Προς το περιεχόμενο

Επιλογή tv 47" -philips 47PFL4307K- 670€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ένας γνωστός μου θέλει να πάρει αυτήν την τηλεόραση, υπάρχει κάτι καλύτερο απ' αυτή σε αυτά τα χρήματα; .

Επεξ/σία από Nahock
Δημοσ.

Καλή επιλογή και η συγκεκριμένη τηλεόραση, αλλά αν τον ενδιαφέρει πιο μεγάλο πανελ, πές του να κοιτάξει και αυτήν που είναι επίσης καλή πρόταση

http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.skroutz.gr%2Fs%2F1948841%2FSamsung-UE46EH6030W.html&ei=RK4bUeCFMOXa0QWI0YDYCA&usg=AFQjCNFwa8QWdEUKbRTmjzlk3OYh_taZsQ&bvm=bv.42261806,d.d2k

Υπόψη ότι το link που έχεις βάλει, βγάζει στην Samsung UE40ES6100 και όχι στη Philips, όπως έχεις βάλει στον τίτλο.

Το καλή επιλογή που λέω, στην 6100 αναφέρεται.

Δημοσ.

Οκ, το διόρθωσα το link, την philips εννοούσα. Την 6100 την αφήνουμε στην άκρη προς το παρών. Δε μπορώ να καταλάβω όμως διαφορές σε αυτήν την 46άρα που προτείνεις με την philips μονάχα ότι δεν έχει smart tv. Παίζει κάποια διαφορά στην ποιότητα της εικόνας ή είναι θέμα αξιοπιστίας;

Δημοσ.

Σου αρέσει η εικόνα της Philips; Κάποτε έβγαζε ωραίες τηλεοράσεις αλλά εδώ και χρόνια έχει μείνει πίσω στις εξελίξεις και τελικά εγκατέλειψε την αγορα!

Πολύ καλύτερη η εικόνα της 6030, με πολύ καλό ενσωματωμένο media player, ένα άλλο θέμα που η Philips πάσχει. 

Δημοσ.

Δε την έχω δει ακόμα. Οπότε θυσιάζουμε το smart tv της philips για την καλύτερη εικόνα της samsung. Για να δούμε.

Δημοσ.

Κοίτα, αν σ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα μια οικονομική smart tv και σε ικανοποιεί η εικόνα της philips, δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε αποτρέψω σώνει και καλά.

Πάντως κάνε μια προσπάθεια και δες την σε κάποιο μαγαζί να παίζει.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  Την αγόρασα πριν από 4 ημέρες. Θα την πάω πίσω όμως αύριο διότι μόνο "smart" δεν είναι η συγκεκριμένη τηλεόραση. Συγκεκριμένα όταν συνδεθείς στο οικιακό δίκτυο και επιλέξεις να δεις μια ταινία δεν σου εμφανίζει υπότιτλους...????

Μπορείς όμος να δεις υπότιτλους αν θα παίξεις την ταινια από USB stick!  ΑΛΛΑ δεν υποστιρίζει Ελληνική γραμματοσειρα ούτε και UNICODE στους υπότιτλους οπότε βγάζει κινέζικα...Το manual λέει μόνο western europe και latin γραμματοσειρές.

(Your TV supports the use of external subtitles with file name extension srt, sub and sami exclusively when you watch movies from a USB memory device. Only Latin-1 and Western European (ISO-8859-1) subtitle character sets are supported.)

Και αντε 2D ταινίες παίζεις και από έναν εξωτερικό player και δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά όταν πας να δεις ταινία 3D και δεν έχεις 3D player , αστα βράστα. Θα χρειαστείς μετατροπές και στους υπότιτλους με προγράμματα όπως το 3dsubtitler και το mkvmerge και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα...(Εμένα δυστυχώς δεν μου δούλεψαν στον blueray home cinema)

Που να το ξέρω από πρίν για να γλυτώσω και το κουβάλημα...

Δημοσ.

Η Philips δεν έχει καλούς ενσωματωμένους media player. Αυτό με τους ελληνικούς υπότιτλους, είναι πικρή ιστορία.

goldbird έχεις σκεφτεί ποιά θα πάρεις τώρα; Αν σ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα το θέμα της αναπαραγωγής ταινιών μέσω usb, τότε πάς για Samsung ή για τα τελευταία μοντέλα της LG (όχι την 615).

Δημοσ.

Samsung με τίποτα γιατί με ζαλίζουν τα ενεργά γυαλιά... Η LG μονόδρομος , εκτός και αν υπάρχουν και άλλες 47άρες γύρω στα 800 ευρώ  με παθητικά γυαλιά...

Τόσο ΔΥΣΚΟΛΟ είναι στους τεχνικούς της PHILIPS να βάλουν μιά γραμματοσειρά ακόμα???? Ή μας έχουν ΤΟΣΟ γραμμένους, δεν καταλαβαίνω...

Δημοσ.

Χρειάζεται να απαντήσω τώρα;  :unsure: 

Πάντως, μ' αυτά και μ' αυτά, η Philips τα κατάφερε τόσο καλά που αποχώρησε απ΄ την αγορά!

Ας πρόσεχαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...