιατι υπαρχουν καλα καλωδια ethernet, εαν δεν επηρεαζουν καθολου την ταχυτητα;

Δημοσ.

Μπορω να παρω τηλεφωνο και να τους πω να αλλαξουν; Αλλα εαν μου μειωσουν το margin θα εχω πιθανες αποσυνδεσεις; 

Επισης, γινεται να τους πω να κανουν κατι για να μου μειωσουν το Ping στα games; Κυμαινεται απο 80-100, αλλα θα ηθελα πιο χαμηλο εαν γινεται. Παντως fastpath δεν υποστηριζει η cyta.

Τελος, γιατι υπαρχουν καλα καλωδια ethernet, εαν δεν επηρεαζουν καθολου την ταχυτητα;

a.οχι δεν θα στο αλλαξουν.δεν δινουν κατω απο 9 αυτο ειναι το κακο.

β.οχι δεν θα εχεις αποσυνδεσεις αν εχεις νορμαλ γραμμη.πχ εχω forthnet που δινει απο default 6 και παιζω μια χαρα.

γ.αν δεν υποστηριζουν fast path παλι δεν μπορεις να κανεις κατι και λαθος εταιρεια διαλεξες τοτε:P

Δημοσ.

Διαλεξε απο το μενου που σου δειχνω στη φωτογραφια, μηπως και παιξει με καποιο αλλο

Αν παιξει με καποιο, δωσε screen να δω το φασμα σου μια πλζ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...