Hetfield Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 κανεις λαθος. μια χαρα ειναι. Μπααα. Πολλα bugs. Το λαθος μου ειναι που τον χρησιμοποιω ακομα. Απειρα καλυτεροι οι browsers με webkit
hyperspaced Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πήγε περίπατο η "απόλυτη συμβατότητα με τα standards"... 1
KilliK Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μπααα. Πολλα bugs. Το λαθος μου ειναι που τον χρησιμοποιω ακομα. Απειρα καλυτεροι οι browsers με webkit αν εχει "πολλα" bugs οπως λες, βοηθησε την Mozilla να τα διορθωσει. Kαταχωρησε με σωστες περιγραφες,τα bugs που αντιμετωπιζεις, εδω: https://bugzilla.mozilla.org/
amius Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Ο Firefox 18.02 είναι πιο γρήγορος από τον Opera και πολύ βελτιωμένος.
norms Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Πριν έλεγαν οτι ουσιαστικά είναι αναγκασμένοι να κάνουν τη μετάβαση για να μπορέσουν να μπουν στο ios. Τώρα λένε οτι είναι καλύτερα για να μη χάνουν χρόνο. Τέλοσπάντων ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό γιατί χρησιμοποιώ opera εδώ και χρόνια και δεν θέλω να τον αλλάξω.
Dark_son20 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 μετά από 12 χρόνια συμβίωσης με τον opera αποφάσισα μετά από εξάμηνη υπομονή να γυρίσω σε chrome με ένα κάρο addons που τον κάνουν σαν opera...(είναι λίγο σαν καθυστερημένη έκδοση του opera αλλά δεν κολλάει τουλάχιστον) ελπίζω στην v13 με το webkit να ξεπεράσει τα προβλήματα που είχε η 12 γιατί νιώθω σαν έξω από τα νερά μου, αλλα τα freezaρισματα δεν παλευόντουσαν άλλο
argirisparxas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Βασικά εγώ χρησιμοποιώ πολλούς browser και είμαι πολύ περίεργος να δω αυτή την αλλαγή του opera γιατί είναι ένας αξιόλογος browser
talos_2002 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Σαν tuned-up έκδοση του Chrome είναι τελικά.Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον 12 όσο μου δουλεύει κανονικά (έρχεται και η 12.16 σύντομα) και όταν ολοκληρωθεί το port των χαρακτηριστικών του κλασσικού Όπερα στον 15, θα μεταπηδήσω.Ως τότε, πραγματικά δείχνει καλύτερος από τον Chrome και παίρνει την θέση του ως 2ος περιηγητής.
Peperone Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εγώ χρησιμοποιώ την παρακάτω εδώ και πολλούς μήνες είναι native 64 bit. -------------------------------------- Έκδοση 12.50 internal Build 1497 Πλατφόρμα x64 Σύστημα Windows 7 -------------------------------------- Δουλεύει πολύ καλά. Μερικά πρόσθετα δε δουλεύουν ακόμα μόνο. Παρ΄όλα αυτά ο chrome για μένα είναι πιο εύχρηστος. Θα ήθελα μια 64 bit έκδοσή του.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ^^ Η 12.50 (internal) είναι πιο πίσω από την 12.16. (άσχετα αν η αρίθμηση δείχνει το αντίθετο, σε κάποια φάση αποφάσισαν ότι αντί για 12.50 η επόμενη έκδοση θα ήταν η 12.1x και συνέχισαν εκεί το development). Αυτό βέβαια το εξήγησαν μια φορά,(με κάπως ασαφή τρόπο, κάτι που το συνηθίζουν τελευταία) αλλά έκτοτε πολλοί στα blog comments ψαχνόντουσαν για την χαμένη 12.50 έκδοση.
Peperone Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 ^^ Η 12.50 (internal) είναι πιο πίσω από την 12.16. (άσχετα αν η αρίθμηση δείχνει το αντίθετο, σε κάποια φάση αποφάσισαν ότι αντί για 12.50 η επόμενη έκδοση θα ήταν η 12.1x και συνέχισαν εκεί το development). Αυτό βέβαια το εξήγησαν μια φορά,(με κάπως ασαφή τρόπο, κάτι που το συνηθίζουν τελευταία) αλλά έκτοτε πολλοί στα blog comments ψαχνόντουσαν για την χαμένη 12.50 έκδοση. Τώρα κατάλαβα γιατί δεν έχει βγει ενημέρωση τόσο καιρό. Μήπως γνωρίζεις τι διαφορά έχει ο απλός Opera από τον Opera Next;
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Opera Next είναι δοκιμαστικές builds (alpha, beta, Release Candidates) και απευθύνονται σε χρήστες που σκοπεύουν/είναι πρόθυμοι να τις δοκιμάσουν και να δώσουν feedback για προβλήματα/bugs/regressions. Ο απλός Opera είναι οι σταθερές εκδόσεις που βγάζει η Opera. Τυπικά, μια έκδοση του stable Opera είναι ίδια build με την τελευταία αντίστοιχη RC έκδοση του Opera Next. Αυτό το διαχωρισμό τον αναφέρουν ως "channels" (ή streams) (τον ίδιο διαχωρισμό ακολουθούν και άλλοι browsers/ άλλα software applications). Για τον Opera 15+ είπαν ότι θα έχουν 3 channels: Opera Developer: Most unstable, all the cool stuffOpera Next: The work we are stabilizing for the next final versionOpera (Stable): The most stable build for everyone http://my.opera.com/desktopteam/blog/opera-features-and-release-cycle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα