Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω την γνωμη σας αν αξιζει σε ενα λαπτοπ που υποστηριζει μονο sata 1 συνδεση να του βαλω ssd.

Δημοσ.

Καλα, δεν σου ειπαν σε άλλο θεμα οτι υποστηρίζει κανονικά sata 2?

δεν μου ειπαν μου ειπες, αλλα κανεις λαθος!!!!!!

Μα γιατί ανοίγεις 15 θέματα για το ίδιο πράμα?

δεν ειναι ακριβως το ιδιο θεμα εχει αλλο τιτλο μηπως και το δει καποιος που ξερει πραγματικα!!!

Δημοσ.

Εγω που έβαλα σε ένα παλιο hp απο τα πρώτα sata laptops ανέβηκε η απόδοση του κατακόρυφα μέχρι και η μπαταρία κρατάει αρκετα παραπάνω + ότι αν τον χρειαστω τον βγάζω και τον χρησιμοποιώ αλλού αφού ειναι sata3 αυτός που πήρα ( τον πήρα απο amazon προσφορά που είχε 61€ 128gb).

Δημοσ.

Εγω που έβαλα σε ένα παλιο hp απο τα πρώτα sata laptops ανέβηκε η απόδοση του κατακόρυφα μέχρι και η μπαταρία κρατάει αρκετα παραπάνω + ότι αν τον χρειαστω τον βγάζω και τον χρησιμοποιώ αλλού αφού ειναι sata3 αυτός που πήρα ( τον πήρα απο amazon προσφορά που είχε 61€ 128gb).

δηλαδη φιλε τουλαχιστον αν τον παρω λες να παιζει? λεω για τον  Kingston V300 δεν θα εχει λες προβλημα συμβατοτητας?

Δημοσ.

Μια χαρα θα παίζει το dv6500 έχεις;; εγω τον έβαλα φαντασου στο dv5000. ενεργοποίησε μόνο απο το bios το AHCI, μπορεί να λέγεται και sata native support η επιλογή.

Δημοσ.

Μια χαρα θα παίζει το dv6500 έχεις;; εγω τον έβαλα φαντασου στο dv5000. ενεργοποίησε μόνο απο το bios το AHCI, μπορεί να λέγεται και sata native support η επιλογή.

λες ρε φιλε? πριν απο λιγο πηγα να τον παρω αλλα το σκεφτομαι και δεν τον πηρα ακομα!!!! θα εχει διαφορα αρκετη? η πανω κατω μια η αλλη!!!

Δημοσ.

δεν μου ειπαν μου ειπες, αλλα κανεις λαθος!!!!!!

δεν ειναι ακριβως το ιδιο θεμα εχει αλλο τιτλο μηπως και το δει καποιος που ξερει πραγματικα!!!

Εισαι σιγουρος οτι δεν υποστηρίζει sata 2;

Δημοσ.

λες ρε φιλε? πριν απο λιγο πηγα να τον παρω αλλα το σκεφτομαι και δεν τον πηρα ακομα!!!! θα εχει διαφορα αρκετη? η πανω κατω μια η αλλη!!!

από τον μηχανικό δίσκο θα έχει διαφορά τώρα σαν αγορά δεν αξίζει γενικά, αν θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις και αλλού στο μέλλον τότε κάτι γίνεται.

Δημοσ.

από τον μηχανικό δίσκο θα έχει διαφορά τώρα σαν αγορά δεν αξίζει γενικά, αν θέλεις να τον χρησιμοποιήσεις και αλλού στο μέλλον τότε κάτι γίνεται.

εχω σε ενα σταθερο τον Samsung 840 pro και το μηχανημα παει σφαιρα παρολο που  ειναι σε sata 2. τωρα στο λαπτοπ ξερω γω πολυ παλιο ειναι!!!!

Δημοσ.

αν και τον χαραμίζεις τον 840 pro σε sata2, ο δίσκος του λάπτοπ δουλεύει? τρέξε ένα speccy η ένα hw info ( summary only ) να δεις τι είναι ο δίσκος που έχει πάνω, αν είναι sata2 ο δίσκος ο προεγκατεστημένος τότε θα είναι sata2 το λαπτοπ. εγώ πάντως στο hp το λαπτοπ με windows 8 δεν προλαβαίνω να δω την εκκίνηση.

Δημοσ.

αν και τον χαραμίζεις τον 840 pro σε sata2, ο δίσκος του λάπτοπ δουλεύει? τρέξε ένα speccy η ένα hw info ( summary only ) να δεις τι είναι ο δίσκος που έχει πάνω, αν είναι sata2 ο δίσκος ο προεγκατεστημένος τότε θα είναι sata2 το λαπτοπ. εγώ πάντως στο hp το λαπτοπ με windows 8 δεν προλαβαίνω να δω την εκκίνηση.

μια χαρα δουλευει, αλλα ειναι σατα 1

Δημοσ.

Ωραία αν μπορείς βρες κανένα μεταχειρισμένο 60gb η 90gb να κάνεις την δουλειά σου με βασικά προγράμματα μόνο και κάνε τον παλιό εξωτερικό για αποθήκη, βέβαια εσύ αποφασίζεις αν αξίζει η αγορά η όχι πάντως για εμένα μέχρι 50-60€ για τέτοια αναβάθμιση είναι καλά γιατί παίρνει ζωή το λαπτοπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...