Προς το περιεχόμενο

windows 8 σε ένα netbook

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Σε νετμπουκ με 2gb ram τα windows 8 είναι καλά; Θα είναι σαν τα 7 ή πιο βαριά; (έχω windows 7 ήδη και λειτουργούν τέλεια και σκέφτομαι αν είναι συμβατά να τα αναβαθμίσω )

Δημοσ.

Δεν ειναι πιο βαρια, αλλα εχουν προβλημα με τις πολυ χαμηλες αναλυσεις. Τα netbook συνηθως εχουν 1024x600 που δεν αρκει. Αν εχεις μεγαλυτερη καθετη αναλυση μπορεις

Δημοσ.

νομίζω τα windows 8 είναι πιο ελαφριά απτά windows 7.πιο netbook έχεις?άμα θες βάλε τα windows 8 τα έχω και εγώ και πάνε σφαίρα.κλείνουν γρήγορα και ανοίγουν γρήγορα!το θέμα είναι αν θα βρείς driver για windows 8.

Link.png Site: http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-8/system-requirements">windows 8 system requirements

Δημοσ.

<p>Δεν ειναι πιο βαρια, αλλα εχουν προβλημα με τις πολυ χαμηλες αναλυσεις. Τα netbook συνηθως εχουν 1024x600 που δεν αρκει. Αν εχεις μεγαλυτερη καθετη αναλυση μπορεις</p>

Χχμμμ μάλιστα... 1024x600 είναι και αυτό άρα δεν λέει....

Ευχαριστω για τις απαντήσεις! :-)

Δημοσ.

Χχμμμ μάλιστα... 1024x600 είναι και αυτό άρα δεν λέει....

Ευχαριστω για τις απαντήσεις! :-)

1024x600 kai gw tetia analisi exw.ta apps den douleuoyn alla internet windows media player kai ta loipa douleuoun mia xara.ta kano pin sto taskbar kai tote anoigoun ta programmata.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...