Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello,

Πως μπορώ να βάλω κωδικό ασφαλείας σε φάκελο,  μέσα από τα windows; Προσέξτε, μόνο μέσα από τα windows και χωρίς κανέναν πρόγραμμα. Το χρειάζομαι για κάποιο λόγο.

Δημοσ.

για κωδικο δεν νομιζω,τουλαχιστον μεσα απο τα windows, μπορεις να αλλαξεις ομως τα δικαιωματα του φακελου, δεξι κλικ και ιδιοτητες, ασφαλεια,για προχωρημενους καταργεις τα δικαιωματα απο τους λοιπους χρηστες και κρατας τα δικαιωματα μονο για τον admin και ok

Δημοσ.

Ο μπακαλικος τροπος ειναι να τον βαλεις σε ενα zip -εαν δεν ειναι πολλα MB- και να του βαλεις κωδικο,
o αλλος τροπος ειναι λιγο φασαριοζικος αλλα ειναι μονοδρομος εαν δεν θελεις να βαλεις καποιο προγραμμα.

Εdit: εδω ενα αλλο λινκ για τον δευτερο τροπο, αλλα λιγο πιο απλα γραμμενο.

Δημοσ.

Ναι είναι για ολόκληρο τον δίσκο, αλλά μιας και είπε μόνο με τα εργαλεία των Windows δεν έχει και πολλές επιλογές. Και αυτές που του προτάθηκαν ή περιλαμβάνουν προγράμματα τρίτων (zip/rar) ή απλά δεν του παρέχουν καμία προστασία από αυτόν που ξέρει 4-5 πραγματάκια. 

Το EFS του παρέχει μια κάποια μεγαλύτερη προστασία (αν και είναι λίγο ιδιότροπο) και το bitlocker αρκετά μεγαλύτερη. 

Ξέχασα να αναφέρω ότι το EFS το βρίσκει σε όλες τις εκδόσεις των Windows ενώ το BitLocker μόνο από Pro και πάνω. 

Δημοσ.

Ποια παραπάνω; Του μπουρτζοβλαχου, του sistah, τα δικά μου, ή όλα. Και αφού τα γνωρίζεις γιατί ρωτάς;   :huh:

Φίλε, εγώ σε ρώτησα πως να βάλω κωδικό σε κάποιο αρχείο μέσα από τα Windows, χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα. Εσείς μου παρουσιάζεται άλλες λύσεις και εγώ σας είπα ότι τις ξέρω είδη. 'Άλλο το τι κατάλαβες εσύ. 

Τώρα αν θέλεις να πετάγεσαι και να λες με ύφος ότι θέλεις, αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. Μην ξεχνάς πως μιλάς με κάποιον άνθρωπο και όχι με το pc μου. 

Δημοσ.

Νομιζω οτι και οι 3 που σου απαντησαμε, καταλαβαμε το ιδιο πραγμα:
Θες να βαλεις κωδικο σε ενα φακελο χωρις να χρησιμοποιησεις 3rd party προγραμμα.
Να ειναι build in στα windows.

Oι λυσεις που σου δωσαμε (εκτος απο μια απο τις δικες μου που χρησιμοποιει το winrar) ειναι μεσα απο τα windows.

Btw η ερωτηση του lexmark μου φανηκε αρκετα λογικη..

• Like 2
Δημοσ.

Νομιζω οτι και οι 3 που σου απαντησαμε, καταλαβαμε το ιδιο πραγμα:

Θες να βαλεις κωδικο σε ενα φακελο χωρις να χρησιμοποιησεις 3rd party προγραμμα.

Να ειναι build in στα windows.

Oι λυσεις που σου δωσαμε (εκτος απο μια απο τις δικες μου που χρησιμοποιει το winrar) ειναι μεσα απο τα windows.

Btw η ερωτηση του lexmark μου φανηκε αρκετα λογικη..

Α sorry, συγκεκρημένα για το BitLocker δεν το πρόσεξα.

Δημοσ.

Και το EFS κουνουπάκι Νο2! Και αυτό built in και πάω στοίχημα ότι ούτε για αυτό ήξερες. 

Αλλά, ok, «ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας παιδιά κ.λπ.» (<-your words in another universe!) 

Δημοσ.

Και το EFS κουνουπάκι Νο2! Και αυτό built in και πάω στοίχημα ότι ούτε για αυτό ήξερες. 

Αλλά, ok, «ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας παιδιά κ.λπ.» (<-your words in another universe!) 

Συνεχίζεις; οκ κάτσε μίλα μόνος τι να σου πω.........

Εγώ δεν δεν λέω τίποτα. bb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...