Apostolos83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερίζω το φόρουμ... καταρχάς θα ήθελα να δηλώσω μη-fanboy οποιασδήποτε εταιρίας ή λογισμικού.. Οι ερωτήσεις που θέλω να θέσω είναι καθαρά πληροφοριακές καθώς ο αδελφός μου θα ήθελε να πάρει ένα iPad για τα ταξίδια του.. Από πλευράς design αυτονομίας και ποιότητας οθόνης δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε τίποτα, καθώς και μετά από επαφή με το iPad mini σε κατάστημα όντως δεν χωράει αμφισβήτηση.. Το θέμα μου είναι η μεταφορά σε αυτό ταινιών και τραγουδιών κατεβασμένων από το "θείο", κατά πόσο υποστηρίζει "δανεισμένο" υλικό ταινιών και τραγουδιών??? Γίνεται απλή μεταφορά σε αυτό μέσω iTunes οποιουδήποτε υλικού? Επίσης, apple store, πρόσφατα παραλίγο να γίνω κάτοχος iPhone και τη τελευταία στιγμή πήρα android καθώς αναζητώντας στο apple store σε iPhone φίλου συνειδητοποίησα ότι το μεγαλύτερο μέρος των εφαρμογών απαιτούσε την αγορά τους και την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου σε αντίθεση με το android market που χρησιμοποιούσα καιρό στο κινητό του αδελφού μου και έβρισκα σχεδόν τα πάντα δωρεάν.. Έχω ακούσει πως μετά από jailbreak το apple store ξεκλειδώνει για όλες τις εφαρμογές, ισχύει? ΟΚ το δεύτερο ερώτημα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το πρώτο.. Προσανατολίζεται στην αγορά του iPad mini ποιο συγκεκριμένα.. Any info??
sistah Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μπορεις να μεταφερεις ταινιες και μουσικη απο τον θειο μεσω του itunesαπλα αν παρει το 16GB δεν θα εχει χωρο για πολλες ταινιες.Εκτος και αν θελει να βαλει κανα δυο.Το app store σαν app δεν ξεκλειδωνει μετα το jb,αλλα ναι μετα μπορεις με διαφορους τροπους να κατεβασεις τα app που θελουν πληρωμη.
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 <p>Καλησπερίζω το φόρουμ...</p> <p>καταρχάς θα ήθελα να δηλώσω μη-fanboy οποιασδήποτε εταιρίας ή λογισμικού..</p> <p> </p> <p>Οι ερωτήσεις που θέλω να θέσω είναι καθαρά πληροφοριακές καθώς ο αδελφός μου θα ήθελε να πάρει ένα iPad για τα ταξίδια του..</p> <p>Από πλευράς design αυτονομίας και ποιότητας οθόνης δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε τίποτα, καθώς και μετά από επαφή με το iPad mini σε κατάστημα όντως δεν χωράει αμφισβήτηση..</p> <p>Το θέμα μου είναι η μεταφορά σε αυτό ταινιών και τραγουδιών κατεβασμένων από το "θείο", κατά πόσο υποστηρίζει "δανεισμένο" υλικό ταινιών και τραγουδιών???</p> <p>Γίνεται απλή μεταφορά σε αυτό μέσω iTunes οποιουδήποτε υλικού?</p> <p> </p> <p>Επίσης, apple store, πρόσφατα παραλίγο να γίνω κάτοχος iPhone και τη τελευταία στιγμή πήρα android καθώς αναζητώντας στο apple store σε iPhone φίλου συνειδητοποίησα ότι το μεγαλύτερο μέρος των εφαρμογών απαιτούσε την αγορά τους και την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου σε αντίθεση με το android market που χρησιμοποιούσα καιρό στο κινητό του αδελφού μου και έβρισκα σχεδόν τα πάντα δωρεάν..</p> <p>Έχω ακούσει πως μετά από jailbreak το apple store ξεκλειδώνει για όλες τις εφαρμογές, ισχύει?</p> <p>ΟΚ το δεύτερο ερώτημα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το πρώτο..</p> <p>Προσανατολίζεται στην αγορά του iPad mini ποιο συγκεκριμένα..</p> <p>Any info??</p> Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, εχεις ακούσει λάθος από τους κλασσικούς άσχετους. Για την πρώτη ερώτηση, ταινίες φορτώνεις μεσω itunes σε καποιον video player που θα βαλεις μες το ipad, χωράει αρκετές αν ειναι mp4 τα αρχεία. Sent from my iPhone using Insomnia
Apostolos83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη τις κλασσικες ταινιες σε .avi των 700mb δεν θα τις παιζει? Ε πιστευω με 10 ταινιες και 5-6 gb mp3 θα ειναι ικανοποιημενος..
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη τις κλασσικες ταινιες σε .avi των 700mb δεν θα τις παιζει? Ε πιστευω με 10 ταινιες και 5-6 gb mp3 θα ειναι ικανοποιημενος.. Θα τις παίζει εννοειται ολα τα φορματ παιζουν τα players. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ AVPlayer HD και Aceplayer Sent from my iPhone using Insomnia
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερίζω το φόρουμ... καταρχάς θα ήθελα να δηλώσω μη-fanboy οποιασδήποτε εταιρίας ή λογισμικού.. Οι ερωτήσεις που θέλω να θέσω είναι καθαρά πληροφοριακές καθώς ο αδελφός μου θα ήθελε να πάρει ένα iPad για τα ταξίδια του.. Από πλευράς design αυτονομίας και ποιότητας οθόνης δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε τίποτα, καθώς και μετά από επαφή με το iPad mini σε κατάστημα όντως δεν χωράει αμφισβήτηση.. Το θέμα μου είναι η μεταφορά σε αυτό ταινιών και τραγουδιών κατεβασμένων από το "θείο", κατά πόσο υποστηρίζει "δανεισμένο" υλικό ταινιών και τραγουδιών??? Γίνεται απλή μεταφορά σε αυτό μέσω iTunes οποιουδήποτε υλικού? Επίσης, apple store, πρόσφατα παραλίγο να γίνω κάτοχος iPhone και τη τελευταία στιγμή πήρα android καθώς αναζητώντας στο apple store σε iPhone φίλου συνειδητοποίησα ότι το μεγαλύτερο μέρος των εφαρμογών απαιτούσε την αγορά τους και την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου σε αντίθεση με το android market που χρησιμοποιούσα καιρό στο κινητό του αδελφού μου και έβρισκα σχεδόν τα πάντα δωρεάν.. Έχω ακούσει πως μετά από jailbreak το apple store ξεκλειδώνει για όλες τις εφαρμογές, ισχύει? ΟΚ το δεύτερο ερώτημα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το πρώτο.. Προσανατολίζεται στην αγορά του iPad mini ποιο συγκεκριμένα.. Any info?? Για τις ταινίες μπορείς να κατεβάσεις το Handbrake, που είναι free, και να κάνεις conversion ό,τι ταινία θες σε ό,τι format θες. Εάν έχεις iTunes και το χρησιμοποιείς, τότε μπορείς μέσα από το iTunes να κάνεις conversion των ταινιών, αρκεί αυτές να είναι σε m4v format (τις κάνεις με το Handbrake). Δεν ξέρω κατά πόσο ο default player του iPad παίζει format που δεν είναι m4v και το περιεχόμενο δεν έχει τις διαστάσεις που θέλει να έχει το iPad. Στο iPhone πάντως, δεν γίνεται (γινόταν κάποτε με το VLC player αλλά και εκεί υπήρχαν αρκετά προβλήματα). Οπότε, Handbrake και επιλέγεις format iPhone, ή iPad ή ό,τι θες. Το iTunes δεν έχει πρόβλημα με υλικό που δεν είναι αγορασμένο από το store του. Μία χαρά λειτουργεί. Σχετικά με τις εφαρμογές, μία χαρά υπάρχουν αρκετές free. Χώρια που αυτές που κοστίζουν, οι τιμές τους είναι λογικές (στις περισσότερες). Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις jailbreak τίποτα. Εκτός και εάν θες να μπλέξεις με ιστορίες... π.χ. να προσέχεις να μην σου ξεφορτίσει τελείως το μηχάνημα κτλ. Γιατί; Μία χαρά είσαι και χωρίς jb.
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερίζω το φόρουμ... καταρχάς θα ήθελα να δηλώσω μη-fanboy οποιασδήποτε εταιρίας ή λογισμικού.. Οι ερωτήσεις που θέλω να θέσω είναι καθαρά πληροφοριακές καθώς ο αδελφός μου θα ήθελε να πάρει ένα iPad για τα ταξίδια του.. Από πλευράς design αυτονομίας και ποιότητας οθόνης δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε τίποτα, καθώς και μετά από επαφή με το iPad mini σε κατάστημα όντως δεν χωράει αμφισβήτηση.. Το θέμα μου είναι η μεταφορά σε αυτό ταινιών και τραγουδιών κατεβασμένων από το "θείο", κατά πόσο υποστηρίζει "δανεισμένο" υλικό ταινιών και τραγουδιών??? Γίνεται απλή μεταφορά σε αυτό μέσω iTunes οποιουδήποτε υλικού? Επίσης, apple store, πρόσφατα παραλίγο να γίνω κάτοχος iPhone και τη τελευταία στιγμή πήρα android καθώς αναζητώντας στο apple store σε iPhone φίλου συνειδητοποίησα ότι το μεγαλύτερο μέρος των εφαρμογών απαιτούσε την αγορά τους και την καταβολή του αντίστοιχου αντιτίμου σε αντίθεση με το android market που χρησιμοποιούσα καιρό στο κινητό του αδελφού μου και έβρισκα σχεδόν τα πάντα δωρεάν.. Έχω ακούσει πως μετά από jailbreak το apple store ξεκλειδώνει για όλες τις εφαρμογές, ισχύει? ΟΚ το δεύτερο ερώτημα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το πρώτο.. Προσανατολίζεται στην αγορά του iPad mini ποιο συγκεκριμένα.. Any info?? Για τις ταινίες μπορείς να κατεβάσεις το Handbrake, που είναι free, και να κάνεις conversion ό,τι ταινία θες σε ό,τι format θες. Εάν έχεις iTunes και το χρησιμοποιείς, τότε μπορείς μέσα από το iTunes να κάνεις conversion των ταινιών, αρκεί αυτές να είναι σε m4v format (τις κάνεις με το Handbrake). Δεν ξέρω κατά πόσο ο default player του iPad παίζει format που δεν είναι m4v και το περιεχόμενο δεν έχει τις διαστάσεις που θέλει να έχει το iPad. Στο iPhone πάντως, δεν γίνεται (γινόταν κάποτε με το VLC player αλλά και εκεί υπήρχαν αρκετά προβλήματα). Οπότε, Handbrake και επιλέγεις format iPhone, ή iPad ή ό,τι θες. Το iTunes δεν έχει πρόβλημα με υλικό που δεν είναι αγορασμένο από το store του. Μία χαρά λειτουργεί. Σχετικά με τις εφαρμογές, μία χαρά υπάρχουν αρκετές free. Χώρια που αυτές που κοστίζουν, οι τιμές τους είναι λογικές (στις περισσότερες). Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις jailbreak τίποτα. Εκτός και εάν θες να μπλέξεις με ιστορίες... π.χ. να προσέχεις να μην σου ξεφορτίσει τελείως το μηχάνημα κτλ. Γιατί; Μία χαρά είσαι και χωρίς jb. Καλό ειναι να μη λέμε ότι ναναι Τί θαπει να προσέχει να μην ξεφορτίσει το μηχάνημα; untethered ειναι το jailbreak. Sent from my iPhone using Insomnia
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλό ειναι να μη λέμε ότι ναναι Τί θαπει να προσέχει να μην ξεφορτίσει το μηχάνημα; untethered ειναι το jailbreak. Sent from my iPhone using Insomnia Αφού καλό είναι, τότε θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τι λες εν γένει
iMarilina Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Καλό ειναι να μη λέμε ότι ναναι Τί θαπει να προσέχει να μην ξεφορτίσει το μηχάνημα; untethered ειναι το jailbreak. Sent from my iPhone using Insomnia Αφού καλό είναι, τότε θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο τι λες εν γένει Για πες μας τότε τί ακριβώς θα πάθει με το jailbreak αν μείνει το μηχάνημα απο μπαταρία :)Sent from my iPhone using Insomnia
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Χε... Εκτιμώ το ενδιαφέρον σου για να μάθεις, αλλά δεν απαντάω σε τέτοιου τύπου ερωτήσεις "εξετάσεων" πόσο μάλλον σε ανθρώπους που εκ προϊμίου φαίνεται ότι η μόνη σχέση που έχουν με το Λ.Σ. της Apple είναι μόνο τεχνική (και αυτή και αν) και απλών θεμάτων που λύνονται με ένα google search.
sistah Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Που κολλαει αυτο ρε timon, αν ειναι untethered δεν παιζει προβλημα αν κλεισει το ipad.Εκτος και αν εννοεις οτι τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια εαν βαλει ενα σορο apps απο τo cydia..
mindtrapper Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Ναι, για πες Timon, με ενδιαφέρει και εμένα να μάθω. Συνήθως το αφήνω να πέσει πολύ χαμηλά ή να κλείσει πριν το φορτίσω.
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Που κολλαει αυτο ρε timon, αν ειναι untethered δεν παιζει προβλημα αν κλεισει το ipad. Εκτος και αν εννοεις οτι τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρια εαν βαλει ενα σορο apps απο τo cydia.. Έχεις pm.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Timonkaipumpa μας έπρηξες. Αν έχεις κάτι να πεις πέστο ή απλά παραδέξου ότι αυτό που είπες δεν ισχύει και ζήτα και ένα συγγνώμη να τελειώνουμε. Τόόόσο τραγικό είναι πια; Μέχρι τότε, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία της νέας εφαρμογής για jailbreak που χρησιμοποιούν όλοι.
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 LOL. Μάθετε να διαβάζετε και να καταλαβαίνετε τι διαβάζετε. Τόοοοοοσο τραγικό είναι πια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα