Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν τίθεται θέμα καμίας προσωπικής επίθεσης. Απλά είναι κρίμα σε κάποιο άτομο το οποίο δεν ξέρει τα σχετικά με το jailbreak να του λέμε πράγματα τα οποία δεν ισχύουν στην παρούσα (και στο ipad δεν ίσχυε ποτέ γιατί απο το iPad 2 και το πρώτο του jailbreak ΠΟΤΕ δεν υπήρξε tethered jailbreak, οπως σε κάποιες εκδόσεις iOS στα iPhones, είχα σπασμένο ipad 2 στην 5.1.1, μια χαρά κανονικά και καμία επίπτωση στην μπαταρία, είχα το 3 σπασμένο επίσης και καμία επίπτωση στην μπαταρία, και τώρα σπασμένο στην 6.1 και όλα μια χαρά). 

Και δεν υπάρχει λόγος να τρομάζουμε τα άτομα που είναι νέοι στο χώρο του jailbreak με πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Το να του πει κανεις ότι αν βάλει κάποιο tweak που δεν είναι συμβατό με 6.1 και με ipad μπορεί να σκαλώσει ελαφρώς ναι, το δέχομαι. Αλλά όχι ότι θα υπάρχει θέμα αν αποφορτιστεί, αυτό δεν ισχύει. 

Γι'αυτό ρώτησα και γω για διευκρίνιση του συγκεκριμένου λεγόμενου την οποία δεν πήρα. 

Οσο για το σχολιο για εύκολα πράγματα που το μόνο που χρειάζονται είναι google, δεν με ήξερες κι απο χτες, και δεν ξέρεις τί μπορώ και τί δε μπορώ να κάνω. Εχουν περάσει από τα χέρια μου παρα πολλές idevices με τρελλά σκαλώματα, κολλήματα, κλειδωμένες, και με πάρα πολύ κόπο και ψάξιμο έχω καταφέρει ΟΛΕΣ να τις φτιάξω. Ατελείωτες ώρες και ψάξιμο και ξέρω αρκετά πράγματα και για το hardware και για το software (καθότι από πρόσφατα δουλεύω και με έναν τεχνικό και μαθαίνω και παρακολουθώ και το τί γίνεται κάτω από το καπάκι του iphone όχι μόνο το τι γίνεται με το λογισμικό). 

Εν ολίγοις, ξέρω για τί πράγμα μιλάω ΑΚΡΙΒΩΣ. Και σου δίνω τεκμηριωμένη απάντηση, κάτι το οποίο δεν κατάφερες να κάνεις εσύ σχετικά με το σχόλιο που έκανες. Οπότε ότι και να πεις "εναντίον μου", δεν με χαλάς καθόλου :)

καλή συνέχεια. 

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κανένα απολύτος προβλημα με jb σε 5.1.1 καμια διαφορα σε μπαταρία η καποια άλλη δυσλειτουργία και πιστέψτε με τα παρατηρώ πολύ αυτά.. Τώρα για τους εκφοβισμους τις apple οτι το jb ακυρώνει την εγγύηση .. Οπως το εγκατεστησες με 2 κινήσεις το βγάζεις κιόλας..

• Like 1
Δημοσ.

Oχου καημενοι με τις προσωπικες επιθεσεις στα threads.

Το διαλυσατε και αυτο.

Ρε θα μας τρελάνετε; Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που ισχύει, θέλουμε να το ξέρουμε. Εσένα σου έστειλε και pm. Σου έγραψε κάτι που ισχύει; Υπαρκτό;

Το να βγαίνει ο καθένας και να λέει ανακρίβειες είναι πρόβλημα. Δεν είναι θέμα ούτε προσωπικής επίθεσης, ούτε χαλάνε το thread αυτοί που ζητάνε από κάποιον να αποσαφηνίσει αυτό που έγραψε. Το χαλάει αυτός που γράφει πράγματα που δεν ισχύουν.

Θα την ακούσουμε κι από πάνω δηλαδή, που προσπαθούμε να μην ενημερωθούν λάθος αυτοί που διαβάζουν το thread; :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...