Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια , το χειμωνα αγορασα σχεδον ενα καινουργιο pc . Ξοδεψα γυρω στα 400 ευρω. Αγορασα intel i5 3570 ,  μια h77 gigabyte , 8 gb ram sta 1600mhz, 550 watt τροφοδοτικο( και ενα dvd/rw αναγκαστικα =20 ευρω) . Φυσικα οταν τα αγορασα εγω δεν ηθελα και τωρα δεν θελω overclock , γι αυτο δν πηρα z77 και τον 3570k δηλαδη γλίτωσα γυρω στα 35 ευρω απο εκει. Αξιζαν τα λεφτα μου? Επισης εχω ενα φιλαρακι π ειναι κ αυτος εδω στο φορυμ και εχει γράψει οτι θελει pc ,name :mirane ,και ολο συζητημε για amd κ amd.

Λοιπον αξιζαν τα λεφτα μου γι αυτα τα εργαλεια ή θα μπορουσα να παρω καλυτερα με 400 ευρω, Γιατι εγω δεν εμπειστευομε τοσο την amd ξεροντας οτι ειναι καλυτερη η intel.

Δημοσ.

Αφου το εχεις ηδη αγορασει, τι ψαχνεις τωρα??? Σε ικανοποιει εσενα? αυτο μετραει...οσο για το amd vs intel, τωρα θα δεις σε λιγο που θα αρχισει η μαχη μεταξυ τους....

Δημοσ.

Κοιτα εμενα με υπερικανοποιει ειμαι παρα πολυ καλα , απλα για ενημερωση ρωταω και γενικα να μην δινω και λαθος συμβουλες σε φιλους που θελουν pc. Για την μαχη που λες τι εννοεις ?

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω και γω μια ερώτηση! 

Εχω ενα dell λαπτοπ με windows 7 και τωρα τελευταια εχω το εξης προβλημα...

Ενω κάνω κάτι στον υπολογιστη ξαφνικα κολλαει και μετα απο καποια δευτερολεπτα

ακουγεται ενα μπιπ μικρης διαρκειας και μετα ξεκολλαει.

Μηπως εχετε καμια ιδεα που οφειλεται αυτο ? 

Ευχαριστω πολυ :-D

Δημοσ.

η μονη ιδεα που εχω ειναι να φταιει κατι στις hardware, δοκιμασε να ξαναβαλεις/βγαλεις τα παντα, αυτο γινετε πολλες φορες ? για ποσα δευτερα ακουγετε το μπιπ ? Επισης τι bios exeis ?

Δημοσ.

Οχι δεν γινεται συχνα.Μια φορα την ημερα ή μπορει και να το κανει και καθε 2-3 μερες.Το μπιπ ειναι αρκετα συντομο δηλαδη ενα δευτερολεπτο κραταει.

Εν τω μεταξυ εκανα ελεγχο  σε RAM και σκληρό δισκο και δεν εβγαλε οτι υπαρχει καποιο προβλημα... :/

Δημοσ.

τι bios εχεις? μπορει να ειναι και απο την ram, βγαλτες καθαρισετες και δες μηπως εχει γινει τιποτε εκει μεσα, απο κανα κουνημα του υπολογιστη ή τιποτα αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...