Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γιατί αρπάζεστε με την πρώτη? Το παιδί ζήτησε ΑΝ τυχόν κάποιος γνωρίζει για το πως θα κλειδώσει ουσιαστικά έναν φάκελο χωρίς να χρησιμοποιήσει 3rd party πρόγραμμα αν γίνεται φυσικά. Να πεις ότι δεν διευκρίνισε πάει στο δ@^$%#λο αλλά διευκρίνισε  Από εκεί και έπειτα αν λέτε ότι σας τρώει τον χρόνο μην μπαίνετε καν στον κόπο να ανταπαντήσετε. Δηλ φταίει κιόλας που έχει μια απορία? Τα βλέπω σε πολλά ποστ και σε προσωπικά και τρελαίνομαι. Άμα είναι να μην ρωτάμε κιόλας. Τότε γιατί υπάρχει το φόρουμ??

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε, μισό κ. Δικηγόρε του (τα είδε δύσκολα και σε έστειλε;)

Και τα ποστ #2, #3, #4, #5, #6 τι είναι, αν δεν είναι απαντήσεις και εξηγήσεις απαντήσεων; Είσαι σίγουρος ότι διάβασες όλο το θέμα; Για δες τις απαντήσεις μας και ρίξε και μια ματιά στη δικιά του ;)

Μετά έλα να μας πεις κάτι :)

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή είναι τελείως απίθανο να μπήκα μόνος μου. Τέλος πάντων το προς περνάμε.

Και δεν είπα ότι μπήκατε να τρολάρετε αλλά λέω πως οι απαντήσεις δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που ρώτησε.

Κατάλαβες τι λέω τώρα ή όχι? Νομίζω κάλυψα

Δημοσ.

Μα απαντησαμε στην ερωτηση του.
Εγω σκαλωσα που λεει, "αυτα τα ξερω".
Αμα τα ξερει τι ρωταει?
Ας ελεγε οτι εκτος απο τα ταδε προγραμματα, αν υπαρχει αλλος τροπος να γινει lock.
Η δεν καταλαβαμε κατι 3 ατομα ή κατι δεν ειπωθηκε σωστα.
Που δεν ειναι κακο.

Παρ'ολα αυτα δεν υπαρχει λογος να υπαρχει ειρωνια, εδω δεν ειναι χωρος για να ξεσπατε τα νευρα σας.

• Like 2
Δημοσ.

Hello,

Πως μπορώ να βάλω κωδικό ασφαλείας σε φάκελο,  μέσα από τα windows; Προσέξτε, μόνο μέσα από τα windows και χωρίς κανέναν πρόγραμμα. Το χρειάζομαι για κάποιο λόγο.

Sistah, άσε το φίλε μου. Μην ασχολείσαι. Όταν προσπαθούν να μας πείσουν και από πάνω ότι δεν καταλάβαμε καλά το παραπάνω... καταλαβαίνεις. :)

Δημοσ.

Μα απαντησαμε στην ερωτηση του.

Εγω σκαλωσα που λεει, "αυτα τα ξερω".

Αμα τα ξερει τι ρωταει?

Ας ελεγε οτι εκτος απο τα ταδε προγραμματα, αν υπαρχει αλλος τροπος να γινει lock.

Η δεν καταλαβαμε κατι 3 ατομα ή κατι δεν ειπωθηκε σωστα.

Που δεν ειναι κακο.

Παρ'ολα αυτα δεν υπαρχει λογος να υπαρχει ειρωνια, εδω δεν ειναι χωρος για να ξεσπατε τα νευρα σας.

Τώρα να πω ότι δεν έχεις δίκιο, θα πω  ψέματα. Αν γινόταν η συζήτηση έτσι, θα έιμασταν οκ, αλλα όπως βλέπεις δεν γίνεται.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να ειρωνευεστε ο ενας τον αλλον ομως, δεν βοηθαει πουθενα.
Και μην παρεξηγηστε τοσο ευκολα.

Παει και αυτο το thread, μπλα μπλα θα καταληξει να γινει....

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να ειρωνευεστε ο ενας τον αλλον ομως, δεν βοηθαει πουθενα.

Και μην παρεξηγηστε τοσο ευκολα.

Παει και αυτο το thread, μπλα μπλα θα καταληξει να γινει....

Εγώ μαζί σου είμαι γιατί πρώτα με σέβεσαι, ακόμα και αν κάνω λάθος. Αλλα δεν θα συνεχήσω, καλύτερα να βγώ (το ίδιο έιπα και πρίν :P).

Δημοσ.

Χαχαχα,κορυφαίο τόπικ!Κάποιοι έχουν ξεκάθαρα πρόβλημα αντίληψης του τί γράφουν/διαβάζουν.

lexmark,χαρά στο κουράγιο σου φίλε!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...