Lshow Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Γεια Σας. Αυτο Το Παιχνιδι Υπηρχε Στα Παλια Ηλεκτρονικα Με Τα ΄΄Εικοσαρικα΄΄ Οι Μεγαλυτεροι Ισως Το Θυμουνται. Υπαρχει Περιπτωση Να Το Βρουμε Για Τα Windows? Ευχαριστω. Sega's Airline Pilot Simulator
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το θυμάμαι αυτό. Δεν το έχω ψάξει ποτέ όμως, πιστεύω αν υπάρχει, μόνο σε emulator.
Lshow Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο Ψαχνω Και Εγω Αλλα Τιποτα... Το Παλευω Ομως...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Πιο πιθανό να βρεις το ίδιο Ίσως το ψάξω λίγο το απόγευμα. Στα γνωστά μέρη με roms δεν υπάρχει;
Lshow Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Αυτα Ειναι Φιλε Μου.... Καπου Στα 5.000Ε Μπορεις Να Βρεις Ολο Το Μηχανημα,Οντως. Το Ψαχνω.Αντε Να Δουμε.Θα Λιωσουμε Λιγο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μια ερώτηση btw, υποσυνείδητα Γράφεις Με Κεφαλαίο Το Πρώτο Γράμμα Σε Κάθε Λέξη ή Είναι Επειδή Έχεις Avatar Τον L ;
Lshow Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 υποσυνείδητα... Μου Αρεσε Σαν Τροπος & Τον Κρατησα... Υγ΄΄Δεν Νομιζεις Οτι Ειναι Απο Τα Κορυφαια Anime?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Είμαι από τους λίγους που δεν έχω κάτσει να δω το Death Note κι ας έχω δει λίγο από το live action και το anime.
άδικος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Είμαστε & άλλοι, lol Το είχε τερματίσει κανείς το ηλεκτρονικό;
Lshow Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το είχε τερματίσει κανείς το ηλεκτρονικό; Δεν Υπηρχαν & Πολλα Χρηματα Για Ψωνια... Υγ΄΄Κρατουσα Τα Ρεστα Απο Τα Ψωνια....
άδικος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Το είχα καταφέρει μια φορά στις καταλήψεις... Εκείνο το f-14 στο αεροπλανοφόρο στο τέλος τι παλούκι! Σημειωτέον πως ήταν το μόνο ηλεκτρονικό που τερμάτισα. Παρόλο που ήταν της εποχής μου τα ηλεκτρονικά δεν ήμουν φαν, είχα παίξει ελάχιστα Αν το βρεις ενημερώνεις!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Βρίσκω κάτι, αλλά πολύ μικρό μέγεθος (~40 MB) για να είναι σωστό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι 2D game. Αν υπήρχε έκδοση για Dreamcast, θα την περνάγαμε κάπως, αλλά αυτό φαίνεται ότι ήταν Arcade-only και δεν βλέπω πουθενά ούτε βίντεο να παίζει σε emulator.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα