Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια τελικα σημερα πηρα τον ssd v300 δεν αντεξα!!! τον εβαλα και ολα φαινονται οκ, η διαφορα ειναι αισθητη. μαλλον τζαμπα αγχωνομουν τοσο καιρο. Σας παραθετω και τα αποτελεσματα του AS SSD να μου πειτε τι λετε. ειναι τελικα sata 1? η sata 2?

post-256035-0-18224400-1361196302_thumb.jpg

Δημοσ.

Ειναι σατα 2 γιατι έχεις ταχύτητες εγγραφής 250mb/s + ενώ αν είχες σατα 1 θα είχες μέχρι 150 mb/s γιατι τόσο πιάνει η ονομαστική ταχύτητα του σατα 1.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ειναι σατα 2 γιατι έχεις ταχύτητες εγγραφής 250mb/s + ενώ αν είχες σατα 1 θα είχες μέχρι 150 mb/s γιατι τόσο πιάνει η ονομαστική ταχύτητα του σατα 1.

αυτο νομιζω και εγω. γιατι τοτε οταν πηρα τηλ στην HP στο τεχνικο τμημα με ειχαν στην αναμονη αρκετη ωρα ενω το ψαχναν και μετα μου ειπαν οτι το λαπτοπ ειναι sata 1.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι τα νουμερα σου και η διαφορα που θα δεις θα ειναι κατι παραπανω απο αισθητη !

σιγουρα καλη η σατα ΙΙΙ να εκμεταλευεσααι πληρος τον ssd ομως και σε σατα2 η διαφορα με τον μηχανικο δισκο ειναι χαοδης..

αξιζει τα λεφτα με κλειστα τα ματια !

Δημοσ.

αυτο νομιζω και εγω. γιατι τοτε οταν πηρα τηλ στην HP στο τεχνικο τμημα με ειχαν στην αναμονη αρκετη ωρα ενω το ψαχναν και μετα μου ειπαν οτι το λαπτοπ ειναι sata 1.
Κοιτά, θυμάμαι ότι είχες πει τότε ότι ειναι σατα 1 αλλα και σε λάπτοπ γνωστού είχε DVD και σκληρό σατα 1 ενώ υποστηρίζει σατα 2. Λογικα εκει στην HP είδαν τι βάζουν στα λάπτοπ και εφόσον είδαν ότι ήταν σατα 1 σου είπαν ότι δεν υποστηρίζει σατα 2.Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...